mergaites patarkit,turiu rododendra prastai augo,tai pasodinau i kubila,atsigavo su zaliavo.Bet arteja ziema,ka patartumet man su juo daryti,ar uzteks jei aprisiu kubila.
QUOTE(dėja @ 2009 10 01, 23:31)
mergaites patarkit,turiu rododendra prastai augo,tai pasodinau i kubila,atsigavo su zaliavo.Bet arteja ziema,ka patartumet man su juo daryti,ar uzteks jei aprisiu kubila.
aš tai įkasčiau į žemę jį su visu kubilu, o pavasarį iškelčiau
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 10 02, 08:21)
pasirodo
čia toks trumpas rytinis nosies įkišimas į forumą, kol mažius miega, nes paskui prasideda pavydo scenos kompiuteriui
Gydo nuo SM tave mazius man irgi reikia apsiraminti...
QUOTE(jolaxus @ 2009 10 02, 06:58)
aš tai įkasčiau į žemę jį su visu kubilu, o pavasarį iškelčiau
beda ta kad neturiu kur ikasti, kad ir i kasciau,tai nezinau kaip ji reiketu iskrapstyti,jis toks nemazas azuolinis,tai jau pats svorio turi,o dar zemiu pilnas
Prašau patarimo, ką manot apie žagrenius , reikia krūmo apie 3-4 m aukščio, bet norėčiau, kad laja būtų tanki, o gal apie magnolija pagalvoti
draugija sudarytų abrikosas, kitame šone gal klevas Globusas (dar galvojame) gale koloninės tujos, priekyje didelis akmuo (apželdintas spigliuočiais), gal ką pasiūlysite
draugija sudarytų abrikosas, kitame šone gal klevas Globusas (dar galvojame) gale koloninės tujos, priekyje didelis akmuo (apželdintas spigliuočiais), gal ką pasiūlysite
Pas mane abrikosas dar nezydejo ne karto, bus labai idomu pamatyt pavasari.
Pernai nupirkau du rododendrus rudeni, jie per visa ziema buvo vazonuose ir pavasari ten ir perzydejo, o laikiau tai kluone nei risau kuo nei nieko nedariau ir nieko jaiem neatsitiko, ,,,,
Tina pasigrozek
http://www.efoto.lt/...35/IMG_1108.JPG
vaziuojant i soda pas mani, pakeliui pasodintas vienas tokis abrikosas, jau gal kokiu 2-2,5 metru aukscio, ciut i tvora neivaziavau uzsiziopsojusi. manau ten tokiu ziopliu nemazai buna pavasariais
http://www.efoto.lt/...35/IMG_1108.JPG
vaziuojant i soda pas mani, pakeliui pasodintas vienas tokis abrikosas, jau gal kokiu 2-2,5 metru aukscio, ciut i tvora neivaziavau uzsiziopsojusi. manau ten tokiu ziopliu nemazai buna pavasariais
sveikos panelės(profės ),
ir man reikia patarimo, nes pasimečiau, taip noriu namuose turėti eglutę, buvau nutarusi pasisodinti konika,bet , kad kiek žiūriu neatrodo jos taip jau nuostabiai. Aišku įdealu būtų sidabrinė eglė, bet kieme mažai vietos , o norisi prieš namą pasisodinti, kad būtų akcentas kiemo, per kalėdas gražu, na gal aiškiai aprašiau
ir man reikia patarimo, nes pasimečiau, taip noriu namuose turėti eglutę, buvau nutarusi pasisodinti konika,bet , kad kiek žiūriu neatrodo jos taip jau nuostabiai. Aišku įdealu būtų sidabrinė eglė, bet kieme mažai vietos , o norisi prieš namą pasisodinti, kad būtų akcentas kiemo, per kalėdas gražu, na gal aiškiai aprašiau