QUOTE(zmogs @ 2009 10 30, 12:51)
Merginos, norėjau paklaust apie rododendrus. Noriu 1,5m aukščio, spalvos baltos, bet gali būti ir kitokia. Kikose pirkt nenoriu, nes ten velniai žino iš kur ir kaip užauginta. Vienas toks jau pas mane numirojo, tai nebenoriu rizikuot. Gal žinot, ar pas mūsiškius augintojus galima įsigyti? Knifofija, gal jūs turit?
Ir ar dar būtų galima dabar pasisodint ar geriau palaukt pavasario?
susizgribau tik dabar..
Dabar jau veloka. Virziu medelynas specializuojasi, bet jie veza. Negirdejau, kad kas Lt juos veistu, nors nesu visazine.
Papildyta:
QUOTE(shanet @ 2009 10 30, 12:49)
Sveikos tokia grazia rudens diena[img]
Man labai grazus Simson kurinys .
Parodau ,ka radau salia savosios darbovietes ....kamstmedi !
Taip norejosi ji pamatyt gyvai ir mano didziausiam nustebimui,jie tupejo salia .
Gyvai atrodo daug ispudingiau.....
Tikrai labai grazus
kamstinis skirpstas. Tokio kaip kamstmedzio nera, cia siaip.
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 30, 12:29)
Nesu as jokia profesionale, kaip gaunas taip.
Klausykit gal kas patars kaip per ziema laikyti Melinaja Afrikos lelija, gal reik tamsoj laikyt? Nes namuose tokie jau sviesus lapai pasidare ir nuleipe.
Matau is interneto issitraukei nuotrauka. Labai paprasta paskiau pagal to paveikslelio pavadinima susirast daugiau info internete.
Agapantas - paprastai kambarinis augalas, tik Agapathus campanulatus ir 'Headbourne Hybriden' gali ziemoti ir lauke pridengti eglisakemis bei sausais lapais. Nekencia ziema slapios zemes, taigi vieta siam augalui turi buti gerai drenuota.
Jeigu tu kalbi apie kambarini augala, tai neturiu ka pasakyti. Si tema labiau apie lauke augancius ir ziemojancius.