Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: Gyd. V.Černius

QUOTE(arne @ 2008 04 09, 11:29)
Tau bus puikiausia dovana. Šiaip žiūriu mūsų panaši data gimdyti. Aš taip pat su juo susitarusi. Gal žinai ka nors apie atsilyginima jam? jei gali parašyk.  smile.gif

sveika arnut! apie atsilyginima tai pat nelabai zinau kokia bus suma, zinau, kad as klausiu jo tiesiai kaip pagimdysiu kiek man kainavo jo profesionalus darbas rolleyes.gif as apziurai buvau ekoskopu tai uz pradzia, kad mane apsiime idejau i vokeli 100lt. manau jis nuspres tada kai pamatys ar bus sunkus gimdymas ar ne mirksiukas.gif sekmes tau ir jusu mazyliui!!!! as jauciu kaip mano mazuliukas greit auga jau kojytes po sonkauliais kaisioja jau greiciausiai nori mus pamatyt!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar karta kuo didziausios sekmes jums!!!!!
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 04 08, 10:59)
Pas ginekologe. Klause ka rasyt nes lygtai nebuvo problemu tik seip man reikejo, kam tuos pinigus moket i kasa jai galima nemokama konsultacija. Istikruju parase bele ka kad lyg judesiai silpni. Bet tinka nes nezinojo dell ko niusiust. Jau susitariau ir jai anksciau nenores is vyst pasaulio mazylis, tai gimdysiu per savo 25 gimtadieni!!! thumbup.gif  super dovanele!! bigsmile.gif

matai as lankiausi privaciai o pas poliklinikos gine jau senai labai nebuvau. tik is gydytojo pas kuri lankiausi privaciai turiu "laiska" savo naujam gydytojui. tai vat ir galvoju kad to lasko manau tikrai neuzteks tad reik ir siuntimo. o seimos gydytoja negali parasyt? ar butinai reik gines siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 04 11, 13:06)
sveika arnut! apie atsilyginima tai pat nelabai zinau kokia bus suma, zinau, kad as klausiu jo tiesiai kaip pagimdysiu kiek man kainavo jo profesionalus darbas rolleyes.gif as apziurai buvau ekoskopu tai uz pradzia, kad mane apsiime idejau i vokeli 100lt. manau jis nuspres tada kai pamatys ar bus sunkus gimdymas ar ne mirksiukas.gif sekmes tau ir jusu mazyliui!!!! as jauciu kaip mano mazuliukas greit auga jau kojytes po sonkauliais kaisioja jau greiciausiai nori mus pamatyt!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar karta kuo didziausios sekmes jums!!!!!

sveikute smile.gif

Niu jaučiu kad mes tai tikrai turėtume GN susitikti. Kažin ar ne teks daktariukui pas abi vienu metu laikstyti. biggrin.gif Nuo pirmadienio jau busiu Kaune pas teta ir lauksiu. nes jis liepė trečiadieni jam skambinti ryte. ax.gif Jau nebegaliu kaip noriu kad greičiau baigtusi tas geštumas. Nes dabar nei pasilenkti nieko negaliu kaip pensininkė. Ar tau jau pilvukas nusileido?
Atsakyti
lengvo gimdymo tau 4u.gif
man jis liepe skambint irgi ryte , diena po termino, tada jam buvo budejimas blush2.gif specialiai ir sukele gimdyma ta diena blink.gif
beje ar kas gal skaitet jo parasyta knyga apie vaiko raida?
Atsakyti
QUOTE(marie @ 2008 04 16, 09:12)
lengvo gimdymo tau 4u.gif
man jis liepe skambint irgi ryte , diena po termino, tada jam buvo budejimas  blush2.gif specialiai ir sukele gimdyma ta diena blink.gif
beje ar kas gal skaitet jo parasyta knyga apie vaiko raida?

aciū tau, o kaip jis tau ta gimdyma sukėlė? man jau baisoka darosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arne @ 2008 04 16, 10:54)
aciū tau, o kaip jis tau ta gimdyma sukėlė? man jau baisoka darosi  blush2.gif

8 val iseme gleiviu kamsti ir sako kad iki 13 val prasides rimti saremiai, jie prasidejo man po valandos ir ta pacia diena jau turejau leliuka, o tavo gi leliukas jau nepirmas tai isvis bus viskas lengvai ir greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 16 balandžio 2008 - 19:21
QUOTE(marie @ 2008 04 16, 20:20)
8 val iseme gleiviu kamsti ir sako kad iki 13 val prasides rimti saremiai, jie prasidejo man po valandos ir ta pacia diena jau turejau leliuka, o tavo gi leliukas jau  nepirmas tai isvis bus viskas lengvai ir greitai  mirksiukas.gif

Man pirmas gimdymas sunkokas buvo prasikankinau beveik 12 val. nes buvo didelis vaikas. o šis vaikinukas tai nežinau kokio dabar jau didumo bus. Jau nebesulaukiu greičiau atrodo pagimdyčiau ir galėčiau džiaugtis mažyliu. smile.gif .
Atsakyti
man irgi apie 12 val biskas truko. o jau zonai kas bus gal?
Atsakyti
QUOTE(marie @ 2008 04 17, 09:48)
man irgi apie 12 val biskas truko. o jau zonai kas bus gal?

Jo bus berniukas. mano sūnus 5 metukų labai džiaugiasi kad turės broli. biggrin.gif
Atsakyti
KOkios dar baimes gali bt, jei pas Cerniu gimddysi!! Viskas bus, kaip suplanuota!
Atsakyti
labuka mergaites!!! Mes jau turim maza aukseli!!!! SUNELI!!!! drinks_cheers.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gimdizau pas Cerniu, ir kaip isejau is ligonones mane apime nostalgija, kad jau nebebendrausiu su tokiu puikiu ir siltu zmoguciu!!! Daktaras ir didziosios raides!!!!!! buvo dauk gresmiu tikrai daug, bet jis ir dievulis viska sudeliojo taip, kad neprireike cezario nors gresme buvo 5 kartus. tai mergickos patikekit manim as gimdyciau pas ji ir tris ir keturis vaikiukus!!!!!
Atsakyti
sveikinu susilaukūs antrojo sūnelio wub.gif
o černium ir aš labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti