Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: Gyd. V.Černius

Simpatiškas, vyresnio amžiaus žmogus... Turintis suaugusius vaikus ir anūkų... bigsmile.gif

O dėl pinigų smile.gif , kam jūs taip pergyvenat rolleyes.gif , kiek duosit tiek bus gerai mirksiukas.gif ... Jūs pačios iškeliate kainas... rolleyes.gif Atsidėkoti visada reikia smile.gif , bet juk jis nenustato kainų... rolleyes.gif Blogai, kaip visos nori duoti vienodą sumą schmoll.gif , būną įvairių situacijų rolleyes.gif , vienos gimdo lengviau ir greičiau mirksiukas.gif , o kitos su komplikacijomis, tai ir suma atitinkamai skiriasi rolleyes.gif ... Ir dar priklauso, ar medikas važiavo iš namų, ar buvo jo budėjimas... Na, aišku, čia mano nuomonė... mirksiukas.gif

O akušerei reikia atsidėkoti atskirai, jei ji to buvo verta... smile.gif

Pagrindinį darbą atlieka akušerė, o gydytojas tik prižiūri...Ir gimdymo metu atsiradusiom problemom (komplikacijom) jas šalina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina...: 22 rugpjūčio 2006 - 19:49
QUOTE(Daina... @ 2006 08 22, 21:39)

O dėl pinigų smile.gif , kam jūs taip pergyvenat rolleyes.gif , kiek duosit tiek bus gerai mirksiukas.gif ... Jūs pačios iškeliate kainas... rolleyes.gif  Atsidėkoti visada reikia smile.gif , bet juk jis nenustato kainų... rolleyes.gif Blogai, kaip visos nori duoti vienodą sumą schmoll.gif , būną įvairių situacijų rolleyes.gif , vienos gimdo lengviau ir greičiau mirksiukas.gif , o kitos su komplikacijomis, tai ir suma atitinkamai skiriasi rolleyes.gif ... Ir dar priklauso, ar medikas važiavo iš namų, ar buvo jo budėjimas... Na, aišku, čia mano nuomonė... mirksiukas.gif

O akušerei reikia atsidėkoti atskirai, jei ji to buvo verta...  smile.gif

Pagrindinį darbą atlieka akušerė, o gydytojas tik prižiūri...Ir gimdymo metu atsiradusiom  problemom (komplikacijom) jas šalina...  mirksiukas.gif

Pritariu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Buna ir situaciju, kai pati gimdyve su leliuku grizta tusciom kisenem namo, bet uz tai "DAVUS DAKTARUI", nes visos taip daro..

Na as cia esu baisi sio reikalo priesininke (kad daktaram reikia duoti!). Duokit ir man, as aukleju Jusu vaikus mokykloj!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Moteros HELP...Duokit kas nors Černiaus telefoną, noriu susitarti blush2.gif Parašykit į AŽ arba gintare@kolping.lt
Dyyydelis ačiū...mirsiu nepamiršiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina... @ 2006 08 22, 20:39)
Simpatiškas, vyresnio amžiaus žmogus... Turintis suaugusius vaikus ir anūkų...  bigsmile.gif

O dėl pinigų smile.gif , kam jūs taip pergyvenat rolleyes.gif , kiek duosit tiek bus gerai mirksiukas.gif ... Jūs pačios iškeliate kainas... rolleyes.gif  Atsidėkoti visada reikia smile.gif , bet juk jis nenustato kainų... rolleyes.gif Blogai, kaip visos nori duoti vienodą sumą schmoll.gif , būną įvairių situacijų rolleyes.gif , vienos gimdo lengviau ir greičiau mirksiukas.gif , o kitos su komplikacijomis, tai ir suma atitinkamai skiriasi rolleyes.gif ... Ir dar priklauso, ar medikas važiavo iš namų, ar buvo jo budėjimas... Na, aišku, čia mano nuomonė... mirksiukas.gif

O akušerei reikia atsidėkoti atskirai, jei ji to buvo verta...  smile.gif

Pagrindinį darbą atlieka akušerė, o gydytojas tik prižiūri...Ir gimdymo metu atsiradusiom  problemom (komplikacijom) jas šalina...  mirksiukas.gif

Daina, as jo kabinti nesiruosiu smile.gif)) juokauju smile.gif
ar jis ne tamsus ir su barzda? kudokas ir aukstas? nes kai gimdziau pirmaja, tai mano gydytojas (va, tas tai buvo jaunas ir simpatiskas, ale net pavardes nezinau, jo budejimas papuole) issigandes situacijos atsivede vyresni gydytoja. Dabar ir bandau atkast - kas tokie buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurka: 28 rugpjūčio 2006 - 13:13
O gal kuri mamytė galit pakomentuoti kos Černiaus požiūris į natūralų gimdymą. Ar jis linkęs skatinti gimdymą ar mieliau palaukia, kol pati "išstenėsi" rolleyes.gif O kaip su kirpimu?
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 08 28, 14:12)
Daina, as jo kabinti nesiruosiu smile.gif)) juokauju smile.gif
ar jis ne tamsus ir su barzda? kudokas ir aukstas? nes kai gimdziau pirmaja, tai mano gydytojas (va, tas tai buvo jaunas ir simpatiskas, ale net pavardes nezinau, jo budejimas papuole) issigandes situacijos atsivede vyresni gydytoja. Dabar ir bandau atkast - kas tokie buvo smile.gif

Atsiprasau, kad atsakau... Jis vidutinio ugio, pliktelejes, toks truputi apskritutis (jei kartais nesukudo).
Papildyta:
QUOTE(Mikasiene @ 2006 08 28, 14:50)
O gal kuri mamytė galit pakomentuoti kos Černiaus požiūris į natūralų gimdymą. Ar jis linkęs skatinti gimdymą ar mieliau palaukia, kol pati "išstenėsi"  rolleyes.gif  O kaip su kirpimu?

Siaip jis naturalistas, be reikalo, manau, tikrai intervenciju nedarys. Kai del kirpimo, cia paskaicius, daugelis raso, kad pas ji pagimde is vis be plysimu. Na man tai taip jau gavosi, kad jis dare cezari, todel is asmenines patirties nieko negaliu pasakyti. O kai laukaiusi antrojo, tai jis vis bandydavo uzsiminti apie antra naturalu gimdyma, kad gal pavyktu paciai pagimdyti. Ir pavyko, tik gaila, jis tada atostogavo, todel gimdziau aps kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2006 08 28, 16:17)
Atsiprasau, kad atsakau... Jis vidutinio ugio, pliktelejes, toks truputi apskritutis (jei kartais nesukudo).
Papildyta:
Siaip jis naturalistas, be reikalo, manau, tikrai intervenciju nedarys. Kai del kirpimo, cia paskaicius, daugelis raso, kad pas ji pagimde is vis be plysimu. Na man tai taip jau gavosi, kad jis dare cezari, todel is asmenines patirties nieko negaliu pasakyti. O kai laukaiusi antrojo, tai jis vis bandydavo uzsiminti apie antra naturalu gimdyma, kad gal pavyktu paciai pagimdyti. Ir pavyko, tik gaila, jis tada atostogavo, todel gimdziau aps kita gydytoja.

aciu smile.gif tai reiska ne jis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 08 28, 13:50)
O gal kuri mamytė galit pakomentuoti kos Černiaus požiūris į natūralų gimdymą. Ar jis linkęs skatinti gimdymą ar mieliau palaukia, kol pati "išstenėsi"  rolleyes.gif  O kaip su kirpimu?

Pirmaji karta pati nebuvau apsisprendus del epiduro. Kai uzsiminiau, kad gal reiketu, Cernius sake, kad dar anksti. O kai uzsiminiau dar karta akuserei ir issiunciau ja ieskot gydytojo - kazkaip ji itartinai ilgai su gydytoju negrizo, o kai grizo, daktaras pasake, kad mes jau pavelavom 4u.gif . Taigi, persasi isvada, kad pagudravo biski gydytojas, kad tik pagimdyciau naturaliai. Visa tai buvo beveik pries 6 metus.

Antra karta - pries menesi -viskas buvo kitaip. Gimdymo pradzioj Cernius pasake, kad jo nuomone, naturalus gimdymas geriau, bet mano teise rinktis. O pamates, kaip as jautriai reaguoju i skausma, pats pasiule epidura. Tai rinkausi epidura - ir galiu pasakyti - liuks smile.gif .
Papildyta:
Ups, ziuriu, tu klausei apie skatinima, ar biski ne taip supratau klausima 4u.gif Abu kartus man gimdyma skatino- nes pirmiausiai nutekejo vandenys, o sariemiu dar nebuvo. Taigi po vandenu nutekejimo jis kuri laika lauke, kol issivystys sariemiai, bet kadangi neissivyste, teko statyti lasaline. Pats Cernius sake, kad nuo vandenu nutekejimo normalus sariemiai turi butinai prasidet per 5 val., kitaip butina skatinti.

O del intervenciju...auksciau sioje temoje rasiau, kad itariu, jog per antraja gimdyma Cernius pats paskatino gimdymo pradzia... g.gif
Atsakyti
Gimdziau pas Cerniu atsitiktinai, bet galiu pasakyti, kad jis tikrai profesionalas. Labai gerai kontroliuoja situacija, nepamirsta humoro jausmo.
Kas del naturalizmo, tai nera jis labai jau naturalistas. Tiesa pasakius pabumbejo net ant tu, kurie ateina prisiklause Semetos. Ir siaip jau jis uz epidura. As buvau pries epidura, tai jis galvojo, kad man Semeta galva praplove ir nezinau, ka sneku biggrin.gif na, epiduro man vis tiek prireike, nes ne viskas ejosi taip, kaip turejo. tai galiu pasakyti, kad epidura jis labai protingai naudoja - suleido maza doze tik tam, kad atlaisvintu kakleli, doze veike pora valandu, per kurias normalizavosi gimdymas, o paskui pasake, kad galim dar suleist, bet tada bus blogai stumti. Tai daugiau neleidom ir pagimdziau pati su skausmais biggrin.gif
Ir cezario jis neskuba daryti, tik po gimdymo pasake, kad buvo ne griekas mane pjauti, nes vaikelis didelis buvo, o makstis labai siaura. Bet kadangi mate, kad labai noriu pati pagimdyti, lauke iki paskutinio.
O kirpti, tai mane kirpo ir niekas nieko neklause, neispejo pries tai. Siaip siule nelabai patenkinta, bet ne Cernius siuvo, o kazkokia atbegus kita daktare ar rezidente, nes Cernius i kita gimdyma isbego.
Na, mano nuomone, Cerniumi galima pasitiketi smile.gif

tiesa, del skatinimo, tai jis mane puole skatinti iskart tik apziurejes, rankomis dar vandenis nuleido.. bet tik todel, kad man buvo prasidejusi nesciuju cholestaze ir jis nenorejo rizikuoti pasekmemis vaikui. Kaip butu buve prie normalaus gimdymo, nieks nezino.. ax.gif
Is naturalizmo pas ji tik toks poziuris, kad gimdyves nereikia apskutineti ir nereikia klizmos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 29 rugpjūčio 2006 - 13:03
O kiek mokėjot Černiui už gimdymą, kas nesenai pas jį gimdėte? Aš vis neapsisprendžiu ar pas jį gimdyti ar II ligoninę rinktis
Atsakyti
vyras dave 500 lt jam ir atskirai dar dave 100 lt akuserei smile.gif mes nesitare pas ji gimdem, tiesiog keitesi jo pamaina, paprasem, kad liktu ir pabaigtu priimti gimdyma.
Siaip tik grize i namus forume paskaitem, kad pas ji atseit stafke 800 lt smile.gif bet tai nezinau, nieko jis mum nesake, rupinosi, palata vienai man parupino ir atejo aplankyt dar paskui. skustis negaliu smile.gif
Atsakyti
O kaip Jūs pas jį tarėtės? Negi paskambint jam į mobilų taip iš dangaus ir sakyti "noriu su Jumis gimdyti" unsure.gif Kaip jūs darėte? Apie pinigus iš kart kalbėjote?
Man kažkaip fantazija neneša kaip tai daroma blush2.gif
Atsakyti