Sveikos,
Gal galėtumėt parekomenduot gerus instruktorius papildomom pamokom?
Esmė- kad nerėkautų ir neaiškintų,kokia esi prasta vairuotoja, ir važinėtų regitros maršrutais.
Būtų labai gerai ,kad ir kainą nurodytumėt
Labai Ačiū
Laba, galiu rekomenduot visiškai nerėkaujantį ir nenumušantį noro vairuoti. mokytojas. rašykit až.
Sunkiai sekasi ieskoti gero instruktorio, po vieno nesekmingo bandymo, baisu vel kazka per interneta ieskoti, o tai pinigiai kaip i bala ismesti Buciau dekinga, kad pasidalintumetinformacija apie instruktorius
geriausia mokina tai linas is zebro,po to dar viena instruktoriu zinau bet jo masina ne golfas ir ne astra bet mokina gerai
QUOTE(vilma19831025 @ 2011 01 13, 18:14)
geriausia mokina tai linas is zebro:)
Būtų gerai, kad parašytumėt kuom blogas buvo jūsų instruktorius, kad vėl tokio nepasiūlytumėm. nes vienam geras, o kitam gal ne.
ps.jau tokių temų tikrai yra.
na mano vairavimo mokykloj tai buvo ne instruktorius o nesusipratimas kazkoks prastai mokino.tiesa sakant as su linu nesimokinau tik turiu jo kontaktus bet esu girdejus labai geru atsiliepimu,gal dar atsiras merginu kurios su juo mokinosi,o siaip tas kitas kur minejau tai tik jis sugebejo mane aikstelej ismokinti tik jo deka ir islaikiau egzamina,bet as pas ji emiauiu papildomas vairavimo pamokas
Geriausias instuktorius mano akimis yra Zigmantas iš "Mobilūs žmonės" Šilainiuose. Aš prieš daugiau kaip du metus pas jį lankiau praktinio vairavimo pamokas, tai nė karto balso nebuvo pakėlęs, dirba atsakingai, viską išaiškina, visada gali paklaust jei kas neaišku, mato silpnąsias vietas, pataria... Nu žodžiu ne instruktorius, o auksas. Tik nežinau, ar jis dar dirba, nes anksčiau matydavau dar su Astra važinėjantį, bet paskutiniu metu nelabai. Bet gal tik sutapimas. Vienu žodžiu, 100% rekomenduočiau pas jį eiti.
Gal dar kas nors zinot apie instruktorius is vairuokgeriau.lt ?
Giedrius
jis dabar dirba prie girstupio vairavimo mokyklelej!
Superinis instruktorius! ir gerai paaiskina technika, ir siaip labai linksmas!
jis dabar dirba prie girstupio vairavimo mokyklelej!
Superinis instruktorius! ir gerai paaiskina technika, ir siaip labai linksmas!
labukas vairuok geriau instruktoriaus tel.nr 868895104 as pas ji imu papildomas pamokas, tai kaip jis sake ka as veikiau 15 pamoku pries tai nu bet jis tai mokina o su anuom tai net marsrutu nebuvau vaziavus, bet dabar uztai jau beveik visus pravariau
o pazimejimas galioja metus man taip sake
o pazimejimas galioja metus man taip sake
speju visu isgirtasis instruktorius Linas labai uzimtas?
pasidalinkit patirtim, kaip sutariat del vietos is kur instruktorius Jus pasiema mokymui? ar pats pasako is kur jam tinka ar derinasi prie Jusu? Kai mokiausi vairavimo mokykloj tai mokymai vykdavo nuo mokyklos stovejimo aiksteles, o idomu kaip tie papildomi daro...
pasidalinkit patirtim, kaip sutariat del vietos is kur instruktorius Jus pasiema mokymui? ar pats pasako is kur jam tinka ar derinasi prie Jusu? Kai mokiausi vairavimo mokykloj tai mokymai vykdavo nuo mokyklos stovejimo aiksteles, o idomu kaip tie papildomi daro...