Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(mindira @ 2009 10 28, 18:55)
aš norėčiau dėl vaisių  ax.gif

dėl katinų, tai jei dekoratyvinė aktinidija, tai gal tokio kvapo neskleistų  g.gif  g.gif

Nea smile.gif mes bandem daugint aktinidija siltnami,kur gyvena kate..Ko mes tik ja neuzdenginejom,ir dezem,ir velom smile.gif Kate vistiek iskapstydavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2009 10 28, 19:58)
Tina, forumuose radau, kad Jūs irgi dengiant hortenzijas, tai šiemet jau uždengėte ar dar laukiate, kol labiau atšals?

Tikrai dar per anksti, juk dar silta lauke. Va kai zeme jau bus pasalus ir nebus dabartines slapumos, tada dengsiu. Sita Knifofijos pamoka, kaip ir kuom skiriasi virzis nuo erikos, jau senai ismokau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 29, 00:17)
Tikrai dar per anksti, juk dar silta lauke. Va kai zeme jau bus pasalus ir nebus dabartines slapumos, tada dengsiu. Sita Knifofijos pamoka, kaip ir kuom skiriasi virzis nuo erikos, jau senai ismokau  biggrin.gif

mano mamą kažkas paprotino, kad hortenziją į rūsį iškastą nuneštų, tada žiedai išliks dideli. Kiek tame tiesos - nežinau. blush2.gif O dėl aktinidijų "nuraminot", 10-15 katinų blink.gif žinau, kad katės jas mėgsta, bet kad taip stipriai, tai neįsivaizdavau.
Atsakyti
[/quote]
Tina,man truksta "tavo ismatavimu" [/quote]
Issitraukiau is google earth nuotrauka ir ant jos surasysiu, gal bus aiskiau tau tada mirksiukas.gif
Papildyta:
Spalvos mano kieme smile.gif
[attachmentid=187047]
[attachmentid=187046]
[attachmentid=187048]
Papildyta:
Geltonas konteineris nesiskaito smile.gif))))))))))))
Papildyta:
Dar savo kaciu noriu parodyt smile.gif Tinos* atvirumo vakaras smile.gif
[attachmentid=187051]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 28 spalio 2009 - 23:15
Toratora, idedu dar cia ismatavimu failiuka, nes per skype tu jo 'negaudai', nors matau, kad prisijungus esi smile.gif
[attachmentid=187052]
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 28, 23:40)
mano mamą kažkas paprotino, kad hortenziją į rūsį iškastą nuneštų, tada žiedai išliks dideli. Kiek tame tiesos - nežinau.  blush2.gif  O dėl aktinidijų "nuraminot", 10-15 katinų blink.gif  žinau, kad katės jas mėgsta, bet kad taip stipriai, tai neįsivaizdavau.

Pasodinau pavasari 3 aktinidijas ir katinus turiu 2,kai pirkau tai perspejo,kad katinai jas "myli",bet maniskiai jokio demesio tiems augalams nerodo g.gif (gal gerai isaukleti biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 28, 23:20)
Spalvos mano kieme smile.gif

Nelabai įžiūriu g.gif raudonasis didysis - raugerškis? O kas tie mažieji vidurinėj foto?
Gražios spalvos ir kycius labai mielas bigsmile.gif juodas kaip smala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 29 spalio 2009 - 08:40
QUOTE(Tina* @ 2009 10 28, 23:20)
Dar savo kaciu noriu parodyt smile.gif Tinos* atvirumo vakaras smile.gif

wub.gif tikra puma wub.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, vadinasi hortenzijas palieku ramybėje ir jas dengsiu kartu su rožėm. Jei bus tokia žiema kaip ruduo, tai gal ir visai nereikės dengti biggrin.gif .
Vis apie aktinidijas rašot, aš ir labai noriu jų pasisodinti, bet nežinau, kur sodinti. Ar jų būna, krūmų ar medžio formos ar tik vijokliai? Ir jei tik vijokliai ar galima pasodinti po obelimi, kad vytųsi į medį?
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 29, 08:38)
Nelabai įžiūriu  g.gif  raudonasis didysis - raugerškis? O kas tie mažieji vidurinėj foto?
Gražios spalvos ir kycius labai mielas bigsmile.gif juodas kaip smala  biggrin.gif

Mazi raudoni raugerskiai 'admiration', o didelis - kaulenis. Dar virziukai auga.
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 28, 22:40)
mano mamą kažkas paprotino, kad hortenziją į rūsį iškastą nuneštų, tada žiedai išliks dideli. Kiek tame tiesos - nežinau.  blush2.gif  O dėl aktinidijų "nuraminot", 10-15 katinų blink.gif  žinau, kad katės jas mėgsta, bet kad taip stipriai, tai neįsivaizdavau.

pas mano tevus prie namo augo dvi aktinidijos, ir vaisius vede. Is pradziu, kol mazos buvo, pridenge tinkleliu, kad katinai nenuestu (irgi buvo pardaveju prigasdinti), bet taip nei karto to katinu vizito ir nesulauke schmoll.gif .

Atsakyti
Iš interteto platybių
user posted image

Augalai iš arčiau su lotyniškais pavadinimais

Rododendrų ligos ir kenkėjai

Ir dar iš ten pat tikrų tikriausi aplina riumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 29 spalio 2009 - 15:00