QUOTE(Dolphin @ 2009 10 06, 20:59)
reikia pagalbos
jaunesne sesute kankina spuogai.. visa kakta ir smilkiniai tokiais spuogeliais isversta, ir cia jau ilgai tesias. siandien apziurejau, galvoju nereikia apsileisti.. tai va, pasiskaicius cia nutariau paimti tamanu alieju. na bet manau reiketu kazka dar naudoti kartu. ka patartumet? butu gerai, kad butu pirkti Lietuvoj
ar galima tokiai probleminei odelei cukraus pilinga daryti? maniske neproblemine, tai man labai super. o kazin ar tokiai soguotai neuzkres dar labiau?
jaunesne sesute kankina spuogai.. visa kakta ir smilkiniai tokiais spuogeliais isversta, ir cia jau ilgai tesias. siandien apziurejau, galvoju nereikia apsileisti.. tai va, pasiskaicius cia nutariau paimti tamanu alieju. na bet manau reiketu kazka dar naudoti kartu. ka patartumet? butu gerai, kad butu pirkti Lietuvoj
ar galima tokiai probleminei odelei cukraus pilinga daryti? maniske neproblemine, tai man labai super. o kazin ar tokiai soguotai neuzkres dar labiau?
mano nuomone, siuo atveju svarbiausia nepadauginti visu priemoniu, kad oda negautu soko
as tamanu aliejuka galiu laisvai ir viena ant odeles tepti, nors mano dabar nera labai riebi, ji misri su truputi kartais pasiriebaluojancia T zona - svarbiausia jo nepadauginti. Vietoj toniko galetu naudoti pelargoniju hidrolata (man ji rekomendavo KN) - jis ramina, dezinfekuoja ir turputi netgi turi itakos hormoninei sistemai. Odai taip reiketu naudoti svelnu prausikli. Bei galite pabandyti KN emulsija nuo spuogu - ja reikai tepti tik spuogus ir ne per daznai Taip pat molio kaukes turetu padeti (galbut labiausiai siuo atveu tiktu zaliasis molis). As dar "nusikalstu" kartais ir nakciai pasitepu problemines vietas Paula's choice 2 % BHA exfoliating gel bet cia retokai, kai jauciu, kad mano odai to reikia
Bet gal vertetu ka nors ir i vidu panaudoti (jaunas amzius, tai greiciausiai problemos su hormonine sistema) - man padejo nakvisu aliejus, bet reikia vartoti ilgai, o is pradziu tai pradeda dar labiau berti bet cia naturalu, nes organizmas valosi
cia gal daugiau naturaliu produktu isbandziusios patars daugiau bet kokiu atveju, sekmes