QUOTE(smth1 @ 2009 10 07, 10:32)
Nurinkti mulca, papilti durpes. Bet sutrunjes mulcas bus trasa augalams, jei nenuimsi.
QUOTE(zmogs @ 2009 10 07, 11:41)
Aš galvoju, o jeigu labai jau tingisi mulčą nuiminėt, galima kokį kartono lakštą tiest ir ant jo durpes. Per žiemą kartonas dar nespės sutrūnyt, pavasarį durpes nužersi ir vėl gražu.
aš ir taip pagalvojau, kad kokią medžiagą patiesti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 07, 13:15)
*tada tik europinis, nes sparnuotasis yra viena is retesniu (ne tokia paplitusi) veisliu ir sakeles atrodo labai isskirtinai - briaunotos, kampuotos.
O ko tu neatsiliepei i mano klausima apie europiniu ozeksniu kenkejus ? Jis pas tave gi jau didelis ir zydeti turetu, ar ne ?
katalpa irgi isdykele zadejo nufotkint.
*zieve patraukti toliau nuo kamieno ir padaryti toki barjera/kaubureli ratu aplinkui, o i viduri aplink kamiena pripilti durpiu. Pavasari durpes nusemsi, o zieve paskleisi atgal.
O ko tu neatsiliepei i mano klausima apie europiniu ozeksniu kenkejus ? Jis pas tave gi jau didelis ir zydeti turetu, ar ne ?
katalpa irgi isdykele zadejo nufotkint.
*zieve patraukti toliau nuo kamieno ir padaryti toki barjera/kaubureli ratu aplinkui, o i viduri aplink kamiena pripilti durpiu. Pavasari durpes nusemsi, o zieve paskleisi atgal.
Tuomet europinis
Žinok, kai klausei apie kenkėjus, kažkodėl aš perskaičiau fortūno ožekšnis nes jie man galvoje tuomet buvo Dar pagalvojau - velnias aš juos priekyje pasodinau, jeigu bus kirminais aplipę
Manasis jau labai didelis. Į žydėjimą dėmesio neatkreipiau, kažkaip nelabai aš tuos krūmus tyrinėjau, nes buvau užsiėmusi kitais sklypo kampais Taigi ir apie kenkėjus galiu pasakyti tik tiek, kad aš jo nė karto niekuom nepurškiau ir apskritai niekaip nesirūpinau O kai dariau fotografijas, tai tų kirminų nesimatė. tai arba jų ir nebuvo niekada, arba jie nekrito man į akis mat auga sklypo krašte, nedažnai nueinu, o per kokį 20 metrų nesimato
Nu va, labai išsamus atsakymas mano
ačiū už patarimą