Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

;abukas,

nespėju ir girt, tiek grožių prigaminta bigsmile.gif
Įstrigo sobieskos mėlynoji dėžutė, urupėjos arbatinė graži wub.gif wub.gif
bet visom be išimties balionėliai, nes tikrai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 10 10, 18:37)
;abukas,

nespėju ir girt, tiek grožių prigaminta  bigsmile.gif
Įstrigo sobieskos mėlynoji dėžutė, urupėjos arbatinė graži  wub.gif  wub.gif
bet visom be išimties balionėliai, nes tikrai gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai visų bigsmile.gif
Na bet Sobieska rėmelis tai superinis,nepadaryčiau tokio nors ir labai knieti nusikopijuoti mintį blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, niu žinokitėssss akys apraibo nuo grožybių blink.gif
Kokios jūs šaunuolės, visoms be išimties po 4u.gif , gaudykite. Gražios arbatinės, visos, padėkliukai, nu net nežinau kaip visas išvardyti (nes pamiršau kas kieno tongue.gif )
o aš jau ruošiuosi Kalėdoms ,sakiau visiems dovanosiu po burbulą, tad vieną išdžiūvusį ir rodau biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(-barsyle- @ 2009 10 09, 14:08)
labai patiko kazkieno afrikine gyvuneliu dezute,tai meginau ir sau kazka susikonstruoti,stai kas gavosi.....
"Tigrine"

g.gif čia dabar kaip tai reikėtų atsirukuoti, mano dėžikė tokia buvo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 10 spalio 2009 - 18:01
liuks kalėdom jau dabar ir reikia pradėt ruoštis, kad paskuinereiktų sėdėt naktim ir tas darbas būtų nemielas. Gražiai pradėjai Jennifer, kitos tegu ima pavyzdį 4u.gif
o tie tigriukai tai akurat labai matyti, bet gal šiaip mintis bendra buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 10 10, 18:11)
liuks kalėdom jau dabar ir reikia pradėt ruoštis, kad paskuinereiktų sėdėt naktim ir tas darbas būtų nemielas. Gražiai pradėjai Jennifer, kitos tegu ima pavyzdį  4u.gif
o tie tigriukai tai akurat labai matyti, bet gal šiaip mintis bendra buvo  4u.gif

labai dėkoju už pagyrimą, bais malonu biggrin.gif .
O dėl dėžutės, tai barsylė sako, kad "kažkieno" patiko, nu tai pasisakau pati, kad tai buvo mano dėželė, daryta MB blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 10 spalio 2009 - 18:17
QUOTE(Avijacija @ 2009 10 10, 19:11)
o tie tigriukai tai akurat labai matyti, bet gal šiaip mintis bendra buvo  4u.gif

Nu jei pasigilinsim dar giliau,tai veidrodis ir dezute mano pirmesne buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jazaw mergos, raminkites lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jennifer, maciau viena taviski, cia jau kaip ir antras...grazu mirksiukas.gif

Tiesa, dekoju bambyzei kuriai patiko mano melinoji dezuke biggrin.gif , aciu isdykelei - kuri pareiske simpatijas mano varniukiniam veidrodeliui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 spalio 2009 - 18:18
Sveikutes!Prabegau akimis paskutinius puslapiukus. Na ir groziu cia visokiu, saunuoles visos!
Labai patiko Mamukas Indriukas arbatos dezutes, padekliukai. Mielai atrodo, grazios spalvos thumbup.gif
Smelio kopos, saunus padeklai, ypatingai pirmasis 4u.gif
urupeja2, sita paskutine dezute labai miela! kaip tik sita servetele siandien pries akis uzkliuvo, kad reiktu kazka su ja padekoruoti biggrin.gif dar isimine arbatine su irisais, atrodo Tavo jei nemaisau, labai grazi! thumbup.gif
sobieska, bet ir remelis!!! atrodo paprastas, bet yra nepaprastas, ypac matant kiek pritapymo cia, viskas taip naturaliai, tarsi tokia ir butu servetele vientisa smile.gif
Jennifer tikra saunuole, nuostabi ideja! Tikiu, kad gyvai tas burbulas dar ispudingesnis, nes cia kaip suprantu atvirkstinis dekupazas ir paveiksliukas matosi is vidaus. Labai labai miela!
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 10, 10:20)
Mamukas Indriukas, tavo dezutes superines  wub.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 10, 15:24)
mamuko indriuko kokia dezute nu geras ir jei neklystu ir dezute supadekliukais tavo, niu fainuoliski abu darbeliai  wub.gif  thumbup.gif
grite niugi iskilumai matosi, tamsu taip  mirksiukas.gif

4u.gif ACIU LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

raindrop aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 10 spalio 2009 - 18:49
QUOTE(sobieska @ 2009 10 10, 18:17)
Nu jei pasigilinsim dar giliau,tai veidrodis ir dezute mano pirmesne buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jazaw mergos, raminkites lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jennifer, maciau viena taviski, cia jau kaip ir antras...grazu mirksiukas.gif

Antras antras, dar keli džiūsta, kuriuos tik antradienį pamatysiu. Tavo dėžikė ir rėmelis buvo daryti iš nosinyčių, daug pritapymų, nebuvo apačioje kailio, tuo pat metu abi kartu darėme, tik tu pirma baigei. lotuliukas.gif
Raindrop, dėkui labai, ten ne atvirkštinis dekupažas, tiesiog tarsi per langelį matosi paveikslėlis, nemoku paaiškinti, o relaiai tikrai geriau atrodo, perteikti per foto to neįmanoma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 10 spalio 2009 - 18:22
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 10, 16:20)
siandiena sumeistravau paprastute arbatine- aguonu puokste

Labai grazu. Man tos aguonos thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 10 10, 18:58)
o aš jau ruošiuosi Kalėdoms ,sakiau visiems dovanosiu po burbulą, tad vieną išdžiūvusį ir rodau  biggrin.gif

Nu burbulas superinis. Gera ideja kaledom thumbup.gif O kaip cia darei?
Atsakyti
Visoms mergaitės po 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolės. Kiekvienos net neišvardinsiu, nes tiek daug darbelių parodėte ax.gif
Paminėsiu Jennifer darbelį, kalėdinis burbulas super thumbup.gif
Atsakyti