QUOTE(išdykėlė @ 2009 10 08, 17:22)
Viršūnė viskam buvo,kai mieste pamačiau traktorinį plūgą iš 3 ar 4 korpusų nudažytą ir psatatytą prie įvažiavimo
Pas mus dabar užėjo mada lauko židinius iš akmenų daryti. Anksčiau taip norėjau, o dabar kiekvienoj sodyboj toks pats Nesakau, kad tai blogai, bet man jau praėjo noras...
Pas mus dabar užėjo mada lauko židinius iš akmenų daryti. Anksčiau taip norėjau, o dabar kiekvienoj sodyboj toks pats Nesakau, kad tai blogai, bet man jau praėjo noras...
nu kad jau prakalbom apie kičą daugybė pavyzdžių yra aplink
Man labiausiai akį rėžia netoli mūsų esantis sklypelis - namas šiuolaikiškas, vienšlaitis stogas, o kieme stovi suręsta kaimiška pavėsinė su akmeniniu židiniu, supuoklės, vežimai iš drožinėtų medžio kamienų Aš nesakau, kad negražu - netgi labai gražūs dirbiniai būtų... jeigu jie būtų kokioj kaimo sodyboj - tikra puošmena. O dabar Netgi jeigu žmonėms labai patinka, kodėl gi ir savo kiemo tokio neturėti, bet tuomet ir namuką reikėtų statyti atitinkamo stiliaus
O lauko židinio ir aš visai norėčiau, kai šiemet ankstyvų pavasarį supratau jo nerealų pliusą - kaip šilta šalia jo lauke sėdėti Tik aš norėčiau šiek tiek modernaus, gal metalinio, nes man patinka modernas, minimalizmas
QUOTE(Renata supermama @ 2009 10 09, 00:03)
Ar galėčiau pasiteirauti? ... Planuoju po obelimis sodinti rododendrus (nuo kamieno gautųsi apie 1-1,5 m). Vasarą visą dieną pavėsis, bet pavasarį kol lapų nėra - saulėta, pietryčiai. Ar jie ten augs?
o kaip obuolius skinsi lipsi ant rododendrų