QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 06, 23:06)
Ką merginos iš violey renkatės?
ir Sante imbierų-persikų dušo želės diiiidelis butelis
ir Sante imbierų-persikų dušo želės diiiidelis butelis
Dar neturėjau laiko pasižvalgyti kas ten gero
Ši dušo želė buvo mano pirmoji Skaniai kvepia, bet jeigu sausa kūno oda gali dar labiau pasausinti
QUOTE(Ayaan @ 2009 10 07, 00:54)
Šiuo metu turiu šitą . Jos skonis mėtų, tik truputį sūroka. Gaivi, man patinka. O pvz. šita yra saldesnės mėtos skonio. Irgi patiko.
Nei viena iš šių pastų man nepatiko, nes per mažai gaivina Kolkas geriausios šios: Dr. Hauschka neem&mint ir Aloedent balinanti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 07:06)
Aš tai nekukliai, nes viską pabaigusi, visai visai nebeturiu 'higieninės' kosmetikos
1) Terra Soleil "Mineralerde Gesichtsmaske": http://www.violey.co...maske_1067.html
1) Terra Soleil "Mineralerde Gesichtsmaske": http://www.violey.co...maske_1067.html
Nekukliai, bet pateisinama, jeigu viskas pasibaigę
Kas čia per priemonė? Nelabai susigaudau
QUOTE(Versmė @ 2009 10 07, 09:09)
O kuriose vaistinėse būna plante system dezodorantų pirkti ir kiek kainuoja maždaug? Manasis jau į pabaigą
Euro vaistinėje, bet brangus daikčiukas, atrodo ~40 Lt kainuoja
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 09:30)
Aš naudoju šį rutulinį dezodorantą ir man labai patinka
Truputėlį tik stiprokas rožių kvapas, betgi greit 'išgaruoja'
Truputėlį tik stiprokas rožių kvapas, betgi greit 'išgaruoja'
Kuo būtent patinka? Gerai laiko?
QUOTE(Odora @ 2009 10 07, 10:29)
naudoju ta muila ir dziaugiuosi, dabar dar emiau su medvilnine skepetaite praustis- pamuiluoju ir svelniai sluostau oda visai geras ir malonus prausimosi budas
Kokia čia skepetaitė medvilninė?
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 14:32)
Aš tai turiu besikasantį mažiuką, tai jam niekas kitas geriau nepadeda už homeopatinį "Iricar" kremuką arba tepaliuką
Naudojau ir aš šitą tepaliuką, kai pavasarį siaubinga alergija viso kūno buvo prasidėjusi. Jis yra riebesnis (tamsiai žalias) ir lengvesnis (šviesiai žalias).
Linutiaaa, dar man mama dėl bėrimo buvo padariusi kažkokį tirpalą su spiritu, tik nežinau kokią priemonė dar pylė - ji tokia violetinė. Dažė rūbus ir smirdėjo, bet džiovino ir mažino bėrimus ar bent jau pristabdydavo plitimą. Jeigu norėsi, galėsiu paklausti kas tai per priemonė, tik nežinau ar bus galima jos įsigyti vaistinėse