Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(vida777 @ 2009 10 30, 11:07)
Gavau dovanu ceki is sodu centro, ir stai cekis konvertuotas i [b]Pinus paviflora [/

Puikus skonis vida, puikus. As kaip tik tokia neseniai parinkau vienam zmogui.smile.gif Su smulkiaziede pusim neturetu buti jokiu problemu.
Atsiprasau, kad ikisau trigrasi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 30 spalio 2009 - 11:12
QUOTE(smth1 @ 2009 10 30, 11:11)
Puikus skonis vida, puikus. As kaip tik tokia neseniai parinkau vienam zmogui.smile.gif Su smulkiaziede pusim neturetu buti jokiu problemu.
Atsiprasau, kad ikisau trigrasi. blush2.gif

gerbiu tavo nuomone ir tavo trigrasis labai pageidautinas 4u.gif .
Atsakyti
rolleyes.gif Nesu as jokia profesionale, kaip gaunas taip.
Klausykit gal kas patars kaip per ziema laikyti Melinaja Afrikos lelija, gal reik tamsoj laikyt? Nes namuose tokie jau sviesus lapai pasidare ir nuleipe.

user posted image
Atsakyti
Simson, padirbėjai oho smile.gif Suprantama, kad kai kur tos linijos atlieka palaikymo funkciją, bet kur įmanoma aš jas mažinčiau - pvz. prie eglės visai galima nuimt ir kokį kiliminį ant jos šaknų paleist. Bet šiaip baltu pavydu užpavydėjau tau to gražaus šlaito. Sėkmės sodinant mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos tokia grazia rudens dienauser posted image

Man labai grazus Simson kurinys thumbup.gif .

Parodau ,ka radau salia savosios darbovietes bigsmile.gif ....kamstmedi bigsmile.gif !
Taip norejosi ji pamatyt gyvai ir mano didziausiam nustebimui,jie tupejo salia tongue.gif .
Gyvai atrodo daug ispudingiau.....

user posted image

user posted image

Atsakyti
Merginos, norėjau paklaust apie rododendrus. Noriu 1,5m aukščio, spalvos baltos, bet gali būti ir kitokia. Kikose pirkt nenoriu, nes ten velniai žino iš kur ir kaip užauginta. Vienas toks jau pas mane numirojo, tai nebenoriu rizikuot. Gal žinot, ar pas mūsiškius augintojus galima įsigyti? Knifofija, gal jūs turit?
Ir ar dar būtų galima dabar pasisodint ar geriau palaukt pavasario? blush2.gif susizgribau tik dabar..
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 10 30, 11:51)
Merginos, norėjau paklaust apie rododendrus. Noriu 1,5m aukščio, spalvos baltos, bet gali būti ir kitokia. Kikose pirkt nenoriu, nes ten velniai žino iš kur ir kaip užauginta. Vienas toks jau pas mane numirojo, tai nebenoriu rizikuot. Gal žinot, ar pas mūsiškius augintojus galima įsigyti? Knifofija, gal jūs turit?
Ir ar dar būtų galima dabar pasisodint ar geriau palaukt pavasario?  blush2.gif susizgribau tik dabar..

pas mane "Cunningham's White". Grozis nerealus, ankstyvas, ir galiausiai suzinojau, kad yra labai atsparus, pakencia genejima, tinka gyvatvorems. Raso, kad uzauga iki 4 m (na, gal ne LT), metu prieaugis iki 20 cm, bet kadangi galima geneti, atnaujinti isplikusias sakas, tai naturalus jo ugis neturetu buti problema.
As savaji nugenejau gal geguzes men. , o kai atzele, nauji ugliai zydejo (ne gausiai) iki dabar thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 30 spalio 2009 - 12:15
QUOTE(zmogs @ 2009 10 30, 12:51)
Ir ar dar būtų galima dabar pasisodint ar geriau palaukt pavasario?  blush2.gif susizgribau tik dabar..

Dabar jau veloka. Virziu medelynas specializuojasi, bet jie veza. Negirdejau, kad kas Lt juos veistu, nors nesu visazine.
Papildyta:
QUOTE(shanet @ 2009 10 30, 12:49)
Sveikos tokia grazia rudens diena[img]

Man labai grazus Simson kurinys thumbup.gif .
Parodau ,ka radau salia savosios darbovietes bigsmile.gif ....kamstmedi bigsmile.gif !
Taip norejosi ji pamatyt gyvai ir mano didziausiam nustebimui,jie tupejo salia tongue.gif .
Gyvai atrodo daug ispudingiau.....

Tikrai labai grazus kamstinis skirpstas. Tokio kaip kamstmedzio nera, cia siaip.
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 30, 12:29)
rolleyes.gif  Nesu as jokia profesionale, kaip gaunas taip.
Klausykit gal kas patars kaip per ziema laikyti Melinaja Afrikos lelija, gal reik tamsoj laikyt? Nes namuose tokie jau sviesus lapai pasidare ir nuleipe.

Matau is interneto issitraukei nuotrauka. Labai paprasta paskiau pagal to paveikslelio pavadinima susirast daugiau info internete.
Agapantas - paprastai kambarinis augalas, tik Agapathus campanulatus ir 'Headbourne Hybriden' gali ziemoti ir lauke pridengti eglisakemis bei sausais lapais. Nekencia ziema slapios zemes, taigi vieta siam augalui turi buti gerai drenuota.
Jeigu tu kalbi apie kambarini augala, tai neturiu ka pasakyti. Si tema labiau apie lauke augancius ir ziemojancius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 30 spalio 2009 - 12:45
QUOTE(zmogs @ 2009 10 30, 12:38)
Simson, padirbėjai oho smile.gif Suprantama, kad kai kur tos linijos atlieka palaikymo funkciją, bet kur įmanoma aš jas mažinčiau - pvz. prie eglės visai galima nuimt ir kokį kiliminį ant jos šaknų paleist. Bet šiaip baltu pavydu užpavydėjau tau to gražaus šlaito. Sėkmės sodinant  mirksiukas.gif

Ir man labai patiko, tik as nebutinai jame sodinciau alpinariumo augalus, nes man nykus tie alpinariumai. Atsiprasau jeigu ka uzgaunu, bet del skonio nesigincijama blush2.gif . Apskritai tai tas slaitas tikrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 30, 12:29)
rolleyes.gif  Nesu as jokia profesionale, kaip gaunas taip.

user posted image

Sita augala pazistu, kaip agapanthus. Nezinojau, kad dar Afrikos lelija vadinamas. O kodel tu ji nesi i vidu? Man rodos jis kieme galetu ziemot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 10 30, 13:31)
Ir man labai patiko, tik as nebutinai jame sodinciau alpinariumo augalus, nes man nykus tie alpinariumai. Atsiprasau jeigu ka uzgaunu, bet del skonio nesigincijama blush2.gif . Apskritai tai tas slaitas tikrai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš irgi nesuprantu, kodėl būtent tik alpinariuminiai augalai turi būti ax.gif 4u.gif bet aišku dėl skonio nesiginčijama rolleyes.gif

man ypač tie akmenys paplokščiai įstrigo wub.gif bet tokią kainą mokėt blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 10 30, 11:51)

As esu pirkus is Kikos labai mazucius, ant etiketes, kiek pamenu, buvo parasyta 'gamyba'. Tai gal sitie jau LT uzauginti? g.gif Gyvi iki dabar ir zydejo pavasari.
Papildyta:
CALSAP ir NOVA ZEMBLA
Tiesa pavasari buvo pradeje lapai ruduot, itariu saule apdegino, bet per vasara viskas susitvarke, ypatingai, kai palaisciau su citrinos rugstele. Cia DeeDee receptas. Jauciuos dekinga jai uz tai 4u.gif nors ji mus ir palikus yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 30, 12:10)
As savaji nugenejau gal geguzes men. , o kai atzele, nauji ugliai zydejo (ne gausiai) iki dabar  thumbup.gif .

Kaip tai žydėjo iki dabar bigsmile.gif Nuo pavasrio iki rudens g.gif

Gražią pušį įsigijai bigsmile.gif
Atsakyti