QUOTE(Elitute @ 2009 10 06, 14:00)
Daddygirl, o tai kokiu pagrindu kremus naudoji, kad oda jaustusi laiminga?
kolkas atrodo, kad odai nelabai kremo ir reikia..
kartais alijosium pasitepu, kartais niekuo (tik pasipurskiu toniku), kartais suki balansuojanciu kremuku.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 06, 14:57)
Jei nepatiks Suki prausiklis, mielai priglausiu
ne už dyką, žinomaNes pati jį naudoju ir jis jau į pabaigą, noriu naudoti ir toliau, tik nerandu kur nusipirkti už gerą kainą, matyt teks į tarpininkes kreiptis
kai kazkuri mergina buvo ikelus puslapi asos.com, ten prausiklis buvo pigus, gal apie £16.
vos nesusigundziau
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 06, 15:38)
Taip, man tų 30 ml mėnesiui pakanka
nu sugebejimas
man max savaitei. labai taupant
QUOTE(pearl @ 2009 10 06, 19:46)
o gal man kas padetu su prausikliu sudetimi, kur praeitame psl patalpinau
, nes jau noriu pagaliau apsisprest ir kuri isbandyt; kiek googlinau apie ingredientus, tai tik vienas yra kaip galimas alergenas
nors va, is bryylos patirties, tai alergizuoti gali patys ivairiausi dalykai...
abu juos bandziau, kaip meginukus. bet as nemoku apei produkta greit nusprest
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 06:06)
Aš tai nekukliai, nes viską pabaigusi, visai visai nebeturiu 'higieninės' kosmetikos
oho, koks smagus pasipildymas bus
QUOTE(kniaumiau @ 2009 10 07, 08:42)
Man pasitepus tikro alijošiaus sultimis tai šiek tiek lyg tempia, bet irgi viliuosi, kad ciel dazur gelis tiks.
Aš pirkau eurovaistinėj, lyg ir 38 lt kainavo
o man niekad netraukia. kaip idomu. gal prausiklis pasausina? ar tikrai alijosius? o gal dar ir nuo alijosiaus rusies priklauso
Merginos, ar naudojat kas neem alieju? As savo lentynas tvarkau, atsargas damusineju
Saldytuve dar ir neem aliejaus, pasirodo, turiu. Man jis toks smirdukas, kad uzkisau giliai ir nenaudojau. Kam as ji galeciau sunaudot?
Ir dar atradau silko. Buvau nusipirkus, bet taip ir nepanaudojus
Tai nesusilaikiau
ir vakar su silku muila padariau. Dabar labai laukiu naudojimo, tikiuosi silkines putos
(jau kvapu dabar namie nuo tu muilu
grizti is lauko tai kaip i koki aromaterapijos punkta
)