QUOTE(CARMA @ 2008 10 24, 20:23)
kadangi buvom susitare kad sumokesim po gimdymo buvo pshologinis spaudimas jis sakydavo:tavo vaikas studentiskas ,ir jis neisgyvens arba gims negyvas,kol
Kaip keista, mano vyras bandė kišt voką tik atvykęs į GN, bet Černius pasakė, kad atsiskaitysim prieš važiuodami namo.
Esu iš to didelio būrio gerbiančių šį nuostabų daktarą
. Bet kažkaip netyčia užsukau į temą "
Pas ką geriau nepapulti KMUK", tai yra merginų, kurios labai neigiamai atsiliepia apie šį daktarą
Kažkaip nusigandau, nes laukiuosi antro ir vėl planuoju savo gimdyma patikėti Černiaus priežiūrai
Turbūt pasitikėsiu savo širdies balsu ir pirmojo gimdymo įspūdžiais ir bandysiu pas jį prasimušt. Tikiuosi bus gera nuotaika jam, nors pasirodo gero ūpo ir už pinigus nenusipirksi
Dar prisiminiau, kai su pirmu nėštumu turėjau komplikacijų papuoliau pas gyd. L.Bagušytę, tai ji mane ragino gimdyti tik klinikose ir pradėjo pasakot, ką daryt prasidėjus gimdymui, dar mestelėjo mintį, kad jei labai neramu, galima tartis su konkrečiu gydytoju, tai aš pasakiau, kad jau susitariau su Černium, tai Bagušytė tik "Ooooooo, tobulas pasirinkimas. Su šituo daktaru nebijok jokių komplikacijų" Labai gerai nuteikiantys žodžiai man tada buvo, įrodantis, kad mano pasitinkimas geras. Važiavau gimdyt visiškai rami.
Norėčiau ir antro tokio sklandaus gimdymo