QUOTE(just_angel @ 2009 10 04, 15:08)
o kiek konsultacijos pas ja kainuoja?( be jokiu proceduru)
Nekainuoja
QUOTE(Rasucci @ 2009 10 04, 21:17)
sveikos, gal zinote koka tikrai veiksminga priemone nuo plauku slinkimo, reikia jau susiimti, nes baisiai slinkti pradejo, labai butu gerai kad patartu kas nors, kas isprende sia problema kokiu tais budu
Aš šios problemos dar neišsprendžiau (už savaitės kitos pirksiu BEMA ampules nuo slinkimo, jei ir jos nepadės, tada jau nebežinau...)
Bet kažkiek padeda kokosų aliejus, sumaišytas su rozmarinų EA (merginos siūlo bandyti ir čiobrelius), 10 ml aliejaus - 6 lašai EA. Įtrinti į galvos odą ir palikti per naktį, ryte įprastai šampūnu išsiplauti. Aš neretai tepu dar ir per visą plauko ilgį, tuomet blizga labai gražiai po plovimo ir galiukai primaitinti būna
Plaukų tokia kaukė neriebina (plaunu kas 2 paras). Kaukes reikėtų darytis bent jau 2 k. per savaitę. Būdavo, kad darydavausi ir visus tris.
Po plovimo šampūnu, nusausinus plaukus, siūlyčiau galvos odą įtrinti Weledos rozmarinų arba Dr. Hauschka neem losjonu plaukams - konsistencija kaip vandenuko, vėl gi neriebina plaukų, drąsiai negailėti galima.
Programai maksimum į šampūną siūlyčiau dar lašinti rozmarinų/čiobrelių/levandų/arbatmedžio EA (antrąjį plovimą į šampūną, esantį delne, įlašinti 3-4 lašelius, patrinti tarp delnų ir įprastai tuomet į galvos odą).
Tikrai turėtų padėti
Kitoms užtenka ir vienos kurios nors iš šių priemonių. Aš tai kuo daugiau visko, ką išvardinau, tuo geresnius rezultatus matau
QUOTE(lidusia @ 2009 10 05, 00:04)
Kas naudojat Druide Purity šampūną - ar nepastebėjot kad plaukai greičiau riebaluojais nuo jo
Tikrai ne
QUOTE(Ilaria @ 2009 10 05, 09:29)
Norėčiau internetu pabandyti užsakyti, iš kurio psl paradžiai patartumėte, kuris yra [pelnęs daugiausiai jūsų simpatijų
?
www.violey.com - geriausios kainos mūsų pamėgtų gamintojų
Pvz. Sante, Logona, Lavera ir kt.
QUOTE(Ilaria @ 2009 10 05, 09:52)
Mano oda sausa, ieškau kremų, kūno pienelių
Kūnui tai geriausiu draugu turėtų tapti Logonos sviestas arba kokosų aliejus
Oda švelni ir drėgna tampa bent jau parai, nors prieš tai ir nupleiskanoję būtų. Tik tepti būtinai ant drėgnos odos, t.y. po vonios/dušo
Tuomet sviestas/aliejus į odą nuneša visą drėgmę nuo paviršiaus.