Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

Sveikos. Pavasarį planavausi vieną kiemą, o dabar persikraustom į kitą namą, tikiuosi šį kartą bent jau kokiems 50 metų biggrin.gif Apie 10 arų (čia iš akies), kol kas naudotas kaip galinis kiemas, tai užgrioztas, pristatinėta visokių malkinių, šiltnamių, pašiūrių doh.gif Na, mano prašymas būtų, gal galit pasufleruoti žodžius, pagal kuriuos būtų galima rasti nemažo kiemo vaizdų. Nes mano anglų nelabai, o be jos sunkoka ką gero rasti..
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 10 23, 18:29)
Na, mano prašymas būtų, gal galit pasufleruoti žodžius, pagal kuriuos būtų galima rasti nemažo kiemo vaizdų. Nes mano anglų nelabai, o be jos sunkoka ką gero rasti..

landscape design
garden landscaping
cottage garden
landscaping portfolio
landscaping pictures
ландшафтный дизайн
озеленение
Atsakyti
As tai noriu pagirt Rokoko uz tai, kad pas ja geles tik kieme, ne taip kaip pas mane dar pilni namai. Bet as po truputi keiciuos jau blush2.gif
Atsakyti
Vida777,
o tavo foto priekiniame plane - tie sausmedziai viszaliai?

-------------
pagal jolaxus nuorodas pasiganiusi, radau grozi wub.gif http://images.moosey...tage-garden.jpg
ar apatiniame desiniajame kampe - kraujazoles, tos oranzines g.gif

-------------

siand persodinau savo mazaji trikampeli/tesini spygliuociu augalyno. ir gavosi man ten ... gelynas blush2.gif na ryt nufotkinsiu, ir pakomentuosiu, nes gali buti neaisku be konteksto. Galu gale gal ir didziaja augalyno dali ryt pribaigsiu rolleyes.gif jei nelis.

-------------

Tina*, aciu 4u.gif nors nzn siuo atveju, uz ka unsure.gif uz tris vazonus namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir kas cia jums uzejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tikrai prajuokino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 23 spalio 2009 - 19:49
Tiesiog reikia turet proto, kad augalu kieme uztenka. Kolkas as neturiu to proto. O tu turi. Paskutiniu metu pagailo saves ir laiko, kuri galeciau leist kitaip, nei istisai apie augalus duotis. Arba reik susiet sita veikla su hobiu taip, kad pinigus is to gaut. Va tada butu harmonija, ech uzsisvajojau biggrin.gif
Papildyta:
Knifofija, papasakokit kokia buvo jusu verslo augalais pradzia? Ar tik is augalu pardavimo galima gyventi? Nekukliai cia as blush2.gif jei nenorit - neatsakinekit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 23, 19:42)
As tai noriu pagirt Rokoko uz tai, kad pas ja geles tik kieme, ne taip kaip pas mane dar pilni namai. Bet as po truputi keiciuos jau  blush2.gif

man irgi taves pagailo, kad tu taip nejuokais susirupinus bigsmile.gif . Bet uztat apturejusi tikra pazinimo dziaugsma, atrasi save.

QUOTE(rokoko @ 2009 10 23, 19:46)
Vida777,
o tavo foto priekiniame plane - tie sausmedziai viszaliai?

ir priekiniame, ir uzpakaliniame - visur tie patys sausmedziai. Ju ten simtai - didzioji dalis slaito apsodinta.

as jau buvau kone prisiekusi "na lievo" nebeiti blush2.gif , o siandien vel nusipirkau neplanuota leukotoja. Nu kaip nepirkti, jei ir viszale, ir kvapniai zydi, ir siurinej pusej auga... rugsciamege, tai bus plikai hortenzijai ziema pridengti.

Kaimyne kokius medzius i savo valdas vakar pasisodino! Bet kaip pavydu, kad ne i mano puse - atseit nuo kaimynu prisidengti... o tai ka man jai blogo padaryti, kad ir nuo manes toookiais medziais prisidengtu lotuliukas.gif ?

Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 10 21, 22:37)
ačiū už info, bandysiu užsirašyti. O kiek kainavo tie kursai?

Jei gerai pamenu tai 500 lituku
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 23, 20:51)
ir priekiniame, ir uzpakaliniame - visur tie patys sausmedziai. Ju ten simtai - didzioji dalis slaito apsodinta.
as jau buvau kone prisiekusi "na lievo" nebeiti  blush2.gif , o siandien vel nusipirkau neplanuota leukotoja. Nu kaip nepirkti, jei ir viszale, ir kvapniai zydi, ir siurinej pusej auga... rugsciamege, tai bus plikai hortenzijai ziema pridengti.

Kaimyne kokius medzius i savo valdas vakar pasisodino! Bet kaip pavydu, kad ne i mano puse - atseit nuo kaimynu prisidengti... o tai ka man jai blogo padaryti, kad ir nuo manes toookiais medziais prisidengtu   lotuliukas.gif  ?

jauciu, kad greit tie sausmedziai labai paplis LT - ir kiemuose, ir kapinese;
ir visuomeniniuose ploteliuose isstums raugeriskius [pastaruoju metu butent ju bruzgyneliais apsodina] tiesiog nepriekaistingas augaliukas tam tikra prasme.

labai dailus krumas leukotoja, vertas grieko 4u.gif ar jis ir LT viszalis?

lotuliukas.gif nebent sodininkauti taip, kaip tavo buvusi kaimyne gydytoja berods mirksiukas.gif

---------------

turiu klausimuku: 4u.gif

1. gal nieko, jei taip velai isskaidysiu smota raktazoliu? - reikia padauginti

2. ar kas bandete mėlynučių Ixiolirion lot. ir tulpių ''picture'' [isgooglinau 45 puslapius pagal ''tulip picture'' doh.gif ir neradau to ko reikia] derini? na jei ir nebandet, bet zinot realias siu geliu spalvas - ar jos deres kartu? zydes kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 23 spalio 2009 - 22:37
QUOTE(rokoko @ 2009 10 23, 22:36)
lotuliukas.gif nebent sodininkauti taip, kaip tavo buvusi kaimyne gydytoja berods mirksiukas.gif

tada jauciu, kalejimo siena atsitvertu laugh.gif .

apie leukotoja tik Knifofija gali atsakyti topsecret.gif , bet raso 5-6 zona. Kazkada DeeDee lyg rodesi, kad leukotoja augina g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 spalio 2009 - 22:45
QUOTE(vida777 @ 2009 10 23, 23:44)
tada jauciu, kalejimo siena atsitvertu laugh.gif  .

apie leukotoja tik Knifofija gali atsakyti  topsecret.gif , bet raso 5-6 zona. Kazkada DeeDee lyg rodesi, kad leukotoja augina  g.gif .

Leukotoja ir Lietuvoj visžalė ( Nežinau kaip Vilniuj blush2.gif , ten jau kita zona ). Augo pusiau pavėsy, tai buvo toks nupiepęs krūmelis. Neapsikenčiau ir persodinau į šiaurinę pusę. Atsigavo, suvešėjo ir tikrai nuostabiai atrodo. thumbup.gif Puiki kaimynė rododendrams ir melsvėms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 10 24, 06:27)
Leukotoja ir Lietuvoj visžalė ( Nežinau kaip Vilniuj  blush2.gif , ten jau kita zona ). Augo pusiau pavėsy, tai buvo toks nupiepęs krūmelis. Neapsikenčiau ir persodinau į šiaurinę pusę. Atsigavo, suvešėjo ir tikrai nuostabiai atrodo. thumbup.gif  Puiki kaimynė rododendrams ir melsvėms  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu 4u.gif !
kadangi mano visa "paradine" puse siaurine, tai ir ieskau kazko tokio, kad butu ir ziema grazu.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 23, 22:44)

apie leukotoja tik Knifofija gali atsakyti  topsecret.gif , bet raso 5-6 zona. Kazkada DeeDee lyg rodesi, kad leukotoja augina  g.gif .

Paskutines dvi žiemas ji žiemojo puikiai, bet šaltesnių neatlaiko.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 10 23, 19:55)
Knifofija, papasakokit kokia buvo jusu verslo augalais pradzia? Ar tik is augalu pardavimo galima gyventi? Nekukliai cia as  blush2.gif jei nenorit - neatsakinekit  rolleyes.gif

Mano prosenelis buvo žolininkas, mano močiutė (visad vadinom bobute) taip pat pažinojo visas žoles, aš nuo mažens vis kažką sodindavau, net iš šiukšlyno surinkdavau apipuvusius svogūnus ir susodindavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visą laiką man reikėjo žemės, o kai pasistatėm namelioką, pradėjau želdint, ieškot augalų, tai va taip ir įsitrukiau. Šiaip jau čia sunkus verslas, šikna visad į saulę, o akys jos nemato. Turiu skrandžio išvaržą, stuburas su problemom, sanariai streikuoja, visas šis komplektas nuo darbo pasilenkus. Pragyvent įmanoma, bet būtų labai sunku, šiaip aš uždirbu tik sau, namus išlaiko vyras. jei nebūčiau įsisukus į šitą velnio mašiną, galvočiau ką nors lengvesnio.
Atsakyti