Ich ir paskutine sian
zitlali, labai fainos foto.. visgi manau kad juostele leika juostele.. man net ziurisi kitaip foto
Nu gerai , radau balta lempos gaubli. jau sitas tai tikrai baltas .
ND 5 :
Dirbtinis pasvietimas:
Auto:
Hosted on Fotki
Tungsten:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Naturalus apsvietimas:
Auto:
Hosted on Fotki
Cloudy:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Nu ir kaip? Man Custom tai kazkaip nelabai patinka..
ND 5 :
Dirbtinis pasvietimas:
Auto:
Hosted on Fotki
Tungsten:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Naturalus apsvietimas:
Auto:
Hosted on Fotki
Cloudy:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Nu ir kaip? Man Custom tai kazkaip nelabai patinka..
Del Custom, tai ta prasme as ko gero nelabai naudociau ta rezima..
Labas rytas
Boruzeles fainos, tik noretusi kad visos trys pirmam plane esancios butu ryskios
Nelabai supratau, kodel apie pirma blyna kalba eina Biski bardakelis nuotraukoj
Cia irgi bardakelis, na, bet tamstos nuotrauku spalvos kokios grazios Ir berniuko grooozis
Zitlali, aciu uz issamu aprasyma Nelabai supratau paboldintos vietos Gal kasnors turit nuorodu apie tuos apsvietimus??? O jeigu as ta lempa nukreipciau i sone esanti veidrodi, o su veidrodziu apsviesciau modeli? Nelabai isivaizduoju, kaip ta sviesa issklaidyti... Sviesos ND kai atlikinejom, tai issklaidytojo vaidmeni atliko medziaga ant lango, o jeigu as ant lempos medziaga uzmesciau ir nukreipciau sonu i modeli? Zodziu esu pasimetus, nezinau nuo ko pradet
Juostines nuotraukos man labai patiko Tikrai visai kitas vaizdas. Nuotaika tikrai jauciasi Is visos serijos man nepatiko 2: paskutine ir ketvirta nuo galo. Nezinau, gal per arti fotografuota.... Man veidas negraziai atrodo, gal netgi deformuotas biski
Papildyta:
Grazu Tik neapsisprendziu, ar man truksta vietos apacioje, ar ne
O kas cia per Custom? Cia rankinis skaitos? Papasakok, kaip tu rankiniu budu WB nustatineji? Man nepatinka tavo WB namu darbai Dirbtiniam apsvietime per geltona balta spalva, o naturaliam - per melyna...
Boruzeles fainos, tik noretusi kad visos trys pirmam plane esancios butu ryskios
QUOTE(solo @ 2009 09 29, 20:23)
Čia pirmasis blynas...
Nelabai supratau, kodel apie pirma blyna kalba eina Biski bardakelis nuotraukoj
QUOTE(Pia* @ 2009 09 29, 20:26)
Siandien tik debeselis nuslinko, tai puoliau fotografuoti, bet is to skubejimo nelabai kas gavosi. Bet dedu kas gavosi, gal ka nors patarsit kitam kartui
Cia irgi bardakelis, na, bet tamstos nuotrauku spalvos kokios grazios Ir berniuko grooozis
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 21:02)
Tiny manau uzteks lempos, tik nezinau kokia ji ta statybine, koks galingumas,plius sviesa issklaidyti reik kokio skecio ar difuzerio ar pati pasigamint gali.. nes nekreipsi juk tiesiai i veida... o fona juoda be fono padaryt ner sudetinga, svarbu kad toli butu uz modelio sienos kur atsispindetu sviesa ir kuo astresne sviesa plieskia siauresniu spinduliu tuo maziau ji sklaidos aplink ir reciau apsisviecia dar sonu jei fotkintum tai gautum juoda.. sunku papasakot, reik parodyt eksperimentuok ir suprasi
Zitlali, aciu uz issamu aprasyma Nelabai supratau paboldintos vietos Gal kasnors turit nuorodu apie tuos apsvietimus??? O jeigu as ta lempa nukreipciau i sone esanti veidrodi, o su veidrodziu apsviesciau modeli? Nelabai isivaizduoju, kaip ta sviesa issklaidyti... Sviesos ND kai atlikinejom, tai issklaidytojo vaidmeni atliko medziaga ant lango, o jeigu as ant lempos medziaga uzmesciau ir nukreipciau sonu i modeli? Zodziu esu pasimetus, nezinau nuo ko pradet
Juostines nuotraukos man labai patiko Tikrai visai kitas vaizdas. Nuotaika tikrai jauciasi Is visos serijos man nepatiko 2: paskutine ir ketvirta nuo galo. Nezinau, gal per arti fotografuota.... Man veidas negraziai atrodo, gal netgi deformuotas biski
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 00:09)
ir paskutine sian
Grazu Tik neapsisprendziu, ar man truksta vietos apacioje, ar ne
QUOTE(Unike @ 2009 09 30, 03:28)
Del Custom, tai ta prasme as ko gero nelabai naudociau ta rezima..
O kas cia per Custom? Cia rankinis skaitos? Papasakok, kaip tu rankiniu budu WB nustatineji? Man nepatinka tavo WB namu darbai Dirbtiniam apsvietime per geltona balta spalva, o naturaliam - per melyna...
[/quote]
Ne, custom yra funkcija fotike, tungsten ir cloudy yra rankiniu budu nustatyta, pagal kur yra fotkinama, o custom tai kaip pusiau automatine, as taip suprantu, del custom nieko padaryt negaliu.... ji tokia gaunas ir viskas. vat rankiniu galiu pakaitaliot... o tai ka man del to custom daryt?
kas tas custom? ar ne pusiau automatine? visai susimaisiau
Papildyta:
as taip galvojau, kad custom, tai tas pats kas preset Nikon'e. pusiau automatine??????
[/quote]
Ne, custom yra funkcija fotike, tungsten ir cloudy yra rankiniu budu nustatyta, pagal kur yra fotkinama, o custom tai kaip pusiau automatine, as taip suprantu, del custom nieko padaryt negaliu.... ji tokia gaunas ir viskas. vat rankiniu galiu pakaitaliot... o tai ka man del to custom daryt?
Papildyta:
as taip galvojau, kad custom, tai tas pats kas preset Nikon'e. pusiau automatine??????
QUOTE(Unike @ 2009 09 30, 07:47)
Custom (bent jau pas mane) yra visiškai rankinis režimas. O auto yra automatinis, o visi debesėliai ir saulytės ir lemputės - pusiau automatiniai.
Paskaityk pirmoje žinutėje yra aprašyta kaip nusistatyti rankinį režimą.
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 30, 07:50)
Custom (bent jau pas mane) yra visiškai rankinis režimas. O auto yra automatinis, o visi debesėliai ir saulytės ir lemputės - pusiau automatiniai.
aaa.. manau, kad aisku , cia kur ta lapa reik fotkint balta . ok, pabandysiu tada ryt ar savaitgali, nes naturalios sviesos iki savaitgalio nepagausiu..
unike, tikrai custom yra rankiniu budu nustatomas WB, negali buti jis pusiau automatinis.. todel tai ir neisiena visiskai baltas.. bandyk statyt pati! reikia nufotkint balta lapa is arti - kad visa ekraneli uzimtu, tada tavo fotikas zinos kad va prei tokios sviesos balta spalva yra balta.. bandyk skaityt dar instrukcija! pamatysi kaip iseis viskas gerai!
QUOTE(Unike @ 2009 09 30, 07:49)
Pusiau automatiniai yra lemputes, debeseliai ir t.t.. Nikon'e preset yra rankinis rezimas, kuri nusistacius fotoaparatui reikia nurodyti balta spalva, t.y. ismatuoti sviesos temperatura arba nurodyti baltos spalvos nuotrauka WB nustatytmui
Tai kaip suprantu nesulauksiu nuotraukyciu Kagi aciu ..............sekmes
QUOTE(Tiny @ 2009 09 30, 06:42)
Labas rytas
Aciu
Buvau pasiruosus fotografuoti kita linkme, bet i ta puse nei vienas kadras man neatrodo nei kiek pavykes, dar ir modeliukas nesedi ten kur as noriu, kad sedetu, tai man, visiskai zaliokei, dar sunkiau
O ta bardakeli turi omeny, kad matosi nuotraukoj ta kilimo ir uztiesalo linija, kuri blasko, dar sofos kampas ir pan, ar dar kas nors?