Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

aciu visom kas pagyret manaji suoliuka 4u.gif
balte nerialus padekliukai wub.gif pasakiski uzsimanaiu skanios kavos tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50)
Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių.

Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai".
Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) smile.gif

"Didmiesčių damos"
"Elegantiškos virėjos"

Puikūs darbeliai...Labai labai gražu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 10:29)
Tik rašei klijai-lakas viename, tavo vietoje aš dar nulakuočiau, vistik padėklui reikia atsparumo. 4u.gif

Aha, noreciau nulakuoti, bet kazkoki labai prasta laka nusipirkau, kuris baisiai geltona atspalvi duoda, tai kai nusipirksiu nauja, tai lakuosiu (nors ne laku tema, bet gal ka remkomenduotumet blush2.gif )

O pacios labai dailus darbeliai, pati tokius mielai pas save namuose priglausciau smile.gif labai grazus motyvai, man prie sirdies thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai garziu darbeiu pridaret. Suoliukai fantastiski wub.gif Balte, padekliukai wub.gif wub.gif nuostabus.
As ir keleta darbeliu padarius.
user posted image
user posted image
Sie remeliai sendinti Crackle Medius ir itrinti porporina
user posted image
Sis remelias sendintas Nezinau kaip cia vadinas tiksliai Craquelure(gal taip), itrinta aliejiniais
user posted image
O sis Sottile
Atsakyti
visu darbeliai labai grazus, saviti, visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labiausiai isimine is ano temeles salnes deze su ratais thumbup.gif , o sitoj temelej mamuko indriuko raituotas suoliukas 4u.gif ir dar labai patiko baltes padekliukai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikos visu labai grazus darbeliai.As idedu savo,kaip ir nebloga kurineli smile.gif
Cia dangtelis sendintas su vienkomponenciu ir klijuota servetele.Vidus juodas.Tokia paslapciu skrynia su drakonais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 29 rugsėjo 2009 - 14:59
visoms po 4u.gif
Kilina tikra paslapčių dėžė thumbup.gif o dangtelio viršus kokis jos? ax.gif
Atsakyti
user posted image BALTE man padekliukai wub.gif ypac virejos...zinau,kur vireju neblogu rast lotuliukas.gif o pas tave serveteles ten ax.gif

Edikun tavo isrikiuota demonstracijai remeliai idialiai atitinka mano skoni: super grazus,labai grazus,grazus ir...nieko tokis biggrin.gif

Mamukas I... kedute komplimentu doze jau atsieme biggrin.gif

MamaKamielas tas vaikiskas remelis,

Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga wub.gif ...pradzioj galvojau,kad ant dazomo tapeto viskas suklijuota, o pasirodo tai kazkokis sendinimas g.gif ...mokytis,mokytis,mokytis

Kilina nono.gif nu kam nukirpai rytietiskus motyvus,reikejo jiems leisti ant dezutes "dasibaigti"...o dabar man kazkaip groja dvi operos...nors...dar virsu parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 rugsėjo 2009 - 15:13
Dar atbėgu su kuklia dėžute. Realiai nuotraukos neatspindi vaizdo, netgi spalva mėlyna nesigavo reali doh.gif na bet smalsumui užteks kokybės gal biggrin.gif

user posted image

user posted image

skilinėjimas iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 09 29, 16:01)
visoms po  4u.gif
Kilina tikra paslapčių dėžė  thumbup.gif  o dangtelio viršus kokis jos?  ax.gif

Dangtelis sendintas vienkomponenciu.apacioje auksas,o ant virsaus juoda
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 09 29, 16:10)
Kedute su karvytem zaisminga,zaisminga wub.gif ...pradzioj galvojau,kad ant dazomo tapeto viskas suklijuota, o pasirodo tai kazkokis sendinimas g.gif ...mokytis,mokytis,mokytis

book.gif mokysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 09 29, 16:21)
book.gif mokysiuos  smile.gif

Cia ne TAU mokytis, o man lotuliukas.gif ...kadangi nezinau,kad dar ir toks sendinimo budas yra
Atsakyti