Istorijos tęsinys....
Nuvažiavau į Kairėnų botanikos sodą poros aktinidijui ieškoti, aišku prigriebiau su savim ir tą etiketę. Nu ir ką, pasirodo ta aktinidija kur pirkau tikrai tik dekoratyvinė, nei ten berniukas, nei mergaitė... Bet patikino, kad lapų grožis bus neišpasakytas, niekur nematytas
Nusipirkau dar vieną, uogoms, savidulkę, sakė botanikos sode išauginta, labai gera, 12 lt mokėjau
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 28, 15:01)
Istorijos tęsinys....
Nuvažiavau į Kairėnų botanikos sodą poros aktinidijui ieškoti, aišku prigriebiau su savim ir tą etiketę. Nu ir ką, pasirodo ta aktinidija kur pirkau tikrai tik dekoratyvinė, nei ten berniukas, nei mergaitė... Bet patikino, kad lapų grožis bus neišpasakytas, niekur nematytas
Nusipirkau dar vieną, uogoms, savidulkę, sakė botanikos sode išauginta, labai gera, 12 lt mokėjau
Gausi pasirodyt tą grožį
QUOTE(Nuk @ 2009 10 28, 17:04)
Gausi pasirodyt tą grožį
būtinai parodysiu, jei tik išgyvens per žiemą, tikriausiai reiks dengti
Norėčiau patarimo . Šiemet pirmus metus pasisodinau ružavas hortenzijas, kurias žiemai reikia dengti ir niekaip nesuprantu ar man jas dabar dengti ar dar palaukti? Krūmas dar su lapais, bet lapai jau pašalę. Orai tokie permainingi, todėl bijau nušaldyti kitų metų žiedus, bet ir dengti bijau, kad nesušustų. Būsiu labai dėkinga už patarimus, kurios jau ne pirmus metus augina hortenzijas.
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 28, 16:06)
būtinai parodysiu, jei tik išgyvens per žiemą, tikriausiai reiks dengti
O ka etikete sako apie jo atsparuma salciui? Ar nupiesta antklode?
Papildyta:
QUOTE(Astaite1 @ 2009 10 28, 16:45)
Norėčiau patarimo . Šiemet pirmus metus pasisodinau ružavas hortenzijas, kurias žiemai reikia dengti ir niekaip nesuprantu ar man jas dabar dengti ar dar palaukti? Krūmas dar su lapais, bet lapai jau pašalę. Orai tokie permainingi, todėl bijau nušaldyti kitų metų žiedus, bet ir dengti bijau, kad nesušustų. Būsiu labai dėkinga už patarimus, kurios jau ne pirmus metus augina hortenzijas.
Apie augalu dengima ziema, tame tarp ir hortenziju, jau kalbeta buvo ne karta. Auksinis patarimas - pasiskaityk pries tai buvusias temas. Praeitu metu tuo paciu ir velesniu metu rasytas.
Jau skaičiau įvairiose temose ir kaip dengti viską perskaičiau, tik noriu sužinoti ar kitos jau uždengusios ar dar laukiate stipresnių šaltukų. Rožių dar nedengiu, nes žinau, kad jos ne tokios lepios ir sušustų, jei uždengčiau, o va hortenzijas kaip minėjau pirmus metus auginu.
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 28, 13:56)
jo, teisingai, jau su pardevėja išsiaiškinau, kad berniuką įsigijau, nors kai pirkau sakė kad savidulkė...
važiuoju mergaitės ieškoti gal žinot kokiu atstumu toliausiai galiu mergaitę sodinti?
važiuoju mergaitės ieškoti gal žinot kokiu atstumu toliausiai galiu mergaitę sodinti?
Gali sodinti ir savidulkę šalia, atstumas gali būti i100 metrų ir daugiau. Pas mano draugų kaimynus yra porelė, tai mano draugai pirko tik mergaitę ir dera puikiausiai.
QUOTE(Tina* @ 2009 10 27, 18:11)
As ir jos pasigedau. Bandem pradet projektuot pas mane erdves, bet viskas kazkaip nutruko... Matyt ir dizaineriai ne visuose kiemuose ikvepima pagauna, o dar kai pas mane tu augalu begales
Sveikos visos Atsiprasau kad buvau dingus...Tina,man truksta "tavo ismatavimu" labai daug projektu uzgriuvo,kazkaip pries ziema visi susigrebia.
Norejau perspet del Aktinidijos...ja labai megsta katinai,ji jiems kaip valerijonas turejom sode labai dideli margalapi kruma..(gal 5m diametro),bet buvo ir vaisiu.Tai katinai is viso rajona sueidavo ir kaip girti savo dainas dainodavo,po 10-15 katinu vienu metu Tai manau toliau nuo namo reiketu sodint
Tina as tau i skype parasysiu
QUOTE(smth1 @ 2009 10 28, 13:37)
Geriausia paciai nusprest ko tu nori - vaisiu ir ziedu ar vijoklinio augalo margais lapais.
aš norėčiau dėl vaisių
dėl katinų, tai jei dekoratyvinė aktinidija, tai gal tokio kvapo neskleistų
Jau tiek apie hortenzijas šiandien prisiskaičiau, bet vistiek niekur nerandu, kokiai esant oro tempeatūrai reikia dengti hortenzijas.
Tina, forumuose radau, kad Jūs irgi dengiant hortenzijas, tai šiemet jau uždengėte ar dar laukiate, kol labiau atšals?
Tina, forumuose radau, kad Jūs irgi dengiant hortenzijas, tai šiemet jau uždengėte ar dar laukiate, kol labiau atšals?
QUOTE(toratora @ 2009 10 28, 18:28)
Sveikos visos Atsiprasau kad buvau dingus...Tina,man truksta "tavo ismatavimu" labai daug projektu uzgriuvo,kazkaip pries ziema visi susigrebia.
Norejau perspet del Aktinidijos...ja labai megsta katinai,ji jiems kaip valerijonas turejom sode labai dideli margalapi kruma..(gal 5m diametro),bet buvo ir vaisiu.Tai katinai is viso rajona sueidavo ir kaip girti savo dainas dainodavo,po 10-15 katinu vienu metu Tai manau toliau nuo namo reiketu sodint
Noreciau pamatyt ta kaciu suvaziavima