o manes laukia didelis darbas, zadu senaja baisiaja sekcija atnaujinti dekupazo pagalba, is tamsios reik padaryti sviesia, gal kas kokiu minciu turit? patarimu?
bo dabar tai didelis galvos skausmas, kuris vis atideliojamas
na ateinu su ta ypatingaja dezute,tik deja fotoaparato galimybes nera tokios,kad perteikt ta ispudi
esme tame,kad si dezute tamsoje svyti,kaip neonas,ji dengta visa fosforiniu dazu pagrindu,tad tamsoje ji visa sviecia,vienoje nuotraukoje bandziau tai perteikt bet rezultatas nera gyrnai toks, kiek bandziau nufotografuot vis nesekmingai,neima mano fotoaparatas tamsoje
tiesiog tas sytejimas plokstumom svyti neonine zalsva sviesa
dar si dezute dengta aukso dulkem
ir soneliai pacios pritapyti
nagal sioki toki ispudi susidarysit,labai gaila kad neina per nuotraukas perkelt to ispudzio

dezute dienos sviesoje

ir dezutes vidus,bei siek tiek fragmento,kad matytus aukso dulkes

dezute dienos sviesoje

ir dezutes vidus,bei siek tiek fragmento,kad matytus aukso dulkes
Mamuk Indriuk,nu tu cia ir davei vaizdu
Originalu,nematyta,negirdeta....
Originalu,nematyta,negirdeta....
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 11, 16:04)
aciu pacios gaila kad neina perkelt to neoninio fosforinio svytejimo per foto bet svyti kaip
vaje dar taip nebuvau maciu, fainai!!
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 11, 15:58)
na ateinu su ta ypatingaja dezute,
gaila, bet nematau nuotraukyciu
QUOTE(edikun @ 2009 10 11, 16:20)
SOBIESKA labai grazus rinkinukas
viskas taip suderinta, super...
Papildyta:
sakes koks mielas grazus suoliukas
labai, labai dailus ir servetele labai grazi.
o kur sitokiu suoliuku dar yra pirkti,ir kokia ju kaina, zinau sake merginos Ermitaze, bet i Vilniu mes labai jau retai papuolam, o daugiau niekur nemaciau ju pirkti.
O as vis laukiu savo serveteliu, kazkur uzstrigo is Kauno i Marijampole per beveik savaite dar neatejo.
suoliuko savo zuikiams negaliu pagrazinti.
Papildyta:
QUOTE(*Nolla* @ 2009 10 11, 14:12)
as i vaikiska tema prie sobieskos fantastisko rinkinuko
cia mano naktinis darbas
dukriukas atsikeles rado gatava kedyte, tai dabar visur tamposi ir niekam net ciupinet neduoda
dziuga+
uz sita servetka. vakar tik gavau. siandien jau gatava
cia mano naktinis darbas
dziuga+
sakes koks mielas grazus suoliukas
o kur sitokiu suoliuku dar yra pirkti,ir kokia ju kaina, zinau sake merginos Ermitaze, bet i Vilniu mes labai jau retai papuolam, o daugiau niekur nemaciau ju pirkti.
O as vis laukiu savo serveteliu, kazkur uzstrigo is Kauno i Marijampole per beveik savaite dar neatejo.
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 11, 15:58)
nagal sioki toki ispudi susidarysit,labai gaila kad neina per nuotraukas perkelt to
....
Rug gele aciu...dar ir uzsienietiskai moku
QUOTE(sobieska @ 2009 10 11, 16:42)
....
...einu vandens atsigert,nes kazkas gerklej istrigo...nu dar tokio dalyko nemaciau,nors gal ir maciau,bet kaip ir tavo nesvytejo
Super...kaip noriu gyvai pamatyyyyt
nu sobieska atlek i pajuri parodysiu butinai,va galvoju klaipedietem dekupazistem reik parodyt,gales pasakyt kas ir kaip ten yra su tuo svytejimu
Mamukas Indriukas dezute labai , labai
*Nolla* suoliukas labai mielas , toks tvarkingas
Sobeska rinkinukas labai grazus, taip suderinai , be zodziu.........
A cia mano darbelis, kaip visada tamsus, bet neko negaliu padaryti traukia manes ta spalva ir viskas

Nuotraukoj atrodo, kad itrinta balta, bet cia auksas sviesus
*Nolla* suoliukas labai mielas , toks tvarkingas
Sobeska rinkinukas labai grazus, taip suderinai , be zodziu.........
A cia mano darbelis, kaip visada tamsus, bet neko negaliu padaryti traukia manes ta spalva ir viskas

Nuotraukoj atrodo, kad itrinta balta, bet cia auksas sviesus