Įkraunama...
Įkraunama...

Geras instruktorius Kaune

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 09, 09:22)
speju visu isgirtasis instruktorius Linas labai uzimtas? g.gif
pasidalinkit patirtim, kaip sutariat del vietos is kur instruktorius Jus pasiema mokymui? ar pats pasako is kur jam tinka ar derinasi prie Jusu? Kai mokiausi vairavimo mokykloj tai mokymai vykdavo nuo mokyklos stovejimo aiksteles, o idomu kaip tie papildomi daro...

Man tai instruktorius pats pasiule susitikimo vieta, kuri buvo prie pat namu smile.gif Tai budavo faina, kad nereikedavo lakstyt po visa Kauna i pamokeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 03 15, 16:12)
Man tai instruktorius pats pasiule susitikimo vieta, kuri buvo prie pat namu smile.gif Tai budavo faina, kad nereikedavo lakstyt po visa Kauna i pamokeles smile.gif

vaje kaip gerai butu ax.gif o kuriam rajone Jus gyvenat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 15, 13:13)
vaje kaip gerai butu  ax.gif  o kuriam rajone Jus gyvenat? blush2.gif

Silainiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 03 15, 16:12)

drinks_cheers.gif labai patogu,budavo jei pasiplanavus is anksto tai instruktoriui pasakau kur tuo metu planuoju buti ir jis privaziuoja,o po pamokeles tiesiai iki namu parvaziuoju tongue.gif
Atsakyti
Jums gerai biggrin.gif as is dainavos i centra vazineju i vairavimo pamokas doh.gif
Atsakyti
labas, turiu teises, bet taip nei karto ir neisvaziavau. Noreciau susirast gera instruktoriu, tik nezinau, kaip. Ar reikia skambinti i mokykla ir ten tartis, ar ieskoti asmeniniu kontaktu. Patarkit........kaip daret jus?
Atsakyti
QUOTE(virruki @ 2011 03 29, 12:38)
labas, turiu teises, bet taip nei karto ir neisvaziavau. Noreciau susirast gera instruktoriu, tik nezinau, kaip. Ar reikia skambinti i mokykla ir ten tartis, ar ieskoti asmeniniu kontaktu. Patarkit........kaip daret jus?

Galiu parekomenduot labai super instruktoriu. Arunas 868895104 thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o jis kokioj mokykloj dirba?
Atsakyti
Ir aš apie instruktorių Arūną tik gerus žodžius galiu pasakyti thumbup.gif !!!
Griežtas, dalykiškas, labai taiklus - tikras savo srities profesionalas drinks_cheers.gif
Be to, ne brangininkas. Jam rūpi paruošti mokinį idealiai išlaikyti egzaminą, o ne tik galvot, kaip pinigus išlupt (kaip kiti daro) cool.gif
Imu pas šį instruktorių papildomas pamokas. Patikėkit manim, per 4važiavimo su juo pamokas, sužinojau daug daugiau negu per 20, kurias anksčiau turėjau... thumbup.gif
Atsakyti
arunas tikras saunuolis instruktorius savo darbo asas,kaip smagu girdeti kad yra pas ji lankiusiu zmoniu,as nezinau ar dar toks yra kaune kaip arunas smile.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduot instruktoriu is auto abc?
Atsakyti
O aš galėčiau parekomenduoti instruktorių Vytą, moko vairuoti su golfu. Kažkaip netyčia radau Regitroj laiką po 2dienų, o manasis instruktorius buvo užsiėmęs, tad puoliau skambinti kitu turėtu numeriu(mokykloje davė du nr, ir liepė išsirinkti iš dviejų instruktorių vieną). Tad ėmiau pas jį papildomai, ir galiu sąžiningai pasakyti, jog per tą vieną sužinojau daug daugiau nei per visas anas su savo senuoju instruktoriumi ;//
Šiandien išlaikiau, tikrai drąsiai galiu jį rekomenduoti: nė karto nėra pakėlęs balso, net jei nesiseka, viską išaiškina, labai pastabus, sąžiningas, nurodė man būtent tas klaidas, prie kurių ir Regitroj egzaminatorius kabinosi.smile.gif taip pat mokino ne tik Regitrai, bet ir realiam vairavimui:)
Čia jo kontaktai:
Vytas,
+37068221249,
Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damselfy: 17 vasario 2012 - 17:23