Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(Lapelokė @ 2011 04 06, 19:56)
Na kada gi naujas konkursas  smile.gif ... Pavasaris jau čia pat, toks išsiilgtas, kad ir man norisi pavasarinio konkurso... Pvz. "Kaip kvepia pavasaris", arba "Pavasarinis vėjas", arba "Pavasario pranašas", arba  - tiesiog "Pavasaris"  tongue.gif

savaitgalį peržiūrėsiu temų pasiūlymus.

reikia gi ir tarpo tarp konkursų smile.gif
Atsakyti
griuk negyvas ir kiekvienais metais tas pats per ta pati " pavasaris" "žiema" " vasara" " ruduo" wacko.gif ir paskui visi "švenčių" proga , Kalėdos, Velykos , nepriklausomybe ir ttt nupušt galima doh.gif: o į tikrai į įdomius pasiūlymus niekas nereaguoja ... banalybe...
Atsakyti
Ar tikrai būtina temas pagal sezonus ir šventes rinkti g.gif Užtenka ir namuose tų pavasarinių, vėlykinių atributų (kačiukų, žibučių, margučių ir pan.). Norėtųsi konkurse kažko įdomiau, kad vaizduotę reiktų pasitelkti ax.gif Gal tada jau siūlyta tema "Šiluma"? Norintieji galėtų ir prie pavasario pritempti: nufotografuoji žibutes, pavadini "šilumą pajutusios..." ir dalyvauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 23, 23:54)
Tai ko nieko šitoj temoj neparašot "Pjūklas 9" ar pan.? Nusimes idėja.  g.gif

biggrin.gif nu tokia isskirtine tema butu biggrin.gif nei pavasaris nei kaledos biggrin.gif
Atsakyti
pagal forumo tendencijas siūlau tema " ak tie burokėliai" " aš mėgstu burokėlius" " kam labiausiai tinka burokėliai" ar pan. ką manot?
Atsakyti
Gerai - pavasaris nuobodu... Tai kad šiemet jis toks vėlyvas, ir jo taip norisi biggrin.gif ... Bet aišku, galima paieškoti įdomesnių pavadinimų. "Vėjas"..., "Rytas", "Švelnumas", "Žalia", "Kvapų spalvos"... Bet man to pavasario šiuo metu taip norisi, kad aš turbūt bet kuriai temai pavasarinę foto pritempčiau lotuliukas.gif .

Be to, kas čia tų burokų bijo lotuliukas.gif - pavasarinė foto ir išsimozojęs vaikas... Manau, visiškai nesiderina mirksiukas.gif , tat turėtume puikų gėlių, žydinčių sodų, pirmųjų paukščių, pirmos žalumos konkursėli smile.gif ... (tikiuosi pavasarinių kakučių niekas nesumąstytų fotkint lotuliukas.gif )

Atsakyti
Ar patiktų konkursas apie konkrečia spalvą?

Turėjom su žalia, turėjom su trispalvės spalvomis, buvo su rudens spalvomis - raudona, geltona, oranžinė, ruda.

Dabar galvoju ar būtų įdomus konkursas su viena konkrečia spalva, tarkim "mėlyna", "balta" ir t.t. g.gif
Atsakyti
Man toks konkursas patiktų. Manau būtų įvairių, kūrybiškų nuotraukų smile.gif
Atsakyti
o gal būtų neblogai pvz. juoda-balta... labai originalios nespalvotos foto, arba tema: su draugu, nesvarbu su kuo - katė, šuo, žaisliukas, močiutė ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajone74: 07 gegužės 2011 - 14:39
Juoda - balta tai tiktų bet kokia nespalvota nuotrauka o tarkim mėlyna jau reiktu paieškoti tos mėlynos spalvytės.. Man visai patinka mintis.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 05 07, 12:12)
"balta" ir t.t.  g.gif

balta baltame bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
apie juoda/balta reikia pagalvoti, ar pačios foto JB, ar spalvotos, bet akcentas tų spalvų.

man asmeniškai spalvota su akcentu labiau patiktų g.gif
Atsakyti