Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

Vilnietems, 4u.gif
Molėtų pl. "Žaliajame centre" yra vaismedžių: http://www.forestila.../sodinukai.html
Ir svogūninių išpardavimas ten pat thumbup.gif http://www.forestila...ys/akcijos.html
Atsakyti
Eina sau kokia tada ta miltlige bjauri unsure.gif jei isnaikint neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 17, 19:35)
Kokiu fungicidu purškei? Ačiū  4u.gif

Aš naudoju profesionalius, jie parduodami didelėm fasuotėm po 20 litrų (vieno litro kaina 400lt ), mažais kiekiais tokių nefasuoja.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 10 17, 23:24)
Eina sau kokia tada ta miltlige bjauri  unsure.gif jei isnaikint neimanoma...

Įmanoma, tik reikia purkšti kol dar nėra ligos požymių.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 18, 12:25)
Aš naudoju profesionalius, jie parduodami didelėm fasuotėm po 20 litrų (vieno litro kaina 400lt ), mažais kiekiais tokių nefasuoja.

Kaip gaila, nes šiemet tiek fungicidų sunaudojau, bet naudos buvo mažai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 11:57)
Kaip gaila, nes šiemet tiek fungicidų sunaudojau, bet naudos buvo mažai  verysad.gif

Už tai ir perku tokius.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 18, 13:17)
Už tai ir perku tokius.

O gal galėtum parašyti pavadinimą, nes pas mus yra tokia parduotuvė, kuri iš didelių pakuočių perpila į mažesnes ir parduoda (aišku, už didesnę kainą), tai geriau sumokėti už vieną naudingą fungicidą, nei už daugelį neveiksnių schmoll.gif
Atsakyti
merginos, klausimukas užgimė ax.gif
yra pas mane 3 m skersmens iššutusios vejos plotas, kur stovėjo baseinas. Jis ten pat stovės ir kitąmet, o man šovė mintis prikaišioti toje salelėje svogūninių, kurios pavasarį papuoštų tą plikšę... rolleyes.gif bet tuo pačiu kilo abejonės dėl tokio projekto ilgaamžiškumo - ar paskui per visą vasarą ten vėl stovint baseinui neiššus žemėje likę svogūnėliai? teoriškai tai po žydėjimo iki baseino pastatymo žiedkočiai turėtų spėti pilnai nudžiūti ir pasiruošti pauzei iki kito sezono, tačiau ar svogūnėliams ramybės periodu reikalingas "kvėpavimas"? g.gif gal iš visų svogūninių gausos yra kažkurie labiausiai atsparūs tokioms sąlygoms? krokai? tulpės? scylės? žydrės? g.gif ką manot?
o gal čia apskritai neperspektyvi mintis, kurią reikėtų užmiršti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 spalio 2009 - 14:34
.... drinks_cheers.gif ir as lygiai taip bigsmile.gif esu nutarus atlikt toki projektuka su issutusiu ploteliu nuo baseino.
Ruosiuos sukaisiot daugybe kroku mirksiukas.gif .

Visoms laba diena 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti... ar reikia dengti siuos augalus ziemai? Dengti? Mulciuoti?
Atsakyti
sveikos,dažnai užsuku čia paskaitinėti blush2.gif pasigėrėti jūsų grožybėmis wub.gif
bet dabar turiu klausimą ax.gif gal kas ką patars 4u.gif
turiu tokią negražią tvorą daržo gale ir noriu ją paslėpti kažkuom g.gif tujų nenoriu.gal yra koks vijoklinis augalas,kuris žaliuotų žiemą ir vasarą,nebūtų lepnus smile.gif
ir dar vienas klausimėlis blush2.gif ar dengiat rododendrus žiemai g.gif pas mane pirmametis,sodintas pavasarį,bet labai daug ūgtelėjo,tai nežinau kaip jį reiktų paruošti žiemai smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 18 spalio 2009 - 16:08
QUOTE(diasaja @ 2009 10 17, 22:38)
Kokia puiki idėja ir kaip gražu wub.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 10 18, 12:25)
Įmanoma, tik reikia purkšti kol dar nėra ligos požymių.

Bet jeigu taip nuo visko kuo augalas gali sirgti purksti i prieki, tai doh.gif ar cia tik miltlige tokia isskirtine?
Atsakyti