Smėlio smiltele - viskas labai labai Matosi, kad kiekvienas derinukas ilgai ir kruopsciai planuotas. Jau matau kaip fantastiskai tai atrodys po keleto metelių . Labai sėkmingai suvaldytos erdvės .
(o dėl ketvirto punkto - ir aš palikčiau kaip yra )
tik kokie jūsų planai dėl to ūkinio pastatėlio? nes augalai parinkti tokie nelabai liaudiško stiliaus, tai kažkaip ir kilo klausimas
AČIŪ, bitule Panašu, kad šypsenos nenusisegsiu dar kelias dienas
Planai dėl ūkinio tokie:
- daržinės dalis (į kairę nuo berželio) bus nugriauta - atsivers nuo planuojamos prie namo terasos vaizdas į spalvingą krūmų grupę,
- stogas bus pakeistas (tuo pačiu kai keisim namo stogą),
- dėl sienų turim du variantus: arba slėpt vijoklių sienutėmis arba tokia pat apdaila apipavidalint kaip kad namą (namas dabar silikatinių plytų, tad po kažkiek metų dailinsim).
Planai dėl ūkinio tokie:
- daržinės dalis (į kairę nuo berželio) bus nugriauta - atsivers nuo planuojamos prie namo terasos vaizdas į spalvingą krūmų grupę,
- stogas bus pakeistas (tuo pačiu kai keisim namo stogą),
- dėl sienų turim du variantus: arba slėpt vijoklių sienutėmis arba tokia pat apdaila apipavidalint kaip kad namą (namas dabar silikatinių plytų, tad po kažkiek metų dailinsim).
QUOTE(Nuk @ 2009 10 27, 09:48)
O kaina tai nesikandžioja tik iš dviejų skaitmenų
tikejausi maziausiai bent dvieju nuliu ! baisiai pigus augalai LT ...
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 10 27, 14:49)
Svarstau, ar pavasarį prijungti gudobelę prie bendro iškapstyto ploto ar palikt taip kaip yra.
palikti taip kaip yra !
kaip pirmai pradziai, netgi labai neblogai .
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 10 27, 16:57)
Planai dėl ūkinio tokie:
Tai tada jau aišku tas stogas tikrai ne papuošalas . O ūkinio sienojai tai geruliai, neslėpkit gal jų naujoviškom medžiagom.
Ar auginate aktinidijas? Šiandien nusipirkau margalapę aktinidiją, pasakė kad 2 in 1 :-) mergaitė ir berniukas viename. Pasodinau, ir tada sugalvojau etiketę perskaityti, o ten parašyta, kad nei žiedų, nei vaisių nebus:-( tai gal čia berniukas? Ar tokia bevaisė rūšis? Kam ji tokia reikalinga? Gal gražesnė?
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 27, 09:04)
o kur Toratora
As ir jos pasigedau. Bandem pradet projektuot pas mane erdves, bet viskas kazkaip nutruko... Matyt ir dizaineriai ne visuose kiemuose ikvepima pagauna, o dar kai pas mane tu augalu begales
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 27, 17:41)
Ar auginate aktinidijas? Šiandien nusipirkau margalapę aktinidiją, pasakė kad 2 in 1 :-) mergaitė ir berniukas viename. Pasodinau, ir tada sugalvojau etiketę perskaityti, o ten parašyta, kad nei žiedų, nei vaisių nebus:-( tai gal čia berniukas? Ar tokia bevaisė rūšis? Kam ji tokia reikalinga? Gal gražesnė?
kad rašo jog duoda uogų tokios aktinidijos, gal nebent ne pirmais metais bus jų
mane labai irgi domino tas augaliukas, kitais metais būtent žadėjom pirktis
QUOTE(mindira @ 2009 10 27, 18:23)
kur tu čia taip ūkininkauji,prašom vaizdų
QUOTE(mindira @ 2009 10 27, 20:23)
ant etiketės aiškiai parašyta (angliškai), net nupiešta perbraukti žiedai ir uogos. Apgavo
QUOTE(bitule @ 2009 10 27, 17:29)
O ūkinio sienojai tai geruliai, neslėpkit gal jų naujoviškom medžiagom.
matyt taip ir bus, greičiau pridengsiu vijokliais, nei ateis eilė sienų apdailai. Pinigėlių sutaupytumėm, ir poreikį kasmet sodint naujus augalus turėčiau kur vienais metais realizuot
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 27, 18:52)
kur tu čia taip ūkininkauji,prašom vaizdų
aš kaime pradėjau pavasarį, buvo tooooks šiukšlynas, o dabar po truputį gaminam tokį sodelį, laisvalaikio kampelį
bet laaabai daug darbo reikia įdėt, visą vasarą žemę kėlėm, akmenis vežėm, smėlius, nu tai sakom tiek dirbom, o nėra į ką žiūrėt
o ir viskas beveik be pinigų leidimo, stengias kuo pigiau vyro mama, nu tai ne viskas gaunas kaip norisi
o ir nuotraukų žiūriu kad nieko neturiu, tik keletą kaip viskas atrodė prieš ir vieno darželiuko, kaip alpinariumo foto, bet ir tai ant rudens augaliukų nemažai keičiau, tai vėl pasikeitė nuo pradinio vaizdo
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 27, 18:54)
ant etiketės aiškiai parašyta (angliškai), net nupiešta perbraukti žiedai ir uogos. Apgavo
va čia paskaityk o kur tu čia pirkai kad angliškai parašyta aš tai vasarą žiūrėjau iš gėlių augintojų pirktis, Lietuvoj augintų
margalape aktinidija
QUOTE(mindira @ 2009 10 27, 22:23)
va čia paskaityk o kur tu čia pirkai kad angliškai parašyta aš tai vasarą žiūrėjau iš gėlių augintojų pirktis, Lietuvoj augintų
margalape aktinidija
skaičiau visur, nerandu tokios informacijos kad būtų nežydinčių ir bevaisių. Pirkau šiaurės miestely prie medžio centro, reiks nepatingėt užsukt pas pardavėję pasiaiškinti.