Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: Gyd. V.Černius

QUOTE(egzootika @ 2008 04 23, 12:46)
labuka mergaites!!! Mes jau turim maza aukseli!!!! SUNELI!!!! drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  gimdizau pas Cerniu, ir kaip isejau is ligonones mane apime nostalgija, kad jau nebebendrausiu su tokiu puikiu ir siltu zmoguciu!!! Daktaras ir didziosios raides!!!!!! buvo dauk gresmiu tikrai daug, bet jis ir dievulis viska sudeliojo taip, kad neprireike cezario nors gresme buvo 5 kartus. tai mergickos patikekit manim as gimdyciau pas  ji ir tris ir keturis vaikiukus!!!!!

sveikinam, koks vardas mazo zmogucio?
Atsakyti
QUOTE(marie @ 2008 04 23, 18:44)
sveikinam, koks vardas  mazo zmogucio?

Titas, bent jau po niku taip parasyta smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos!tai nuostabus gydytojas,atsidaves savo darbui.kad tokiu daugiau butu!
Atsakyti
AGA mergaites TITAS!! tevelio isrinktas drinks_cheers.gif pirmajam as rinkau! rolleyes.gif
Papildyta:
GALUZE jai neklystu turit sesis vaikucius? niu superMAMA!!! thumbup.gif kaip smagu itariu jums visiens kartu!! drinks_cheers.gif FAINAI!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(arne @ 2008 04 16, 08:53)
sveikute smile.gif

Niu jaučiu kad mes tai tikrai turėtume GN susitikti.  Kažin ar ne teks daktariukui pas abi vienu metu laikstyti.  biggrin.gif  Nuo pirmadienio jau busiu Kaune pas teta ir lauksiu. nes jis liepė trečiadieni jam skambinti ryte. ax.gif  Jau nebegaliu kaip noriu kad greičiau baigtusi tas geštumas. Nes dabar nei pasilenkti nieko negaliu kaip pensininkė. Ar tau jau pilvukas nusileido?

niu mergyt, as jau savo stebukleli isperejau 18d. per mociutes gimtadieni!!! thumbup.gif lauksiu ziniu is taves palieku laisva kelia lai laksto TIK apie tave!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 04 24, 16:44)
AGA mergaites TITAS!! tevelio isrinktas drinks_cheers.gif pirmajam as rinkau! rolleyes.gif
Papildyta:
GALUZE jai neklystu turit sesis vaikucius? niu superMAMA!!! thumbup.gif  kaip smagu itariu jums visiens kartu!! drinks_cheers.gif FAINAI!!!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

niu mergyt, as jau savo stebukleli isperejau 18d. per mociutes gimtadieni!!! thumbup.gif  lauksiu ziniu is taves palieku laisva kelia lai laksto TIK apie tave!!! biggrin.gif

Niu aš tai kaip ir rašiau trečiadieni pas ji nuėjau ryte man pakarpštė kažka ir išleido namo pavagyti bet man taip niekas ir neprasidėjo tai 14.00 prakirpo vandenukus ir prasidėjo. 20,07 jau sūnyti laikiau ant ranku. Esu be galo dėkinga dakrarui tokio švelnumo ir ramumo daktariuko nesu mačiusi gyvenime. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arne @ 2008 05 02, 13:01)
Niu aš tai kaip ir rašiau trečiadieni pas ji nuėjau ryte man pakarpštė kažka ir išleido namo pavagyti bet man taip niekas ir neprasidėjo tai 14.00 prakirpo vandenukus ir prasidėjo. 20,07 jau sūnyti laikiau ant ranku. Esu be galo dėkinga dakrarui tokio švelnumo ir ramumo daktariuko nesu mačiusi gyvenime.  ax.gif

Sveikinimai kuo dideliausi!!!! 4u.gif bigsmile.gif as dabar kaip tik sunuti ant ranku supuoju rolleyes.gif beja koks vardas sunelio/? taip sio daktaro nekeisiu!!
Atsakyti
noriu paklausti, kiek gi paskutiniosios gimdyves mokejo uz savo vaikeliu atejima??
Atsakyti
labuka sake kiek duosi tiek uzteks! daviau 1000lt rolleyes.gif
Atsakyti
gimdziau beveik pries 11 men, davem daug daug maziau
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
bukit malonios ir patarkite man neismanelei.
Lankausi as pas Cerniu. Visa savo nestuma. Jau 30 savaite. O kai paklausiau, kaip cia mes gimdysim, ar busit salia, jis atsake, kai uzeis saremiai, tai i ligonine - Klinikas, tiesiai spauskit. Bet jei nakti uzeitu, tai jo juk nebus? Tai kas gi tada bus salia? Gal zinote, kaip cia buna?
Atsakyti
QUOTE(kundaga @ 2008 05 15, 21:12)
Sveikos, mamytes,
bukit malonios ir patarkite man neismanelei.
Lankausi as pas Cerniu. Visa savo nestuma. Jau 30 savaite. O kai paklausiau, kaip cia mes gimdysim, ar busit salia, jis atsake, kai uzeis saremiai, tai i ligonine - Klinikas, tiesiai spauskit. Bet jei nakti uzeitu, tai jo juk nebus? Tai kas gi tada bus salia? Gal zinote, kaip cia buna?

labuka, tai jis duoda suprast, kad jis nebus gimdyme? ar savo telefona tau dave? jai taip tai kai uzeina rimti skausmai, leki i klinikas ir skambini gyd. jai dave savo nr. jai ne tai aiskiai paklausk ar draugausim per gimdyma ir bus aisku. Pasakyk as labai noreciau. Jai yra galimybe atsilyginti gyd. tai sakyk tuos auksinius zodzius skolingi neliksim!!!! biggrin.gif ir viskas bus ok!!! jai kas neaisku klausk nebijok mes visos dundukes pirma karta!!!!! thumbup.gif sekmes tau ir mazyliui!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 05 16, 11:13)
labuka, tai jis duoda suprast, kad jis nebus gimdyme? ar savo telefona tau dave? jai taip tai kai uzeina rimti skausmai, leki i klinikas ir skambini gyd. jai dave savo nr. jai ne tai aiskiai paklausk ar draugausim per gimdyma ir bus aisku. Pasakyk as labai noreciau. Jai yra galimybe atsilyginti gyd. tai sakyk tuos auksinius zodzius skolingi neliksim!!!! biggrin.gif ir viskas bus ok!!! jai kas neaisku klausk nebijok mes visos dundukes pirma karta!!!!!  thumbup.gif sekmes tau ir mazyliui!!! bigsmile.gif

aciu Tau labai, Egzootika.
Kaip tik kita savaite eisiu pofilaktiskai, tai ir pasiteirausiu visko konkreciai. g.gif
Atsakyti