QUOTE(katutis @ 2009 10 07, 00:58)
dar pamaniau, kad gal mamai Logonos reiktų paimti kokį sviestą, nes jos oda labai sausa. Kuris švelniausiai ir neįkyriausiai kvepia?
Tėra du - tropic ir oriental. Pirmasis ananasais-papajom, antrasisi sezamais-granatais pakvėpintas. Oriental kvapas man nelabai Toks specifinis, nors sakyčiau brandaus amžiaus moteriai kaip tik būtų, man asocijuojasi su senobiškais kvepalais Nors kitom patinka. Man Tropic kvapas kerintis, niekaip neatsibosta, o kitos priešingai gi, teigia, kad žiaukčioja nuo jo Tai ir žinok, ką dabar pirkti Manau neprašausi, kad ir kurį benupirktum, drėkina dieviškai, neabejoju, abu
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 08:06)
5) Wellments "Lemongrass Body Scrub": http://www.violey.co...Scrub_3035.html
Turėjau pakelį pasiėmus, na šveitiklis kaip šveitiklis, kažkaip nepamačiau, už ką čia tiek mokėti Kvapas tik man citrinžolių labai patinka, tai nebent dėl jo O šiaip nusipirkai cukraus, druskos, privarvinai aliejų ir EA, ir wuolia, nereik ir pirkt
QUOTE(katutis @ 2009 10 07, 09:16)
kai atsirado ši firma biologisch24 kaip nauja, ar ne Summer pastebėjo, kad gana skurdoka šitų priemonių sudėtis.
Tikrai taip Sudėtis vienoda visų tos pačios priemonės produktų, pvz. visų dušo želių ar visų losjonų. Tik kvapai skiriasi. Tuo principu primena Laveros dušo gelius ir kūno losjonus, bet Lavera kur kas pigiau kainuoja, tad Neobio visai neintriguoja
Pvz. Ingredients/INCI Neobio Amarena and vanilla - Shower gel:
Aqua (Water), Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Essential Oils), Polyglyceryl -10 Laurate, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Sodium PCA, Glyceryl Oleate, Phytic Acid
* aus biologischem Anbau
Ingredients/INCI Neobio Chilli and orange - Shower gel:
Aqua (Water), Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Essential Oils), Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Caprylate, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Sodium PCA, Xanthan Gum, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Phytic Acid, Limonene
* aus biologischem Anbau
Skirasi TIK parfum'o sudedamieji EA
QUOTE(Rasma @ 2009 10 07, 09:18)
Norisi kažką naujo vietoj "Laveros Mango" kaukės išbandyti
Man irgi labai patinka mango kaukė. Greta jos dar pridurčiau Lavera "basis sensitiv" intensive treatment kaukę ir Sante Mango 2in1 kondiconierių-kaukę (ilgiau laikant kaip kaukė, trumpiau - kaip kondicionierius)
QUOTE(Versmė @ 2009 10 07, 10:09)
O kuriose vaistinėse būna plante system dezodorantų pirkti ir kiek kainuoja maždaug? Manasis jau į pabaigą
Mačiau Arkopolio "Eurovaistinėje" berods už 45 Lt Tikrai 40-50 buvo.