Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,51 tema

pamirsau nuotrauka ikelti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 10 05, 11:33)
statiniu daugiau nebus tik sone pirties baseinas

o ne tu gal pavasarį klausei, kaip apželdinti baseiną? g.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 10 05, 11:54)
Jau pataisiau, bandyk dar karta.

jau veikia.
Žinai ką, galėtum surašyti tų gėlių pavadinimus (ne visus pažįstu iš nuotraukos blush2.gif ) vakare pažiūrėsiu su kuo siūlo Mano gėlynas derinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 05 spalio 2009 - 11:32
smelio smiltele l. tau aciu uz issamu paaiskinima apie krumu genejima 4u.gif . Bandysim pavasari atnaujinti krumus smile.gif
Atsakyti
Nuk, surasiau rolleyes.gif
[attachmentid=185536]
Gal kur nors sklypo pakampese augalu saleles padaryt. g.gif Sodo isdestyma tame plane pateikiau aiskiai turbut, jis pas mane palei sklypo krastus.
Papildyta:
Labiausiai tai pentiniai mane 'uzkniso'. Turbut idealu kai ju tik virsunes matosi, o is priekio dar keli aukstai augalu juos paslepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 05, 07:55)
Aš jau beveik įveikiau savo tą salą, kur jum galvą kvaršinau rolleyes.gif beliko tik tulpes, narcizus ir krokus susodinti ax.gif

oi kaip nekantraujam rezultato pamatyti thumbup.gif !

QUOTE(jolaxus @ 2009 10 05, 08:24)
o kokia čia veislė? rolleyes.gif
aš neseniai nusipirkau "Red Robin", turėtų raudonai žydėti rolleyes.gif Kažkaip anksčiau aš buvau prastesnės nuomonės apie sidabrakrūmius, bet kai įsigilinau, kokia jų įvairovė yra, tai ir neatsilaikiau. Juk toks teisingas augalas - ir daugiametis ir visą vasarą žydi ax.gif

veisle neidentifikuota, pirktas PC, manau galetu buti "Hpley's Orange" arba "Sunset" :
http://www.rojaussod...snis.php?id=663
Bet tikrai galiu pasakyti, kad saules atokaitoje jam ne vieta schmoll.gif . Kai perkelsiu i kita vieta, tik tada suprasiu koks jis is tikruju yra.

QUOTE(rokoko @ 2009 10 05, 09:40)
tokie isciustyti vaizdai wub.gif  - nei sapelio nereikalingo.
man tas katilelis neperziemojo verysad.gif nebent per anksti pakapsciau.

katilelis juk viszalis g.gif !

vaizdo neciustinau, nes ant akmenu nelabai kas ir auga biggrin.gif , o lapu dar neprikrito. "Issukavau" viendieniu krumus - sudziuve lapai labai lengvai issipesa, o like zali, kai kurie truputi pageltusiom virsunytem - atrodo dar pakankamai dekoratyviai. Vilkdalgiai is viso dar kaip nauji thumbup.gif , vos viena kita lapa patrumpinau. Bijunas (pinavija) pasipuose rudeninem spalvom bigsmile.gif
http://i199.photobuc...77/IMG_8255.jpg

QUOTE(troja3030 @ 2009 10 05, 10:07)
vasara pas sunu ateidavo draugai is gretimu namu ir pastebejau, kad kai as bunu lauke jie kazkaip gedinasi ir t.t. na gal dar del to, kad cia tik sia vasara jie susidraugavo. todel nutariau, kad noriu ta vieta atitverti ne aklina keb siek tiek pridengiancia trova, kad vaikai turetu savo pasaulio privatuma...

vaiku aikstele pridengti tujomis gal ir nelabai gera mintis, tai labiau reikstu visiska atribojima. O gal pagalvok apie pergole su vijokliais ir suoleliu vaikams kur nors tarpe tarp krumeliu. Sausmedziai neblogai atrodo - graziai zydi ir kvepia.
Atsakyti
[quote=Nuk,2009 10 05, 12:28]
o ne tu gal pavasarį klausei, kaip apželdinti baseiną? g.gif

net susimasciau, bet atrodo kad ne as, nes baseinas nekelia man problemu g.gif pavasari tik klausiau apie dekoratyvini tvenkineli kuri darysiu pavasari ir atsiuntusi buvau viena gele atpazinimui...atrodo daugiau nieko. bet va pernai tai tikrai nemazai diskutavau ir sitos mano nuotraukos jau buvo nete idetos...taip pat kalbejom apie baseina, bet tai buvo pernai
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 10 05, 13:50)
ttp://i199.photobucket.com/albums/aa1/vida777/IMG_8255.jpg[/url]
vaiku aikstele pridengti tujomis gal ir nelabai gera mintis, tai labiau reikstu visiska atribojima. O gal pagalvok apie pergole su vijokliais ir suoleliu vaikams kur nors tarpe tarp krumeliu. Sausmedziai neblogai atrodo - graziai zydi ir kvepia.

na bandysiu ant popieriaus pasuipiesti...esu jau pradejusi delioti augalus, tai tada ikelsiu patarimams, o dar dalvoju jeigu grupelemis rododendrus pasodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 05, 09:43)
Stai: http://public.fotki....nas/planas.html
kad issidinti reikia spausti: Get Original Uploaded Photo po nuotrauka

Laisvas plotas apie 60 kvadr.m. atrodo  blush2.gif

Laisvas plotas apie 500 kvadr.m. pasirodo blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 10 05, 13:50)
oi kaip nekantraujam rezultato pamatyti  thumbup.gif !

Jaučiu pareigą pasirodyti, nes visos labai daug man padėjot wub.gif
Bet kad labai jau nedrąsu blush2.gif Dar augaliukai visi maži, nėra vaizdo blush2.gif Gal geriau pavasarį blush2.gif

QUOTE(troja3030 @ 2009 10 05, 14:04)
na  bandysiu ant popieriaus pasuipiesti...esu jau pradejusi delioti augalus, tai tada ikelsiu patarimams, o dar dalvoju jeigu grupelemis rododendrus pasodinti  g.gif

Vadinasi mano atmintis tik šiek tiek šlubuoja biggrin.gif Taip ir galvojau, kad jau rodytas baseinas, bet gal ir pernai metais smile.gif
Tai gal ką nors nusprendei iš pernai metų diskusijos g.gif
Rododendrams pavėsis reikalingas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 05 spalio 2009 - 13:45
QUOTE(Tina* @ 2009 10 05, 13:31)
Labiausiai tai pentiniai mane 'uzkniso'. Turbut idealu kai ju tik virsunes matosi, o is priekio dar keli aukstai augalu juos paslepia  g.gif

Nugi tikrai taip. Ir tiktai taip. Bet apie tai mes si sezona jau lyg ir snekejom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 05, 14:43)
Vadinasi mano atmintis tik šiek tiek šlubuoja biggrin.gif Taip ir galvojau, kad jau rodytas baseinas, bet gal ir pernai metais smile.gif
Tai gal ką nors nusprendei iš pernai metų diskusijos g.gif
Rododendrams pavėsis reikalingas 4u.gif

kad zinok nuo pernai nelabai pasistumejau lotuliukas.gif nors kaip kam atrodo kad net per daug (zinant jog daugybe darbu dariau nescia arba su leliuku ant ranku). tada diskutavom trumpai ir tik pasirodziau kokias gelyno formas pasidariau, bei soda. tada atkalbinejot mane nuo dar vieno gelyno, kol nera namo apdailos...va sito paklausiau, dar ir dabar to gelyno nera lotuliukas.gif
veliau supratau ked jau reikia persiplesti norint viska pagal plana pasidaryti, todel temmpus suletinau...gelyn us pasilikau kmitam pavasariui...todel va jusu ir klausineju visko
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 05, 13:43)
Jaučiu pareigą pasirodyti, nes visos labai daug man padėjot  wub.gif
Bet kad labai jau nedrąsu  blush2.gif

jei bus blogai, tai visoms bus geda, ne tau vienai lotuliukas.gif . Del vaizdo nesijaudink, mes pabandysim ji isivaizduoti irnesakyk.gif . Savaime suprantama, kad vaizdo nera ko tiketis, kol augalai mazi ir dar svieziai pasodinti.

QUOTE(smth1 @ 2009 10 05, 13:45)
Nugi tikrai taip. Ir tiktai taip. Bet apie tai mes si sezona jau lyg ir snekejom g.gif

buciau galejus lazintis, kad po tokios issamios rokoko info ir vaizdines medziagos, niekas niekas niekada niekada nieko nebeklaus apie pentinius lotuliukas.gif .

Nors gali buti, kad ir as pati kada nors apie juos dar paklausiu, nes daznai buna, kad nesidedi tos informacijos atmintin, kuri nera tuo metu aktuali rolleyes.gif .
Atsakyti
Tikra tiesa, geriau klausti daug kartu ir zinoti, nei apsimesti visaziniu ir tyleti tongue.gif
Atsakyti