Gimdziau pries menesi. Cerniui mokejom 600lt, akuserei ir anesteziologei - po 100 lt.
Mes ir pirma karta pas ji gimdem, tada skambinom i mobiluji ir sakem, kad draugai rekomendavo ir noretume pas ji gimdyti. o si karta sakem, kad jau gimdem pas ji. Nera cia ko kompleksuot, jis gi pats suinteresuotas gauti naujus klientus . Apie pinigus jokios kalbos pas ji is viso nebuvo, po gimdymo vyras pats dave tiek, kiek mane kad reikia. Beje, pries gimdyma jis visados skiria pasimatyma - kazkur 35 nestumo savaite, echoskopuoja, per sia konsultacija mes irgi nieko nemokejom.
QUOTE(Mikasiene @ 2006 08 30, 12:33)
O kaip Jūs pas jį tarėtės? Negi paskambint jam į mobilų taip iš dangaus ir sakyti "noriu su Jumis gimdyti" Kaip jūs darėte? Apie pinigus iš kart kalbėjote?
Man kažkaip fantazija neneša kaip tai daroma
Man kažkaip fantazija neneša kaip tai daroma
Parašyk man visus klausimus į az,atsakysiu.
QUOTE(ciaramashka @ 2006 08 17, 16:59)
O man tai vis delto atrodo, kad kai jau reiks gimdyti, visi dakrtarai tiks. jie juk visi kompetetingi. O ir kolegos kazkur salia sukinejas... Kam tuos pinigus svaistyti "tariantis is anksto", juk galima gimdyti ir nemokamai! Aisku, gerai butu pataikyt per Cerniaus budejima...
Aš irgi prieš visokius kyšius,bet gimdymas yra išskirtinis dalykas.Paskui gali dėl savo skūpumo labai gailėtis visą gyvenimą,jeigu kas nors neduok dieve blogai.Galvosi,o jei būčiau davus.Pinigai juk uždirbami.Paprasčiausiai nėštumo metu po truputį atsidėk,jeigu sunku.O Černiui jokių griežtų stavkių nėra ir atsidėkoji po visko.
Ačiū labai visoms Vakar jau lankaiusi pas Černių. Apžiūrėjo, parodė mūsų sūnaitėlį ir sutarėm dėl visko.
Labai malonus gydytojas ir humoro jausmą gerą turi. Man labai patiko, kad jis sutiko su mano daugeliu minčių dėl gimdymo ir labai nuramino. Sakė, kad aš didelė moteris, o sūnaitėlis normalus, taigi pagimdysiu be vargo. Nusiraminau
Dar kartą ačiū visoms už konsultacijas
P.S. Apie pinigus nebuvo nė kalbos
Labai malonus gydytojas ir humoro jausmą gerą turi. Man labai patiko, kad jis sutiko su mano daugeliu minčių dėl gimdymo ir labai nuramino. Sakė, kad aš didelė moteris, o sūnaitėlis normalus, taigi pagimdysiu be vargo. Nusiraminau
Dar kartą ačiū visoms už konsultacijas
P.S. Apie pinigus nebuvo nė kalbos
Ir aš galiu pasakyti,kad tai gydytojas,as pas jį pagimdžiau abu sūnelius dabar vėl laukiuosiu ir gimdysiu tik pas jį ,labai tikiuosi,kad jis tada neatostogaus ar šiaip nebus kur išvykęs,nes tada net neįsivaiduoju ką reiktų daryti sėkmės visoms
QUOTE(kete @ 2006 09 18, 10:44)
O tai Černiui pinigus mikėti jau tik po gimdymo? Kaži 400 jam nebus per mažai?
Bijau ka ir sakyti, bet 400 tai gal mazokai.Nus mano diedas tai tikrai daugiau mokejo.Bet jei po to tai gal ir uzteks.
Ir pasakyk, kad gydymas nemokamas...Ale yr kaip yr.
QUOTE(ERA @ 2006 09 18, 11:52)
Bijau ka ir sakyti, bet 400 tai gal mazokai.Nus mano diedas tai tikrai daugiau mokejo.Bet jei po to tai gal ir uzteks.
Tai aš manau, kad tik po gimdymo mokėti reiktų. Juk jei jau asmeniškai su juo tariesi, tai jam ir taip bus aišku, kad pinigų duosi
Jau pagimdžiau!!! Pas Černių. Abu su vyru esame laabai dėkingi. Tikras profesonalas ir puikus žmogus
QUOTE(Mikasiene @ 2006 09 29, 15:28)
Jau pagimdžiau!!! Pas Černių. Abu su vyru esame laabai dėkingi. Tikras profesonalas ir puikus žmogus
Sveikiname! Turbut nenusivylete gydytoju?
QUOTE(Mikasiene @ 2006 09 29, 16:28)
o kiek mokėjai už gimdymą? Ir kam dar be gydytojo davei?
Pa šį gydytoją ir aš gimdžiau abu savo vaikus,ir jei reikėtų gimdyti dar, rinkčiausi tik šį gydytoją.Pirmą vaiką gimdžiau 2001m, o antrą 2004m, abu kartus mokėjom po 400Lt, ir nesulaukėm nė užuominos, kad per mažai