Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(vida777 @ 2009 10 29, 15:15)
pas mano tevus prie namo augo dvi aktinidijos, ir vaisius vede. Is pradziu, kol mazos buvo, pridenge tinkleliu, kad katinai nenuestu (irgi buvo pardaveju prigasdinti), bet taip nei karto to katinu vizito ir nesulauke  schmoll.gif .

mano sesė irgi jas saugojo, kol mažos buvo. Kaip suprantu, jops katinus tikrai traukia, tačiau kai subujoja šie joms jau pavojaus nebekelia, svarbu išsaugoti ką tik pasodintas nors metelius
Atsakyti
Kad šilauogės skanios teko įsitikinti paragavus pačiai.
O kaip šitie augalai:
- valgomasis sausmedis;
- geltonžiedė sedula;
- saldžiavaisis putinas;
ar vertos dėmesio jų uogos? ar skanios? kokios veislės (jei yra) vertesnės dėmesio?
Atsakyti
Aš tai atsimenu iš senų laikų jas, pas draugę sode augo ir buvo užaugusios iki pat 2 aukštų namo stogo blink.gif tada pirmą kartą jų paragavau, tai prieš kokius 10 metų ir daugiau niekur nemačiau aš jų, tik va šiemet susidomėjau, kad galime kaime pasodint, bet į tą vietą kur norėjau sodint, vynuoges nupirko ir pasodinom doh.gif tai dabar vis galvoju kur joms vietelė atsirastų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 28, 21:44)
Knifofijos žodžiai: *AUGALUS DENGTI TIK TADA, KAI SUSIDARO TVIRTA GRUODO PLUTAkitaip iššus  mirksiukas.gif

Alia ziuriu kai kurie turi geresnius skaitymo sugebejimus. Cia kokis tai ypatingas sugebejimas gal. g.gif
Papildyta:
[quote=Tina*,2009 10 29, 00:20]

Matau tavo Conica erkute uzpuolus. Nebandei gydyti?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 10 29, 15:42)
Matau tavo Conica erkute uzpuolus. Nebandei gydyti?

Iš rudesnių plotų sprendi? Gal ir mano užpuolė erkutė tuomet g.gif Tokia negraži nurudusi dabar g.gif Vasarą nupurškiau profilaktiškai, o dabar dar galima purkšti - ar bus naudos? 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau. Per visa vasara akmenis tempiau is visu pakampiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 18:56)
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau. Per visa vasara akmenis tempiau is visu pakampiu  ax.gif

Is kur tempei paplokscius akmenis...ten dar ju liko lotuliukas.gif man visai priimtinas variantas taip isipaisyti i kalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 29, 16:55)
Iš rudesnių plotų sprendi? Gal ir mano užpuolė erkutė tuomet g.gif Tokia negraži nurudusi dabar g.gif Vasarą nupurškiau profilaktiškai, o dabar dar galima purkšti - ar bus naudos? 4u.gif

Gal siemet jau nebe.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 10 29, 15:42)
Alia ziuriu kai kurie turi geresnius skaitymo sugebejimus. Cia kokis tai ypatingas sugebejimas gal. g.gif

čia kas dabar negerai? g.gif
aš turiu tokius žodžius išsisaugojusi g.gif

QUOTE(simson @ 2009 10 29, 17:56)
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau.

bigsmile.gif ogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 18:56)
Parodysiu savo akmenyna kaip pakeiciau. Per visa vasara akmenis tempiau is visu pakampiu  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Butu gal ir visai nieko, jei tame akmenyne butu sistema. Ne visaip, i visas puses, ir ploksciai, ir sonu, ir puslankiu, ir staciakampiu. 4u.gif
Atsakyti
Simson negaliu buti nuosali tikrai darbo nezmoniskai daug ideta o ir rezultatas thumbup.gif saunu .
Beje tu ploksciu akmenu ir man reiktu kur ju atradai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 17:56)

Man gal truputi uzkliuna augalai, jei cia alpinariumas tai ir augalai turetu but tie kurie auga kalnuose ar uoletoje dirvoje.
Atsakyti