Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

rodausi ax.gif mini dezute papuosaliukam- rozes (vienkomponentis, akrilas, servet. vidus isklotas medizga, o briauneles auksintos ivairiaspalves folijos gabaleliais, auksine juostele)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dezute skirta vaistam susidet - pieva, pasiliksiu sau rolleyes.gif (derintos 2 servet, klijuota ant naturalaus medzio, siek tiek pritapyta, vidus paliktas naturalus medis)
user posted image
user posted image is galo
user posted image
Atsakyti
Lachese arbatinukas tikrai superinis smile.gif
Atsakyti
4u.gif norejau pasiteirauti, gal kas nebrangiai praveda dekupažo pamokėles? rašykite prašau i AZ nes temos neseku biggrin.gif
Atsakyti
Vaje kokie groziai wub.gif net akys raibsta wink.gif o pas mane namie remontas gryzau po keliones, ir visas mano dekupazas kazkur sukrautas, jei rasiu, bandysius suspet ir as ka nudirbt bigsmile.gif
Atsakyti
Urupėja, pievų dėžutė vienas gražiausių mano matytų darbų ant gryno medžio wub.gif Pirmoji nuotrauka tiesiog nuginkluoja!

Atsakyti
rodausi ir as smile.gif komplektukas: dezute smulkmenoms susideti (dugnas isklotas veltiniu, kad nebarsketu dedami daikciukai smile.gif, veidrodelis ir zvakide. sendinta dvikomponenciu tik vietomis, viduj palikta naturalus medis. zvakide - ex midaus buteliukas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Taip patiko skaityt komplimentus tongue.gif , tad ir čia dar pasigirsiu... ax.gif Pirmasis dekupažo ant audinio darbas. (Gal dar kas nematė) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
urupeja2, tavo PIEVA man labai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2009 09 29, 16:45)
Sveikos merginos,

Arbatine draugei.

labai grazi arbatine wub.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 09 29, 18:50)
ar čia servetėlė? Labai dailus darbas  wub.gif  Šito paveikslo autorė mano labai mylima!

Mano arbatos istorija...

na ir pasiseke Kaunui 4u.gif Lachese, linkiu tau ir tavo knygai stiprybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu dar karta mergaites. aciuks.gif

Urpeja, labai man grazi Tavo pieva. Super! thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas pamaciau tik Argutienes pagalveles wub.gif nu jau kaip man grazu, super thumbup.gif o krasciukus pati irgi prisiuvai?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 30, 22:20)
Urupėja, pievų dėžutė vienas gražiausių mano matytų darbų ant gryno medžio wub.gif  Pirmoji nuotrauka tiesiog nuginkluoja!

sirdingai dekoju (o as ja taip paskubomis nesistengiant dariau , kad sudet vaistines arbatas ir vaistelius nes maze viska imlioja, dar uzsegima isuksiu, kad patikimiau butu po uzraktu rolleyes.gif )

ziogelis Aciu 4u.gif man taip pat tavo rinkinukas labai idomus ir savotiskas, grazu thumbup.gif
aistukas ACIU 4u.gif

argutiene labai grazus darbeliai, taip graziai priderinti soneliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 30 rugsėjo 2009 - 22:36
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 21:25)
dekupažo ant audinio darbas.

Tekstile man kazkokia tai fobija...o jei pasidaryciau tai turbut amziams liktu neskalbta biggrin.gif o tavo meskiai taip graziai ziurisi lotuliukas.gif

Urupeja2, buvau isitikinusi,kad tavo dezelei pagyrimus jau pazeriau...vadinasi tik norejau,bet nepadariau biggrin.gif Geriau veliau negu niekad- pieva labai naturali, juolab ant naturalaus medzio...geras sprendimas... wub.gif

Ziogeli, kokie ten gaurai muzikines dezutes viduje...oi kaip man jie ten nesiziuri, o bet taciau-zvakide kompensuoja viska, ji man superine...
Atsakyti