Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

QUOTE(jolaxus @ 2009 10 21, 14:00)
labai įdomu bigsmile.gif mėgstam naujienas, būtinai pranešk pavasarį, kaip išgyveno mirksiukas.gif
beje, kažkur viena ausimi girdėjau, kad šiemet normalios žiemos nebus... ir kita ausimi esu girdėjusi, kad augalams tokios nenormalios žiemos yra peilis, nes labiausiai jie ne šalčių, o temperatūrų svyravimų nepkenčia... unsure.gif

Visai čia ne naujiena, senai jį žinau, nėra labai įspūdingas, mažai žydi, o ir lapija reta, manęs jis nežavi.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 21, 15:38)
Visai čia ne naujiena, senai jį žinau, nėra labai įspūdingas, mažai žydi, o ir lapija reta, manęs jis nežavi.

Knifofija, kaip blogas pranašas lotuliukas.gif nu ne blogąja prasme, o ta, kad taškus greit sudeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 10 21, 15:43)
Knifofija, kaip blogas pranašas lotuliukas.gif nu ne blogąja prasme, o ta, kad taškus greit sudeda biggrin.gif

as siemet bent du sausmedzius pasisodinau, man jie grazu , ir auga greit, ir ziedai idomus , nu lapija tai gal ir retoka
Atsakyti
...ar galeciau dar dabar rudeni persodineti geles , pvz.melsves,heuchera,katilelius mastau.gif ar laukt pavasario ax.gif mano kurybiniai ieskojimai vis dar nesibaigia,nors augalu pirkimo manija jau jau praejo (cia rudeniai pamastymai) gal pavasari galvosiu kitaip smile.gif
Papildyta:
turiu tokiu niekam tikusiu jurginu kruvas,nezinau nei kaip atsikratyt,tai galvoju -jei as ju neiskasciau ziemai,gal persaltu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 10 21, 18:28)
as siemet bent du sausmedzius pasisodinau, man jie grazu , ir auga greit, ir ziedai idomus , nu lapija tai gal ir retoka

Ne apie visus sausmedžius kalba eina, o tik apie henrio. Prieš kitus nieko blogo negaliu pasakyti, o brauno žydi visą vasarą,
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 10 21, 20:25)
turiu tokiu niekam tikusiu jurginu kruvas,nezinau nei kaip atsikratyt,tai galvoju -jei as ju neiskasciau ziemai,gal persaltu  blush-anim-cl.gif

o kokios panasios bedos ir netgi mintys (tik as dar simet keisnodama juos iskasiau) friends.gif
Atsakyti
QUOTE(niukas @ 2009 10 21, 01:04)
hi.gif   
    Lankiau... kursai kaip kursai, gauni informacijos nemazai (kaip pradedanciam ir idomios) Destytoja taip pat idomi pakliuvo, kaip supratau profesionale. Viskas priklauso nuo pacios kiek domesiesi bei isisavinsi. Daug vaizdines medziagos, uzduociu, o pabaigoje reikejo paruosti savo projektuka.

ačiū už info, bandysiu užsirašyti. O kiek kainavo tie kursai?
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 10 21, 19:25)
turiu tokiu niekam tikusiu jurginu kruvas,nezinau nei kaip atsikratyt,tai galvoju -jei as ju neiskasciau ziemai,gal persaltu  blush-anim-cl.gif

as siand kasiau jurginus, kuriuos sodinau liepos gale - deja ne visu normalus gumbai uzaugo [nors visi zydejo] -neaisku, ar cia veisliu ypatybes, ar per trumpai vegetavo g.gif
teks parafinuot, uoj.. rolleyes.gif

ale kai zydejo, nesusizymejau, o dabar bandau ant stagaru etiketes det pagal sodinimo plana - painiava, nes ne visi isdygo unsure.gif

jei kaklelis tamsesnis, tai turbut ir jurgino spalva is tamsiuju turetu but g.gif
Atsakyti
Aš iš tų laikų, kai visko reikėjo blush2.gif turėjau nemažai jurginų. Bet kelias rūšis vasarą užpuolė kažkokie kenkėjai - visi lapai nunyko, dėl ko turbūt ir gumbų neužaugino. Jau buvau nusprendusi kitąmet jų nebesodinti - kaip gerai, širdies neskaudėjo išmesti, nes nebuvo ką mesti ax.gif
Vis tik kelis dar pasiliksiu, kurie šiuo metu dar dirvoje blush2.gif (savaitgalį iškasiu) Tai tikiuosi, jie bus su gumb ais rolleyes.gif
QUOTE(rokoko @ 2009 10 21, 23:48)
jei kaklelis tamsesnis, tai turbut ir jurgino spalva is tamsiuju turetu but g.gif

Aš bent jau taip pastebėjau - jei tamsūs žiedai tai ir kotai tamsesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 10 21, 19:25)
...ar galeciau dar dabar rudeni persodineti geles , pvz.melsves,heuchera,katilelius  mastau.gif ar laukt pavasario  ax.gif mano kurybiniai ieskojimai vis dar nesibaigia,nors augalu pirkimo manija jau jau praejo (cia rudeniai pamastymai) gal pavasari galvosiu kitaip  smile.gif
Papildyta:

sakyciau, kad tu dar galetum

mano pirkimo manija aciu D riboja konkretus poreikiai, todel lieka maziau galimybiu nukrypti "i sona".

jurginu nekask ir susals
as jurginu (kaip ir ratiliu, kardeliu) niekada nemegau... oi oi oi kad tik neprisisnekeciau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 22, 10:41)
as jurginu (kaip ir ratiliu, kardeliu) niekada nemegau... oi oi oi kad tik neprisisnekeciau  blush2.gif .

buna, buna visko.. mirksiukas.gif
kai pradedi gilintis ir dometis, nepastebi, kaip itraukia smile.gif
jurginai isties ispudingos geles. labai liuks yra zemaugiai - vazonuose zydi visa vasara, kaip ir vienmetes.

kardeliai man graziau skinti nei augalynuose
jei sodinciau, tai darzan juos, butent tuo tikslu.
Atsakyti
o aš kažkaip neįprantu skinti gėlių ir į vazas merkti ax.gif vis pagalvoju, kad galėčiau taip paįvairinti interjerą, tačiau taip ir lieka tik mintyse... gal dėl to, kad viduj ir taip kambarinių gėlių apstu, nepasigendu daugiau unsure.gif
Atsakyti