As dar su klausimeliu - kada reikia atsiskaityti iskart po gimdymo (vyrui gali but ne tas galvoj tuo metu... ) ar per ji, ar po jo susirast? Ir dar - ar visos gulejot vienutese po gimdymo, ar cia jau nuo tarimosi su daktaru nepriklauso?
QUOTE(smėliukė @ 2006 10 04, 19:26)
As dar su klausimeliu - kada reikia atsiskaityti iskart po gimdymo (vyrui gali but ne tas galvoj tuo metu... ) ar per ji, ar po jo susirast? Ir dar - ar visos gulejot vienutese po gimdymo, ar cia jau nuo tarimosi su daktaru nepriklauso?
mes tai nuėjom pas jį į kabinetą ir atidavėm preš operaciją
bet aš atrodo gulėjau ne vienutėj nepamenu
sveikutės
gal kuri galit Černiaus telefoną parašyti?
gal kuri galit Černiaus telefoną parašyti?
Akmenukas į Černiaus daržą Kai gimdžiau, jį iškvietė konsultuoti dėl gimdymo eigos. Nežinau, gal pykosi su ta gydytoja ar kas ten vyko, bet Černiaus arogancija ir pasipiktinimas liejosi per kraštus. Buvau tiek prisiklausiusi apie jį gero, tai tada labai nusivyliau
labai fainas ir prikolnas gydytojas, atsiliepimai nuo manes tik geriausi, nors nemokejom nei vieno lt, visada su sypsena, pajuokauja. Liuks gydytojas.
QUOTE(burbulione @ 2006 10 05, 20:45)
Burbulione, gal pavyko Cerniaus telefona gauti? Ar lankeisi jau pas ji, kokie ispudziai?
Gal kas kitas zinote sio gydytojo tel nr, ar jis priziuri pacientes visa nestuma, ar tik gimdymus priima?
Aciu is anksto!!!
QUOTE(Mikasiene @ 2006 08 25, 18:58)
Moteros HELP...Duokit kas nors Černiaus telefoną, noriu susitarti Parašykit į AŽ arba gintare@kolping.lt
Dyyydelis ačiū...mirsiu nepamiršiu
Dyyydelis ačiū...mirsiu nepamiršiu
Aš irgi labai noriu gimdyti pas šį gydytoją
Ir labai norėčiau sužinoti jo telefoną. PLEASE
Iš anksto dėkoju.
Pamiršau parašyti emailą egle.luk@gmail.com arba tiesiog į až
O kaip jam pasakot, kad norit pas jį gimdyti? Kai ateinat apžiūrai pas jį?
Aš prieš porą savaičių gimdžiau pas Černių. Paskambinau jam telefonu likus mėnesiui iki gimdymo ir pasakiau, kad noriu pas jį gimdyti. Tada susitarėm, kad ateisiu pas jį. O paskui jau tik tą dieną, kai gimdžiau jam dar kartą pasiskambinau, kad jau atvažiuotų Man jis kaip gydytojas labai patiko ir jei antrą kartą gimdysiu tai tik pas jį.
ačiū už informaciją
Reiks ir man jam pasiskambinti kitą savaitę
Reiks ir man jam pasiskambinti kitą savaitę
QUOTE(Buriuke @ 2006 11 10, 19:18)
Buriuke, gal galetum pasidalint su manimi jo telefono numeriu? Atsiusk i az jei gali.
Aciu