Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(rokoko @ 2009 10 26, 14:55)
ar gali iš likusių žemėje knifofijos šaknų išdygti daigai?

Tiksliai nepamenu, bet butent saknis knifofijos ir pirkau pokeliuose, tad butu logiska, kad jos, likusios zemeje, gali sudygti.
Papildyta:
Knifofija jau atsake is profesionalios puses.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 26, 16:00)
Tiksliai nepamenu, bet butent saknis knifofijos ir pirkau pokeliuose, tad butu logiska, kad jos, likusios zemeje, gali sudygti.
Papildyta:
Knifofija jau atsake is profesionalios puses.

Dygsta tik tada, jei nepažeista centrinė skrotelė, o vienos šankys likusios žemėje nedygsta.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 26, 12:52)
visada žaliuos tai gebenės,o lepumą matai pas mane auga jau antri metai neprižiūrimos,o ir prieš mus netikiu kad jas prižiūrėjo  schmoll.gif

aga tos gebenes gerai butu, bet man rods kad jos sunkiai prigyja, nu reiks pavasari pas tave isisukti man prie ju biggrin.gif gal pavyks pasivokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 10 26, 18:58)
aga tos gebenes gerai butu, bet man rods kad jos sunkiai prigyja, nu reiks pavasari pas tave isisukti man prie ju biggrin.gif  gal pavyks pasivokti blush2.gif

sako,kad sunkiai,bet aš šiemet jų nenugenėjau kurios buvo ant žemės,tai manau,kad pavasarį bus daug su šaknim thumbup.gif ar aš blogai galvoju merginos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 26, 19:36)
sako,kad sunkiai,bet aš šiemet jų nenugenėjau kurios buvo ant žemės,tai manau,kad pavasarį bus daug su šaknim  thumbup.gif  ar aš blogai galvoju merginos?  g.gif

Labutis, tai gal ir su kitais galėtum pasidalinti blush2.gif biggrin.gif
nes labai reikės poros, norim stulpus paslėpti, o gal kas turit geresnį variantą, kokios gėlės labiau stulpus apaugtų?
bandžiau gebenę sodint ir apynį, bet neprigijo unsure.gif
gebenę išrovus sodinau su šaknim, bet matyt negerai buvo g.gif kad neprigijo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 26 spalio 2009 - 19:42
QUOTE(mindira @ 2009 10 26, 19:41)
Labutis, tai gal ir su kitais galėtum pasidalinti  blush2.gif  biggrin.gif

jei tik bu sprigijusių ir *SIM*SIUS* pirma neišsiraus tai drąsiai mirksiukas.gif

(čia ne į temą,bet man rodos mes kažkiek pažįstamos ane mirksiukas.gif tik tu pabėgai iš mūsų temos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 26, 19:45)
jei tik bu sprigijusių ir *SIM*SIUS* pirma neišsiraus tai drąsiai  mirksiukas.gif

(čia ne į temą,bet man rodos mes kažkiek pažįstamos ane  mirksiukas.gif tik tu pabėgai iš mūsų temos  g.gif )

aha biggrin.gif kitoj šiauliečių temoj esam su Evuška, aš žiūriu tu irgi nuo mezgimo prie augaliukų ane tongue.gif 4u.gif

aš ne už dyką gėlyčių, galėsiu kokiom irgi pasidalint, ypač iš samaninių, nes plečiasi gerokai jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 10 25, 18:31)
gėlyno nuo gegužės iki lapkričio foto pamėnesiui: http://www.gardencan...ian/border.html

labai idomu, ir galiausiai tapo aisku, kad tokios misraines manes visai nezavi verysad.gif arba tada kiekvieno augalo bent po 3 kv. m ax.gif .

QUOTE(rokoko @ 2009 10 25, 22:02)
galetu kas nors pakritikuot 4u.gif

si karta esu visai pasimetusi...
labiausiai kliuva paraleliai (simetriskai takeliui) pasodinta imperata ax.gif .

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 26, 19:36)
sako,kad sunkiai,bet aš šiemet jų nenugenėjau kurios buvo ant žemės,tai manau,kad pavasarį bus daug su šaknim  thumbup.gif  ar aš blogai galvoju merginos?  g.gif

galvoji gerai, kaip gali piktzole neprigyti wink.gif .
Gali truputi uzberti zememis ar kuo prismeigti, kad greiciau saknytusi.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2009 10 26, 20:17)
aha  biggrin.gif kitoj šiauliečių temoj esam su Evuška, aš žiūriu tu irgi nuo mezgimo prie augaliukų ane tongue.gif  4u.gif

aš ne už dyką gėlyčių, galėsiu kokiom irgi pasidalint, ypač iš samaninių, nes plečiasi gerokai jos  biggrin.gif

palaukim dabar jau pavasario mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 10 26, 21:02)
galvoji gerai, kaip gali piktzole neprigyti  wink.gif .
Gali truputi uzberti zememis ar kuo prismeigti, kad greiciau saknytusi.

reiks pažiūrėt nuvažiavus kaip ten jos gyvuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 26, 21:02)
labiausiai kliuva paraleliai (simetriskai takeliui) pasodinta imperata  ax.gif .

manau, imperatos spalva pjausis su astro ''lady in black'' lapija - ne beda gi israut,
jos vietoje geriau toki pat virzi kuo greiciau ikist bigsmile.gif ar beimanoma kur ji gaut?...
galvoju, gal imperata ikisiu i kanu vazonus kitamet. gal. arba i kitu vazonu kompozicijas - israiskinga zole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 26, 22:02)
labai idomu, ir galiausiai tapo aisku, kad tokios misraines manes visai nezavi  verysad.gif arba tada kiekvieno augalo bent po 3 kv. m  ax.gif .

O man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 26, 09:11)

nereikejo ziureti pries miega, dabar sapnuosis... Grozis to "vaiduoklio" puskiparisio neispasakytas. Ir pavydziu, ir dziaugiuosi wub.gif .
Pasnibzdek man kaip nors, kiek tas grozis kainavo, ar imanoma paprastam mirtingajam nusipirkti biggrin.gif ?
Kai tokios erdves, tai visai kitaip atsiveria kiekvieno augalo gozis.

Atsakyti