Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: Gyd. V.Černius

QUOTE(lineele @ 2008 01 31, 11:10)
laba diena noreciau gauti gyd.Cerniaus kontaktus mat jau gimdymas ne uzkalnu 30 savaite.Labai aciu l.Deltuviene@gmail.com

issiunciau,
neseniai drauge ejo pas ji tartis del lankymasi nestumo metu tai jis atsake jai nes labai jau daug pacienciu turi siuo metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 31 sausio 2008 - 10:54
o siaube isgasdinai! bijau.gif bijau.gif bijau.gif as pas ji uzsiregistravau uz pora savaiciu gymdysiu dar uz tryju men, bet jai jis man ir atsakys cray.gif ***** taip sunkiai ta pirma isstumiau. verysad.gif na tikiuosi, kad neatsakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 02 01, 16:23)
o siaube isgasdinai! bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif as pas ji uzsiregistravau uz pora savaiciu gymdysiu dar uz tryju men, bet jai jis man ir atsakys cray.gif ***** taip sunkiai ta pirma isstumiau. verysad.gif  na tikiuosi, kad neatsakys  doh.gif

tai jei susitarei tai viskas ok
Atsakyti
tai kad, dar tik konsultacijai einu dar net nemaciau jo rolleyes.gif
Atsakyti
labai fainas gydytojas, išmano savo darbą. smile.gif Aš pas jį gimžiau. Gimdymas buvo sunkokas, aplink lakstė 10 seseliu, akušerių, gydytojų ir tt., kurios panikavo,nes vaikelis duso. Tai kaip mamai reaguot į tokį jų elgesį? Černius vienintelis nepanikavo, ramino ir mane su vyru, ir jas. Jei ne jis nežinau kaip būtų pasibaigę g.gif . Jo darbo patirtis išgelbėjo mano vaikutį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 02 03, 19:28)
tai kad, dar tik konsultacijai einu dar net nemaciau jo rolleyes.gif

Aš taip pat pas ji tik viena kart buvau. Bet sakė kad priims. Reikės man šio mėnesio gale pas ji nelėkti kad nepamirštu manes tokios kaip iš Šiaulių. Šiaip jis žadėjo mane anksčiau pasiguldyti. O kada tau išeina gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(arne @ 2008 02 05, 14:42)
Aš taip pat pas ji tik viena kart buvau. Bet sakė kad priims. Reikės man šio mėnesio gale pas ji nelėkti kad nepamirštu manes tokios kaip iš Šiaulių. Šiaip jis žadėjo mane anksčiau pasiguldyti. O kada tau išeina gimdyti?

labuka man gymdyti naaisku kada unsure.gif nepatikesi, bet buvau pas Cerniu tai is mano pasikeitimo lapo jis nieko tiksliai negalejo pasakyti net man doh.gif isivaizduok mane apziurinti gyd. painiojasi tarp 2 savaiciu jai tai atrodo nalabai svarbu doh.gif na tai gyd. Cernius pamate, kad as pati panikoj del datos ir kad galiu neisgimdyti tai paskyre man kita vizita nes pirmas vaikiukas gime 4300kg. ir sake kad didele tikimybe kad sis bus didesnis. na zodziu situacija gasdins iki pat kol padimdysiu, bet tikiuosi, kad jis man pades susitvarkyt su nezinia ir viska padarys ko nepadare mano sundaktare!!!!! rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai pas am skambinau tai sake jai gerai jaučiuosi tai nevažiuok paskyrė kovo gale atvažiuoti. Manau kad Černius visas tavo problemas išspręs. biggrin.gif
Nepergyvenk smile.gif
Aš jau nebegaliu sulaukti kada tas balandis ateis. jau atsibodo nestuke.gif būti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arne @ 2008 02 27, 11:42)
aš tai pas am skambinau tai sake jai gerai jaučiuosi tai nevažiuok paskyrė kovo gale atvažiuoti. Manau kad Černius visas tavo problemas išspręs. biggrin.gif
Nepergyvenk smile.gif
Aš jau nebegaliu sulaukti kada tas balandis ateis. jau atsibodo  nestuke.gif būti. ax.gif

Taip taip as ir laukiu nesulaukiu to balandzio jau taip sunku doh.gif lotuliukas.gif atrodo visa amzinybe niescia! rolleyes.gif aciu uz palaikyma 4u.gif viskas musms bus gerai labai grazu menesi gymdydim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(egzootika @ 2008 02 27, 16:41)
Taip taip as ir laukiu nesulaukiu to balandzio jau taip sunku doh.gif  lotuliukas.gif atrodo visa amzinybe niescia! rolleyes.gif aciu uz palaikyma 4u.gif viskas musms bus gerai labai grazu menesi gymdydim bigsmile.gif

oij kaip matau mus ta pacia dienele gymdyti!!! blink.gif o jis mus ta dienele jai ka abi ziures biggrin.gif na cia geras ta pacia diena pas ta pati gyd. biggrin.gif idomu kuri bus pirma! lotuliukas.gif
Atsakyti

oij kaip matau mus ta pacia dienele gymdyti!!! blink.gif o jis mus ta dienele jai ka abi ziures biggrin.gif na cia geras ta pacia diena pas ta pati gyd. biggrin.gif idomu kuri bus pirma! lotuliukas.gif
[/quote]

Man irgi labai idomu kuri pagimdysime pirma. Tikiuosi susitiksime Klinikose ir bus aišku. O ka tu pilvelyje augini mergyte ar berniuka? smile.gif
O balandžio 26 dar šeštadienis. nu nieko turės suktis daktariukas biggrin.gif
Atsakyti
Poliklinikoj sake, kad sunutis, bigsmile.gif o kaip istikruju nezinau g.gif 25 einu pas pas gyd. gal pasakys 4u.gif
Atsakyti
As irgi pas Cerniu gimdziau. Gimdymai mano buvo eiliniai, be problemu, bet vien savijauta, kad jeigu kas nors negero atsitiks, gydytojas tikrai pades, padeda lengviau pagimdyti. Jei eisi rami, ir gydytojas ramus, patyres, tai lengviau ir gimdosi. Mano vyrui jis irgi labai patiko, nes vyrams ten matyt dar sunkiau negu zmonoms:))
Zinau, kad jam metu tai jau nemazai, tai jau kai antra gimdziau, tai galvojau ar eiti pas ji, nes pamaniau, kad jau bus gerokai pasenes..., bet kai nuejau, tai pamaciau, kad jis visai nepasikeites. Visada jaunas, energingas, geros nuotaikos, zino ka daro, tiesiog kai paima tave gimdyti, tai jau ramiai ir pagimdai, ir dar su jumoru, visuomet stengiasi gera nuotaika palaikyti, pajuokauti.
O del pinigu, tai mes tik po gimdymo jam davem, bet matyt jei nebututme dave, tai irgi nieko blogo nebutu. Bet buvom susitare is anksto, tai kiauliska butu neduoti.
Atsakyti