Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: Gyd. V.Černius

QUOTE(Rasandra @ 2006 10 08, 13:39)
Akmenukas į Černiaus daržą  ax.gif Kai gimdžiau, jį iškvietė konsultuoti dėl gimdymo eigos. Nežinau, gal pykosi su ta gydytoja ar kas ten vyko, bet Černiaus arogancija ir pasipiktinimas liejosi per kraštus. Buvau tiek prisiklausiusi apie jį gero, tai tada labai nusivyliau  schmoll.gif

pirma mergyte pagimde pas ji ir buvo žiauriai patenkinta thumbup.gif tad nusprende ir antra pas ji gimdyti, bet staigiai juo nusivyle doh.gif
gal buvo blogos nuotaikos net ji nežino g.gif nors lygiai tiek pat mokejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 08 29, 13:02)
Kas del naturalizmo, tai nera jis labai jau naturalistas. Tiesa pasakius pabumbejo net ant tu, kurie ateina prisiklause Semetos. Ir siaip jau jis uz epidura. As buvau pries epidura, tai jis galvojo, kad man Semeta galva praplove ir nezinau, ka sneku  biggrin.gif

schmoll.gif Mano atveju tai tikrai jis nesiule epiduro, o kaip tik skatino gimdyti naturaliai, bet negalejau iskenteti skausmu, todel prasiau nuskausminimo. Veliau jis prasitare, kad pats butu siules, nes mate kaip kankinuosi ir vargstu, o pavargus buciau sunkiai gimdzius.
Beje, epiduro leidima sureguliavo taip, kad jutau visus stumimus ir jokiu kirpimu ar plysimu nebuvo thumbup.gif
Tikrai daktaras profesonalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 13 lapkričio 2006 - 14:02
QUOTE(Zydrulyte @ 2006 11 13, 13:38)
pirma mergyte pagimde pas ji ir buvo žiauriai patenkinta  thumbup.gif  tad nusprende ir antra pas ji gimdyti, bet staigiai juo nusivyle  doh.gif 
gal buvo blogos nuotaikos net ji nežino  g.gif  nors lygiai tiek pat mokejo  blink.gif

Hm g.gif Šiaip tai jis labai keisto charakterio. Truputį stačiokas, bet labai linksmas. Keista, kad taip atsiliepė apie jį unsure.gif
Mes tai prieš gimdant, per operaciją ir po jos juokavom. Prisijuokiau į valias. Ir dar keletą kartų po gimdymo aplankė. Mane per dantį traukė juokais, o su vyru tai jie išvis susėdę kavos išgėrė, paplepėjo. O juk prieš gimdymą mes visai nepažįstami buvom g.gif
Vyras sumokėjo jam kitą dieną (susirado gimdymo skyriuje). Operacijos metu 200 lt sumokėjom anesteziologei. Aš manau kad kiek daugokai, bet vyras visas susijaudinęs mokėjo kiek jam atrodė doh.gif Šiaip tai anesteziologė thumbup.gif Po operacijos nei galvos neskaudėjo, nei bloga buvo schmoll.gif
Be to labai faina akušerė Audra gimdymui mane ruošė. Tikrai labai faina moteris. Kai sužinojau, kad vandenys žali ir vaikelio toniukai silpsta, ji mane laabai nuramino. Nors teko ir nemalonias procedūras daryti priešoperaciją blink.gif
Vienu žodžiu, dėl šios šaunios komandos su Černiumi priešakyje, savo gimdymą prisimenu kaip labai smagų įvykį lotuliukas.gif Turbūt esu laimės kūdikis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikasiene: 22 lapkričio 2006 - 17:01
Laba diena super mergaites smile.gif as taip pat lankausi pas Cerniu.. gal net kartais teko toj pacioj ilgoj eilej pasedet su kuria nors biggrin.gif nuostabus daktaras, megstu linksmus zmogeliukus smile.gif
niekada priesh tai neteko lankytis pas ginekologa, tai nusprendziau sau shoka pasidaryt, nuejau pas vyra ir neapsirikau biggrin.gif
didelis ACIU uz informacija piniginiu klausimu, nes nebedaug jau liko.. kita savaite planuojam su daktaru kinderio gimtadieni biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau vakar suplanavom kinderio gimimą su šiuo daktaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2006 11 24, 18:56)
Mes jau vakar suplanavom kinderio gimimą su šiuo daktaru  biggrin.gif

o gal zinai kada jis kita savaite budi ?
Atsakyti
QUOTE(Laurencia @ 2006 11 24, 18:26)
o gal zinai kada jis kita savaite budi ?

Trečiadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
shi penktadieni kinderio gimtadienis nusimato smile.gif gal jau pradet nervuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencia @ 2006 12 06, 15:51)
shi penktadieni kinderio gimtadienis nusimato  smile.gif  gal jau pradet nervuotis  biggrin.gif

Pagaliau susitiksi su savo leliuku wub.gif Nesinervuok, o po to jau galėsi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ir aš gimdžiau pas Černių, labai džiaugiuosi 4u.gif Rekomendavo draugė, tai visi likom patenkinti, ir aš ir vyras ir manau, mano sūnelis. Nei kirpti, nei siūti nereikėjo. Jei dar kartą reikėtų gimdyti, tai tik pas jį.O gal man šiaip pasisekė?P.S.per nėštumą lankiausi ne pas jį.
Atsakyti
Su šventėm visas mamytes 4u.gif šiuos Naujus metus ir aš jau sutiksiu su savo beibiku smile.gif mano Majui jau net 3 savaites smile.gif mazas gimtadienis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš prieš savaitę gimdžiau pas Černių.
Liux gydytojas thumbup.gif Jei dar kada gimdysiu, tai tik pas jį. Jis man darė cezario pjūvį, tai jaučiausi puikiai. Kitą dieną po operacijos jau vaikščiojau smile.gif
Atsakyti