Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 27, 22:31)
skaičiau visur, nerandu tokios informacijos kad būtų nežydinčių ir bevaisių. Pirkau šiaurės miestely prie medžio centro, reiks nepatingėt užsukt pas pardavėję pasiaiškinti.

Nezinau kur tu skaitei, bet kad tikrai ne paslaptis, kad aktinidijos yra dvinames, t.y. tam, kad jos deretu, reikia dvieju augalu - moterisko ir vyrisko. Tai jei nusipirkai viena, tai tie zenklai ir bando parodyti, kad vaisiu nebus. Veisle cia niekuo deta.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 10 27, 23:45)
Nezinau kur tu skaitei, bet kad tikrai ne paslaptis, kad aktinidijos yra dvinames, t.y. tam, kad jos deretu, reikia dvieju augalu - moterisko ir vyrisko. Tai jei nusipirkai viena, tai tie zenklai ir bando parodyti, kad vaisiu nebus. Veisle cia niekuo deta.

nenorėčiau sutikti, kad paženklintas augalas kaip nežydintis pradės žydėti kai jam pora nupirksiu schmoll.gif dar kartą perskaičiau etiketę, parašyta, kad augalas dekoratyvinis, ne maistui. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 27, 22:06)
nenorėčiau sutikti, kad paženklintas augalas kaip nežydintis pradės žydėti kai jam pora nupirksiu schmoll.gif  dar kartą perskaičiau etiketę, parašyta, kad augalas dekoratyvinis, ne maistui. unsure.gif

o gali pabandyti - visko pasitaiko... mirksiukas.gif

vadinasi, ir ziedai bei uogos/vaisiai - dekorui, ne maistui smile.gif

--------------

Smelio smiltele,
geri darbai - ''kapitaliniai'' 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 28 spalio 2009 - 00:20
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 10 27, 15:17)
Dėkui 4u.gif Ko jau ko, bet šito nesitikėjau bigsmile.gif Pas mane kaip ir pas Tave tik pradžia - medeliai liauni, krūmeliai maži. Ir mano kompozicijoms toli iki "čiki piki".

Kaip tookius grožius sukūrus galima nesitikėti bigsmile.gif Man labai patinka pas tave. Neapsakoma harmonija dvelkia wub.gif Ko aš pasigendu pas save blush2.gif Kiti metai, ko gero, bus stebėjimų metai. Gal pavyks apjungti į bendą visumą blush2.gif

Dažniau rodykis 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 10 27, 16:06)
tikejausi maziausiai bent dvieju nuliu  bigsmile.gif ! baisiai pigus augalai LT  biggrin.gif ...

Tiesą sakant ir aš galvojau, kad bus brangiau. Turbūt naujas medelynas nori įsivažiuoti, tai kainų neišsikėlė, kaip kokia Kika bigsmile.gif
Kaimyninėje Lenkijoje dar pigiau blink.gif
Atsakyti
Įkelsiu porą foto blush2.gif blush2.gif
čia nuo ko viskas prasidėjo - reikėjo pakelti žemių iki pamato viralinės, bet čia labai didelė dauba yra, na tai tiesiog sugalvojau akmenis sunešti ir supilti taip žemes, o paskui jau savaime gavos kad augaliukus sukaišiojau, aišku dabar jau keitėsi, gavau naujų gėlyčių, tai persodinau, pertvarkiau kai kuriuos ax.gif
ir akemnimis visą taką išgrindžiau, gaila kad naujesnės foto nepadariau, be pavasario ir nebus turbūt blush2.gif

Prieš:
user posted image

Po:
user posted image

aš dar tik pradedančioji, tai ir paskaitinėju jūsų temoj, matau kad čia jau profių nemažai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 27, 23:06)
nenorėčiau sutikti, kad paženklintas augalas kaip nežydintis pradės žydėti kai jam pora nupirksiu schmoll.gif  dar kartą perskaičiau etiketę, parašyta, kad augalas dekoratyvinis, ne maistui. unsure.gif

Nu jau tos etiketes.smile.gif Kiekviena karta perskaicius is naujo vis nauju dalyku atrandi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2009 10 28, 09:27)
aš dar tik pradedančioji, tai ir paskaitinėju jūsų temoj, matau kad čia jau profių nemažai  bigsmile.gif

o jei dar ir senas temas skaitytum iš vis kiek patarimų rastum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 28, 10:25)
o jei dar ir senas temas skaitytum iš vis kiek patarimų rastum  thumbup.gif

tai po biški renkuosi visur info biggrin.gif 4u.gif
ir iš bibliotekos knygų parsinešiau apie gėles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 10 27, 21:45)

Yra ir savidulkių, bet labai mažai kas jas augina. Ten jei rašo, kad dekoratyvinė, vadinasi bus berniukas, jie nei žydi nei vaisius veda, o pasodinus šalia mergaitę ji derės puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 28, 11:55)
Yra ir savidulkių, bet labai mažai kas jas augina.  Ten jei rašo, kad dekoratyvinė, vadinasi bus berniukas, jie nei žydi nei vaisius veda, o pasodinus šalia mergaitę ji derės puikiausiai.

tai geriausiai auginti ir berniuką ir mergaitę?
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2009 10 28, 13:00)
tai geriausiai auginti ir berniuką ir mergaitę?

Geriausia paciai nusprest ko tu nori - vaisiu ir ziedu ar vijoklinio augalo margais lapais.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 28, 13:55)
Yra ir savidulkių, bet labai mažai kas jas augina.  Ten jei rašo, kad dekoratyvinė, vadinasi bus berniukas, jie nei žydi nei vaisius veda, o pasodinus šalia mergaitę ji derės puikiausiai.

jo, teisingai, jau su pardevėja išsiaiškinau, kad berniuką įsigijau, nors kai pirkau sakė kad savidulkė... doh.gif
važiuoju mergaitės ieškoti bigsmile.gif gal žinot kokiu atstumu toliausiai galiu mergaitę sodinti?

Atsakyti