na ir prisnekejot per diena
QUOTE(Dovish @ 2009 10 01, 19:59)
Gražu
Lauksiu tolimesnių įspūdžių. Gal per šiandienos lietutį teko su Elysambre tušu pasivaikščioti? Kažin kaip darganą atlaikytų
ne per lietu neteko iseiti
QUOTE(katutis @ 2009 10 01, 23:18)
Summer, Palomina, kaip vaikščiojosi?
na as tusa uzskaitau, kaip man labai patinkanti
tikrai pirksiu ir kita karta.. nes blakstienas dazo graziai, pastorina, kazkiek pariecia, laikosi neblogai (na i vakara kazkiek pasitepe paakiai, bet labai nezymiai), sudetis gera, tai ir blakstienoms i nauda
QUOTE(Chippie @ 2009 10 02, 11:08)
na jau taip nagus visa ryta nieztejo
na ka silpna as slpna, pasidavaiu pagundai ir isleidau paskutinius pinigelius suki priemonems
dabar laukiu nesulaukiu, kada jos mane pasieks, o jau tada tai tepliosiuos.
Uzsisakiau krema paakiams, dienini krema (30ml) balancing day lotion, concentrated balancing toner ir exfoliate foaming cleanser. uz viska 344LT, prsitatymas nemokamas
na va spalio menesio biudzetas kosmetikai isleistas, dabar bus rami galva nereikes vakscioti po parduotuves, teks rasti kitos veiklos
o is kur uzsisakinejai, kad siuntimas nemokamas? is to prancuzisko puslapio?
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 02, 13:57)
Palomina labai idumus tavo atsiliepimai ...
na akiu pravedimo dar normaliai nepanaudojau.. tik seip buvau issidazius namie, kad paziuret kaip brezia linija.. tai gavosi platoka linija (nors tokios ir norejau), patogus pasirode ta eyeliner'is.. plunksneles galiukas kaip pastebejau minkstas, tai gal del to patogu linija nubrezti lygiai
na tiesa pasakius cia pirmas toks daiktas mano gyvenime.. na tiesa turejau 'flomasterio' tipo pravedima, bet man kazkaip su juo sunkiai sekdavosi, o va su tokiu kaip elysambre tai labai neblogai viskas iseina..
krempudra man patinka.. is pradziu veidas skaisciai matinis buna, veliau (i dienos pabaiga) jau matiskumo nelabai yra, bet veidas atrodo vistiek gerai.. neatrodo riebus, tiesiog seip skaisti oda atrodo.. krempudra jau anksciau rasiau, kad pamaskuoja visai neblogai, lyginant su kitom natur. krempudrom..
saules pudra - taip ji ir vadinasi - Sun Powder - pas mane 22 nr. Pearly Beige Brown.. ji yra sviesi, tinka pamodeliuot bruozus.. dieniniam makiazui manau kaip tik
vakariniam noretusi kazko kito..
o del foto, na bus matyt
kai uzeis nuotaika (tokia, kad pasidemonstruot noreciau), tai gal ir ikelsiu koki vaizdeli