Augalus tvarkysiu kitais metais, o cia nuotraukos is virsaus, gal tvarkingiau atrodo. Ploksciu akmenu turejau pati Taip tikrai nuotraukose matosi , kad ten betvarke, tikriausiai ne is to kampo fotkinau Puslankis prie egles, nenorejau arti prie saknu apkrauti ir sodinti geliu.
Sutinku su smht pastaba, bet Simson šaunuolė Visumoj man labai patiko. Kai suaus augalai, kai kurias linijas jie pridengs, pakreips. Tik aš nasturtos nelelčiau, o leisčiau jai šliaužti žeme.
Papildyta:
Tina, bet pavasarį kruopščiai nupurkšk eglutę, nes erkės žiemoja žievės atplaišose, žemės paviršiuje. Vos atšilus orams, pradės savo juodą darbą.
Papildyta:
Tina, bet pavasarį kruopščiai nupurkšk eglutę, nes erkės žiemoja žievės atplaišose, žemės paviršiuje. Vos atšilus orams, pradės savo juodą darbą.
[quote=smėlio smiltelė,2009 10 29, 15:19]
- valgomasis sausmedis;
[/quote]
Simet pirma karta derejo, uogos neypatingo skonio.
[quote=smth1,2009 10 29, 15:42]
[quote=Tina*,2009 10 29, 00:20]
Matau tavo Conica erkute uzpuolus. Nebandei gydyti?
[/quote]
[quote=išdykėlė,2009 10 29, 20:11]
[/quote]
Net neitariau sito varianto Eina sau sitos brudes. Maniau cia gal katinai pasysino, nes pavasari ji vel atsigauna. Turiu gero chemikalo, bet simet jau turbut tikrai neveiksmingas bus?
- valgomasis sausmedis;
[/quote]
Simet pirma karta derejo, uogos neypatingo skonio.
[quote=smth1,2009 10 29, 15:42]
[quote=Tina*,2009 10 29, 00:20]
Matau tavo Conica erkute uzpuolus. Nebandei gydyti?
[/quote]
[quote=išdykėlė,2009 10 29, 20:11]
[/quote]
Net neitariau sito varianto Eina sau sitos brudes. Maniau cia gal katinai pasysino, nes pavasari ji vel atsigauna. Turiu gero chemikalo, bet simet jau turbut tikrai neveiksmingas bus?
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 17:56)
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau. Per visa vasara akmenis tempiau is visu pakampiu
pagarba
o as sutinku su Isdykele
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 17:56)
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau. Per visa vasara akmenis tempiau is visu pakampiu
Tikrai daug privargai
Aš norėjau sakyti, kad tą akmenų liniją prie eglės ir iš kitos pusės praretinti - kad netūtų linija, o tiesiog kai kur pamėtyti akmenukai - taip alpinariumas įsilietų į visumą - nebūtų griežtų apribojimų, įrėminimų. Bet išdykėlė turbūt teisi - suaugs augalai ir paslėps tuos akmenis, kurių per daug
Man labiausiai užkliuvo nasturta netinka man jinai į alpinariumą.
Prieš kelis postus buvau įdėjusi linką su tikrų alpinių augalų nuotraukom, berods ir lotyniški pavadinimai buvo Gal vertėtų pavartyti tuos albumus ir šiek tiek pakoreguoti augalus
Kai suaugs augalai ir lips ant akmenų bus
Pas tave bent jau tikras kalnas yra, kas man labiausiai užkliūva dirbtiniuose 'alpinariumuose'
QUOTE(smth1 @ 2009 10 29, 18:08)
Gal siemet jau nebe.
ačiū, lauksiu pavasario
QUOTE(smth1 @ 2009 10 29, 19:10)
Butu gal ir visai nieko, jei tame akmenyne butu sistema. Ne visaip, i visas puses, ir ploksciai, ir sonu, ir puslankiu, ir staciakampiu.
O aš čia įžiūriu labai netgi neblogą įkalnės (ar nuokalnės ) sistemą. Nasturta ir man pasirodė be reikalo iškelta, geriau jau šliaužtų akmenimis, bet tikrai vaizdas pasikeis, kai suaugs visi augaliukai
Nesupyk, smth, bet išmok tinkamai cituoti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 29, 18:00)
Is kur tempei paplokscius akmenis...ten dar ju liko man visai priimtinas variantas taip isipaisyti i kalva
ruosiesi importui is skandinavijos, tada tau pas mane butu arciau ...
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 29, 18:08)
cia viskas gerai, negerai ten, kur zmones nei perskaityti sugeba, nei issisaugoti...
QUOTE(edinka @ 2009 10 30, 08:39)
o kur cia tokius mokslus reikia eiti ?
Dekoju visoms uz pastebejimus ir uz patarimus tikrai labai vertinu Jusu visu. Del nasturtos, tai ji man pati is komposto zemes isdygo, o ja uzkeliau, nes juk akmenu statybos vyko, nenorejau sumindyti
QUOTE(edinka @ 2009 10 30, 09:39)
O aš čia įžiūriu labai netgi neblogą įkalnės (ar nuokalnės ) sistemą. Nasturta ir man pasirodė be reikalo iškelta, geriau jau šliaužtų akmenimis, bet tikrai vaizdas pasikeis, kai suaugs visi augaliukai
edinka, brangioji, viena syki neistryniau nuotrauku. Per ilga laiko tarpa, kol cia sedziu. Tai jau persiprasau, tikiuosi niekas nenumirojo.
QUOTE(vida777 @ 2009 10 30, 09:55)
ruosiesi importui is skandinavijos, tada tau pas mane butu arciau ...
Sobieska radau skelbima Plokstus akmenai nes jie nesimeto pakrantese ir yra gana brangus - 1700lt uz sia kruvele
Gavau dovanu ceki is sodu centro, ir stai cekis konvertuotas i Pinus paviflora "Tempelhof".
Patiko, kad jos laja truputi taisyklingesne auga, o be to, norejau tokio "lengvo", azurinio medelio (vietos pas mane ne marios ).
Toratora, gal tu turesi komentaru apie sio spygliuocio ypatumus ?
cia maniske:
http://i199.photobuc...77/IMG_8522.jpg
oo !
visai netoli nuo musu yra sito akmens (skaluno) karjeras, gal pavyks ka priciupti, nes man jis lb lb grazus .
Patiko, kad jos laja truputi taisyklingesne auga, o be to, norejau tokio "lengvo", azurinio medelio (vietos pas mane ne marios ).
Toratora, gal tu turesi komentaru apie sio spygliuocio ypatumus ?
cia maniske:
http://i199.photobuc...77/IMG_8522.jpg
QUOTE(simson @ 2009 10 30, 09:54)
Sobieska radau skelbima Plokstus akmenai nes jie nesimeto pakrantese ir yra gana brangus - 1700lt uz sia kruvele
oo !
visai netoli nuo musu yra sito akmens (skaluno) karjeras, gal pavyks ka priciupti, nes man jis lb lb grazus .
Simson, tikrai labai grazu. Jei esi ne profesionale, tai , sakyciau, labai net pagirtina Man net pakankamai naturaliai atrodo (nes ikalne naturali ) Ir tikrai, kai viskas apzels, tai vienas akmuo matysis, kitas pasisleps po lapais ar slaiuzianciu kilimu, linijos "išskys" ir bus tikrai Tokia nenuobodi ikalne gausis