Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 10 01, 10:34)
Gal pabandyk su kokiu spiritu praplauti (prapurkšti), pradezinfekuos.

pabandysiu su nereikalinga degtine dezinfekciją padaryti biggrin.gif Kažkaip su kitais to nebuvo, tik kai Vytautą nugazavau, prasidėjo kažkokios nesąmonės sad.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 01, 11:57)
Tai grubiai skaičiuoju, kad sutaupiau arti 150 Lt smile.gif Sakyčiau, visai neblogai. Va todėl ir nemėgstu oficialių tarpininkavimų sad.gif

gerai prasisukai biggrin.gif thumbup.gif Aš irgi mielai pirkčiau pigiau, bet A - neturiu patirties ir bijau išsidurti, B - labai maža Suki pasiūla ebay, arba aš nemoku ieškoti sad.gif Jei pirkčiau, tai vitamino C serumą, kurį bandžiau ir kuris labai patiko smile.gif Na bet nieko panašaus nemačiau ebay, kai žiūrėjau, arba nemokėjau susirasti sad.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 01, 13:38)
rasiau rasiau ir kazka paspaudziau - dingo.. smile.gif dingo noras daug rasyt smile.gif

zodziu, gaminu is: taukmedzio, kakavos, mango, nerafinuoto palmiu, kokoso, alyvuogiu, linu semenu, morku, emu, nakvisos, avokado alieju, eteriniu, vit E, GSE.

čia iš paukščio? blink.gif
Atsakyti
Bryyla, isbandziau eco pieneli akims valyti - thumbup.gif , bet dar ir per veida perbrakiau, kad everyday minerals pudryte nuvalyt, tai ka - sausina labiau nei dr. H prausikliai ax.gif tai kol neisbaigsiu, liksiu prie ju biggrin.gif
ne, na, man i parduotuves naturaliu produktu eit nereikia doh.gif - reikejo tik pienelio, o gavosi dar ir lupu piestukas + ir muilas, kur penktam VCUP aukste parduoda (ranku darbo levandu ir roziu aromato), gal ir nelabai jie naturalus tie muilai, bet tada pasiteisinu, kad palaikau lietuvos gamintoja blush2.gif , nes labai jau skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 10 01, 16:07)
o gal geriau butu per puse atskiesti su paprastu pirktiniu mineraliniu vandeniu? gal tada netemptu, o mineraliniu medziagu tokiame vis tiek butu daugiau nei pirktame buteliuose?  ka manai?  4u.gif

nžn, reikia bandyti.tai tada galima su paprastu vandeniu skiesti, kam su mineraliniu. Su hidrolatu gi gali skeisti
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 10 01, 13:32)
Toms, kurios pasigenda droguose Alterra'os. Aš čia šiandien įsigijau eilines mėtines putas veidui. Į dušo želių pusę nežiūrėjau, bet kosmetikos veidui tai tikrai pilna.

Aš šiandien irgi tas mėtines putas veidui nusipirkau, priedo pasiėmiau dieninį kremuką jautriai veido odai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 01, 18:46)
Aš šiandien irgi tas mėtines putas veidui nusipirkau, priedo pasiėmiau dieninį kremuką jautriai veido odai.  ax.gif

kokia metiniu putu kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 01, 18:46)
Aš šiandien irgi tas mėtines putas veidui nusipirkau, priedo pasiėmiau dieninį kremuką jautriai veido odai.  ax.gif

Su alavijais? Aš tai dar toniką su alavijais paėmiau, kol mano weleda ateis.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 01, 19:30)
kokia metiniu putu kaina? 4u.gif

Su nuolaida sumokėjau 8.99 Lt smile.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 10 01, 19:35)
Su alavijais? Aš tai dar toniką su alavijais paėmiau, kol mano weleda ateis.

Aha, su alavijais. Kadangi šį kremą perku pirmą kartą, tai labai jau nekantru išbandyti smile.gif Ar tonikas taip pat skirtas jautriai odai? Kažkaip jo neužmačiau šiandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 29, 23:19)
įdomu, kas kiek laiko galvą plauna??

MB galvą plauna 2k/sav., kartais dažniau (jeigu naudoja priemones).

QUOTE(bryyla @ 2009 09 30, 13:27)
Buvau Holos  smile.gif nuolaidos yra tik levandu duso zele, tai ir nusipirkau ja, bet kvapas toks panasus i saltalankiu  bigsmile.gif

Kaip noriu levandų dušo kremo wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 09 30, 14:20)
na ka.. siandien atkeliavo mano siuntinukas su Elysambre dekoratyvine kosmetika smile.gif

Gražu 4u.gif Lauksiu tolimesnių įspūdžių. Gal per šiandienos lietutį teko su Elysambre tušu pasivaikščioti? Kažin kaip darganą atlaikytų ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 30, 14:30)
Nes man Suki tikriausiai reikės išmesti sad.gif

Nemesk, tikrai atsiras kas paims, o gal jau ir atsirado biggrin.gif
------------------------------------------------

Merginos, ką labiau verta "griebti" iš Cieldazur:
Natural green clay - jau paruošta masė (280ml) 5,85 €
Grožio kaukė? 10,20 €
Noriu gerai galančios cool.gif
Beje, violence, gal gali patikslinti ar gerai suprantu šių kaukių kainas? Sakyčiau brangoka, pvz, grožio kaukė? Ar ji dar daugiau Nimfali kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 01 spalio 2009 - 19:00
QUOTE(Honey @ 2009 10 01, 19:45)
Su nuolaida sumokėjau 8.99 Lt smile.gif

tai cia turbut beveik kaip analogas Logonos metinems, tik gerokai pigesnes ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nuolaidos:
Feniqia -50%
Ciel d'Azur dantų pastoms -45%
Smilkalams -40%
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 01, 18:59)
Merginos, ką labiau verta "griebti" iš Cieldazur:
Natural green clay - jau paruošta masė (280ml) 5,85 €
Grožio kaukė? 10,20  €
Noriu gerai galančios cool.gif
Beje, violence, gal gali patikslinti ar gerai suprantu šių kaukių kainas? Sakyčiau brangoka, pvz, grožio kaukė? Ar ji dar daugiau Nimfali kainuoja? blush2.gif

aha, kainas gerai supranti biggrin.gif dar siuntimas prisidės smile.gif
nimfali žalio molio pasta 23lt. o grožio kaukė 56lt. skelbiama jų psl wink.gif
Turėjus abejus, žalio molio pastos tik pamėginti buvau gavus wub.gif
tai gerai sutraukia poras, o grožio kaukė labiau valo.

O vat pastas žiūriu, net nežinau, gal net ir nimfali pigiau išeina, pasinaudojus vergine duota nuolaida g.gif negaliu apskaičiuoti dar siuntimo išlaidų, mat viršijam 10kg ribą biggrin.gif žiūrėsiu ką prancūzai man sakys biggrin.gif kol kas išeina, kad 100g 0,48eur, bet tai minėjau, kad viršijam... nežinau ką jie sakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 01, 20:22)
aha, kainas gerai supranti biggrin.gif dar siuntimas prisidės smile.gif

biggrin.gif parašysiu dar AŽ 4u.gif
Atsakyti