Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(Knifofija @ 2009 10 24, 14:19)
Paskutines dvi žiemas ji žiemojo puikiai, bet šaltesnių neatlaiko.

Pas mane jau kokie keturi metai auga. g.gif Buvo ir iki - 30 g.gif
Atsakyti
Knifofija, bet uztat jus darot tai, kas jums labiausiai patinka smile.gif sakoma jei nori nedirbti, tai savo hoby paversk darbu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 24, 17:04)
Knifofija, bet uztat jus darot tai, kas jums labiausiai patinka smile.gif sakoma jei nori nedirbti, tai savo hoby paversk darbu.

Čia ir blogiausia, kad pasveikti nuo šios baisios ligos neįmanoma.
Atsakyti
Kasmetinės mano pertvarkos. 4u.gif

Kaip buvo rugsėjį - kanos bus ir kitą sezoną, gaurė tebėra.

Po persodinimų , ir iš kitos pusės - norėjosi daugiau ''ramybės'' lotuliukas.gif

Mažasis trikampis : centre - d.astras lady in black, prieky - hebe armstrongii , toliau desiniajame kampe - imperata , kairiajame - geltonspyglis viržis, "šliaužiakas" - čiobrelis, apvadas - ylalapis flioksas.
Pavasarį bus: narcizai ''golden bels'', , krokai geltoni ir violet., violet.šachm.margutės.

Didžioji dalis ''prieš''
ir ''po'' : buvusį šabakštynėlį prieš kukmedį užpildžiau žemu eraičinu - susilies kaip dygi žolytė, kurios vidury - knifofija [pas mane užauga metriniais lapais , kairiau jos prieš kukmedį ir šviesią viksvą - aspodelina , dešiniau knifofijos - melsvasis eraičinas;
čiobrelio ir katpėdėlės raštą pratęsiau nuo jukos aplink puskiparisį;
buvęs ''žolių zonos'' šabakštynas prarautas , užpildyta tuo pačiu žemu eraičinu, palikau vietos dar vienam miskanto kupstui palei kraštą.

Takas į malkinę/pavėsinę - šį sezoną taip ir nesuradau laiko blush2.gif į akmenų tarpus prikaišiot mindomo čiobrelio, bet bus.

Ko dabar nesimato - dantytosios ir pševalskio gaurių, taškuotosios šilingės aleksander [už žvynuotojo kadagio bus]; aukštos laumanės [tarp puskiparisio ir alūnės];
trijų šilokų/vilkpupių - dabar žydi frosty morn, tarp žvynuotojo kad. ir puskiparisio - spectabile , o prieky puskiparisio - turbūt matrona
krokų ''mammouth'', tulpių ''tarde'', geltonų narcizų oranž.vid., violet.šachmatinių margučių, trijų rūšių labai tamsių violet tulpių, baltų ir geltonų tulpių; auksažiedžio, kristofo ir šuberto [jei šį išlaikysiu per žiemą] česnakų.
Pavasarį dar atnaujinsiu/pakeisiu citrininio čiobrelio linijas - nes dabar draskyt neverta.

Vargu, ar ''išgavau'' ramybę doh.gif lotuliukas.gif , panašiau į ''eksperimentinį gėlynėlį''.
Man ir pačiai aišku, kad mažajame trikampy paprasčiausiai reikia kokio nors lėto spygliuočio ir viskas, o tas žemasis eraičianas jau dabar erzina - pakaktų šl.čiobrelio, katpėdės ir citr.čiobrelio žemei padengti - na, bus ką veikt kitą sezoną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 spalio 2009 - 22:31
vida777, dėkui už fotoreportažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 10 24, 23:28)

na tu ir bitutė thumbup.gif
vien tokį fotoreportažą parengti aš ko gero neprisiruoščiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 10 24, 23:28)

bigsmile.gif thumbup.gif bet jau tu kai imiesi darbo thumbup.gif
Atsakyti
gėlyno nuo gegužės iki lapkričio foto pamėnesiui: http://www.gardencan...ian/border.html
Atsakyti
4u.gif merginos turim tokią naują aplinkos puoselėtoją,kuri irgi pritrūksta minčių biggrin.gif tai *SIM*SIUS*(prašau mylėti ir gerbti-čia mano giminaitė biggrin.gif ) turi kiemą ir nežinom ką išgalvoti,gal galit pasidalinti kylančiom mintim ax.gif Vidinis kiemas
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 10 25, 09:20)
vien tokį fotoreportažą parengti aš ko gero neprisiruoščiau rolleyes.gif

retai beprisiruosiu - kai atsiranda laiko, tai kaip meditacija lotuliukas.gif dar karta perkratai, ir jau aisku, kur vel suklydai.

---------------

galetu kas nors pakritikuot 4u.gif
[nors ir savaip bet kokiu atveju darau, bet vis tiek buna naudinga smile.gif ]

--------------

Nuk,
as likau tau neatsakius del zvynuotojo kadagio, tai is mano fotkiu matai, kad visokio velnio prie jo pasodinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 25 spalio 2009 - 22:17
rokoko su visais darbu 'pridavimais' thumbup.gif as tai lauke kaip ir neturiu jau ka veikt iki kol salciai ims rodytis ir reikes dangstyt augalus smile.gif
Atsakyti
Smelio smiltele,
grazus vaizdai tavoje nuorodoje wub.gif , ir mano stichija - kiekvienas keras vis kitoks lotuliukas.gif
daug prieziuros... rolleyes.gif

Tina*,
spygliuotyna ''priduot'' galiu del to, kad ten ''ne plika'' visais metu laikais, o pvz. perdarius daugiameciu gelyna pries 2 sav. net nebuvo ko rodyt - tik stagariukai.

dar turiu 1 diena pasikapstymui - o darbu milijonas doh.gif jau nekalbu apie veliau laukiancius darbelius, kuriuos darysiu kur nors rusy ar siltnamy - jei neatsals.

-----------------

del blogieciu grambuoliu lervu - tikrai ner nieko veiksmingiau kaip gilus dirvos perkasimas ir pavirsiaus purenimas [tiksliau, praktiskai nieko daugiau ir padaryt neimanoma lotuliukas.gif norint apsisaugot nuo ju]. Pernai rudeni dar ziaukciojau juos rankiodama, siemet rudeni perkasdama nei viename augalyne neradau nei vienos lervos blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
tfu tfu tfu unsure.gif gal metai tokie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 25 spalio 2009 - 23:17