as irgi noreciau numeriuko i pasipasaulis@one.lt aciu
ar per kiekviena vizita jam reik moket?ar tik per gimdyma?
sveikutes,
man irgi labai reiketu sio gydytojo tel. numeriuko i vika.p@mail.lt, buciau labai dekinga, nes didysis ivykis jau ne uz kalnu
man irgi labai reiketu sio gydytojo tel. numeriuko i vika.p@mail.lt, buciau labai dekinga, nes didysis ivykis jau ne uz kalnu
O jsu viso tik gimdymui taretes su Cernium, ar ir lanketes per visa nestumo laikotarpi? DAbar noriu pasirinkti mane priziuresianti daktara, ir jsuu atsiliepimai apie Cerniu labai patiko. Ar galima pas ji lankytis nestumo prieziurai?
Aš tai dar negimdžiusi, bet mano sesuo gimdė pas jį, tikrai liko labai patenkinta ir jį gyrė. Taigi jei gimdysiu tai labai norėčiau pas jį.
Sesei irgi gimė mergytė
Apie pinigus tai tikra teisybė. Sesuo prieš gimdymą norėjo duoti. Jis neėme sako pirma pagimdyk.... Po gimdymo, kai paklausė kiek (nes sesuo jį šiek tiek pažįsta) jis pasakė, kad kiek gali tiek ir duok
Prieš gimdymą sesei ir masažus darė ir šiaip labai užėme savo pokalbiais apie viską
Sesuo taip pat neplyšo
Ir šiaip jai priešlaikinis buvo. Jis labai ja ir vaikeliu pasirūpino. Vandenys nubėgo, bet liepė parą palaukti, sudavė antibiotikų... nežinau tiksliai kaip paaiškinti, bet kad vaikelis gimdamas nesusirgtų....nes nebuvo aišku kas iššaukė priešlaikinį... Nu nemoku aš čia mediciniškai paaiškinti, bet kažkaip panašiai
QUOTE(ERA @ 2006 02 18, 02:28)
Pasirodo "pas" Cerniu vien mergytes gimsta ,mano mazoji irgi Cerniaus isgimdyta , na tikras profesionalas.Turejau siokiu tokiu problemu(gimdymo metu ), bet viskas baigesi labai gerai.Jei dar kada reiktu (tikiuosi nereikes)tai tik pas ji gimdyciau.
Sesei irgi gimė mergytė
QUOTE(matux @ 2006 03 13, 13:38)
AŠ PRIEŠ 10 DIENŲ GIMDŽIAU PAS ČERNIŲ NA DAKTARAS TAI .GIMDYMAS PRĖJO LABAI SLANDŽIAI.IR TIKRAI NE BRANGININKAS SAKO KIEK DUOSIT TIEK UŽTEKS, MANAU VIEN TAI VERTA PAGARBOS .JAI GYVENIME TEKTŲ GIMDYTI TREČIA TAI NORĖČIAU TAI DARYTI TIK PAS ŠĮ DAKTARA.JIS IR LYTĮ GERAI PASAKO MAN PER NĖŠTUMA JIS 2 KARTUS SAKĖ KAD DUKRYTĖ IR TURIU NUOSTABIĄ MERGYTE .
Apie pinigus tai tikra teisybė. Sesuo prieš gimdymą norėjo duoti. Jis neėme sako pirma pagimdyk.... Po gimdymo, kai paklausė kiek (nes sesuo jį šiek tiek pažįsta) jis pasakė, kad kiek gali tiek ir duok
QUOTE(Angel* @ 2006 03 27, 18:14)
mmm...mes irgi uz Cerniu.
gimdem beveik pries 2 savaites.buvau nesusitarus.suzinojau,kad keisis 8 val.pamaina ir kokie gydytojai bus.paprasiau,kad ateitu butent jis.vyras dave 300 lt.viskas buvo ok.
dave telefona,kita diena atejo i palata pasiteiraut kaip laikomes.vienu zodziu man patiko.liuks.
gimdem beveik pries 2 savaites.buvau nesusitarus.suzinojau,kad keisis 8 val.pamaina ir kokie gydytojai bus.paprasiau,kad ateitu butent jis.vyras dave 300 lt.viskas buvo ok.
dave telefona,kita diena atejo i palata pasiteiraut kaip laikomes.vienu zodziu man patiko.liuks.
Prieš gimdymą sesei ir masažus darė ir šiaip labai užėme savo pokalbiais apie viską
QUOTE(Laura @ 2006 06 12, 22:29)
As pas ji sunu gimdziau. daktaras, toks atrodo savas labai, ir geras specas. As nei plysau, nei kirpta buvau, tai kai po gimdymo atejo manes mama aplankyt tai apako, kad sedziu
Ir nebuvo gaila nei vieno lito jam duoto, jis tikrai buvo to vertas
Ir nebuvo gaila nei vieno lito jam duoto, jis tikrai buvo to vertas
Sesuo taip pat neplyšo
Ir šiaip jai priešlaikinis buvo. Jis labai ja ir vaikeliu pasirūpino. Vandenys nubėgo, bet liepė parą palaukti, sudavė antibiotikų... nežinau tiksliai kaip paaiškinti, bet kad vaikelis gimdamas nesusirgtų....nes nebuvo aišku kas iššaukė priešlaikinį... Nu nemoku aš čia mediciniškai paaiškinti, bet kažkaip panašiai
Mums irgi po gimdymo sake, kad duotume kiek norime. Bet man jau geriau butu jei butu pasakes konkrecia suma. Nes ana karta davem ryskiai per daug, man nesinorejo likti skolingiems. Bet siaip manau 600lt uz nekomplikuota gimdyma tikrai gana. Ka kitos apie tai manote, kiek reiketu moketi?
QUOTE(Atlantida @ 2006 07 27, 20:29)
Bet siaip manau 600lt uz nekomplikuota gimdyma tikrai gana. Ka kitos apie tai manote, kiek reiketu moketi?
Mokėjom 500 lt jam ir 100 Lt akušeriai. Manau pilnai užtenka. Gimdymas buvo nekomplikuotas.
na atsiliepimu ir as girdejau neblogu apie sy gydytoja...
kainos tai manau pas visus panasios apie 500 lt..
dabar pati blaskausi pas ka registruotis ar cia klinikose pas sy daktara, ar mazylyje pas kapustiene
kainos tai manau pas visus panasios apie 500 lt..
dabar pati blaskausi pas ka registruotis ar cia klinikose pas sy daktara, ar mazylyje pas kapustiene
QUOTE(Erina @ 2006 07 28, 15:14)
Mokėjom 500 lt jam ir 100 Lt akušeriai. Manau pilnai užtenka. Gimdymas buvo nekomplikuotas.
Liepos 31 pas Cerniu gime mano berniukas Pagimdziau kaip ir pirma karta visai be plysimu, gimdymo metu buvau apsokneta is visu pusiu. Beje akuseres Nijoles indelis ne mazesnis nei daktaro, gal net didesnis. Labai esu laiminga, kad nors vaiko virkstele aplink kakla buvo 3 kartus apsisukusi, pavyko apsieiti be cezario, ir vaikas gime nepriduses.
Bet... kylo abejoniu del vieno dalyko. Vaziavau as ta diena is tikruju ne gimdyti, o i apziura pas Cerniu. Visa nakti pries tai man maude pilva. O per apziura jis pasake, kad gimdos kaklelis atsidares 2 sm, istrauke gleiviu kamscio likucius (ryte jis buvo isejes) ir kazkaip tai kazka paliete, kad nubego vaisiaus vandenys. Tai va ir kylo abejoniu, ar sitais veiksmais jis tycia nepaskatino gimdymo pradzios, o gal pats gimdymas butu prasidejes kiek veliau . O gal jis jau ir taip buvo prasidejes? Gal daktarui tiesiog buvo patogiau, kad as pagimdyciau jo darbo diena? Atsakymo as aisku nesuzinosiu, bet kazkaip man nesmagu del siu abejoniu...
Bet... kylo abejoniu del vieno dalyko. Vaziavau as ta diena is tikruju ne gimdyti, o i apziura pas Cerniu. Visa nakti pries tai man maude pilva. O per apziura jis pasake, kad gimdos kaklelis atsidares 2 sm, istrauke gleiviu kamscio likucius (ryte jis buvo isejes) ir kazkaip tai kazka paliete, kad nubego vaisiaus vandenys. Tai va ir kylo abejoniu, ar sitais veiksmais jis tycia nepaskatino gimdymo pradzios, o gal pats gimdymas butu prasidejes kiek veliau . O gal jis jau ir taip buvo prasidejes? Gal daktarui tiesiog buvo patogiau, kad as pagimdyciau jo darbo diena? Atsakymo as aisku nesuzinosiu, bet kazkaip man nesmagu del siu abejoniu...
Oi kaip smagu pasiskaityti cia ,pas Cerniu gimdziau dvynius pries 11 metu.Prisiminimai patys patys geriausi .Nuostabus medikas.
Labai geras gydytojas Gimdziau pas ji pries beveik 3 metus ir labai dziaugiuosi, kad butent pas ji. Mano nestumas buvo komplikuotas, tikejausi ir sunkaus gimdymo... Nors pats gimdymas nebuvo sunkus (gimdziau naturaliai, nors ne vienas gydytojas sake, kad mano situacijoje pati ir naturaliai tikrai nepagimdysiu), bet buvo problemu iskart po gimdymo... Esu laiminga, kad sio gydytojo deka (o manau, kad tikrai butent jo pastangomis ir dideles praktikos deka) viskas pavyko. Galbut tik gyd. Cerniaus deka (grese gimdos pasalinimas) galesiu gimdyti dar karta (jeigu tik pribresiu...) As tikrai UZ si gydytoja !!!
Aš pas šį gydytoją negimdžiau tik todėl, kad jis tuo metu buvo po operacijos (čia prieš porą metų), bet parekomendavo kitą gydytoją ir pasakė, kad kai lauksiuos antro vaikelio, tada ir susitiksim O apsiliepimus apie jį girdėjau tik pačius geriausius