Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Will @ 2009 09 29, 16:37)
.. rasytce, kaip ten mokais išgauti skaidrumą?  bigsmile.gif
.

oi , skaidruma tia jau mano naujasis bodis gi daro thumbup.gif as su spalvom pop`inu rankiniu budu, atradau kad visai nesudetinga tai padaryt ir net raw formate kad man labai patogu smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 21:02)
.Na, is belekiek juosteliu is dvieju keli atrinkti kadrai... ......

jau dabar matau kad nerealus kampai ir nerealus kadrai wub.gif tai cia tavo graziojo modelio vaiko (ar ji krikstamote?) krikstynos buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
Zitlali, oho kokios idomios foto wub.gif Man trecia labai labai patiko, dar toji per langa fotografuota 4u.gif

Aciu uz komentara. Del kilimo, tai tik kai parasei pamaciau doh.gif Gal reikes ji isvis patraukti unsure.gif Bet as ir taip jau stumiau sofa, man mb ku ku rodo lotuliukas.gif O vaikuciui vietos lyg ir iseitu palikt, nes kirpau. Einu ziureti smile.gif

Atsakyti
Patiko boružėlės bigsmile.gif

Zitlali, super thumbup.gif Kažkaip iškart matosi, kad juosta, nemoku paaiškinti, bet net kadravimas kitoks tongue.gif Visos fotkės j/b?

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 29, 21:22)
oi , skaidruma tia jau mano naujasis bodis gi daro  thumbup.gif as su spalvom pop`inu rankiniu budu, atradau kad visai nesudetinga tai padaryt ir net raw formate kad man labai patogu smile.gif

neteisingai buvau supratusi blush2.gif maniau, kad ne PS pop'ini, o fotkinadama maximumą išgauni blush2.gif Bet su PS irgi įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 29, 20:22)
oi , skaidruma tia jau mano naujasis bodis gi daro  thumbup.gif as su spalvom pop`inu rankiniu budu, atradau kad visai nesudetinga tai padaryt ir net raw formate kad man labai patogu smile.gif

Tai ta prasme,kad tik su taviskiu fotiku galima tai padaryti?O su senesniais modeliais ne? g.gif
Papasakok ka tu ten darai.Ir koks pvz.nepamaisytu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai dėkoju visoms už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 09 29, 19:26)

gražios spalvos bigsmile.gif , bet norėtųsi, kad nesimatytų kilimo ar dekio kraštų, kaip kažkas minėjo

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 20:02)
Na, is belekiek juosteliu is dvieju keli atrinkti kadrai...

Pjuvena, o kodel boruzeles orandzines, ne raudonos?  ax.gif

man tavo foto tokia gryna 80' metų nuotaika tokia šilta persiduoda rolleyes.gif

Kad jos oranžinės ir buvo unsure.gif Gal čia Daniijoj kitokia rūšis kokia g.gif
Atsakyti
Fotografes milosios, as zinau, kad Jus galite man padeti blush2.gif Man labai reikia rudenisku nuotrauku, na kokiu lapu, voratinkliu, sermuksniu 4u.gif Gal kuri nors turit tokiu savo archyve buciau labai dekinga ax.gif Jusu nuotraukos nerealios wub.gif labai pavydziu................ir as noriu labai fotofrafuoti, bet dar neturiu su kuo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2009 09 29, 22:59)
Fotografes milosios, as zinau, kad Jus galite man padeti blush2.gif  Man labai reikia rudenisku nuotrauku, na kokiu lapu, voratinkliu, sermuksniu 4u.gif Gal kuri nors turit tokiu savo archyve buciau labai dekinga ax.gif Jusu nuotraukos nerealios wub.gif labai pavydziu................ir as noriu labai fotofrafuoti, bet dar neturiu su kuo schmoll.gif

Ką reiškia reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 29, 23:06)
Ką reiškia reikiag.gif

Darau albuma mokytojai gimtadienio proga ir kadangi ji gimusi rudeni noriu ideti nuotraukyciu butent lapu, voratinkliu, sermuksniu...nes zodziai susije su jais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2009 09 29, 22:14)
Darau albuma mokytojai gimtadienio proga ir kadangi ji gimusi rudeni noriu ideti nuotraukyciu butent lapu, voratinkliu, sermuksniu...nes zodziai susije su jais ax.gif

čia čia
ir čia - jau pasirinkimas didesnio būt negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 29, 21:22)
jau dabar matau kad nerealus kampai ir nerealus kadrai  wub.gif tai cia tavo graziojo modelio vaiko (ar ji krikstamote?) krikstynos buvo?  rolleyes.gif

nene, ten ju kirkstynos buvo smile.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 09 29, 21:24)
Zitlali, oho kokios idomios foto 

4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 09 29, 21:30)
Zitlali, super  thumbup.gif  Kažkaip iškart matosi, kad juosta, nemoku paaiškinti, bet net kadravimas kitoks  tongue.gif  Visos fotkės j/b?

as jas paverciau j/b nors speju spalvinis variantas turetu buti idomus.. tiesiog matai kai fotkini per langa arba priesais monitoriu tai igauna belekokiu spalvu puokste, tai kai paverti spalvota gaunas kosmosas smile.gif ryt paskolins dienai skeneri tai jei vaikas leis padoriai nuskanuosiu...

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 29, 22:50)
Kad jos oranžinės ir buvo  unsure.gif  Gal čia Daniijoj kitokia rūšis kokia  g.gif

biggrin.gif geras...
Atsakyti
Zitlali, wow, nerealiai grazios foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 29, 23:24)
čia čia
ir čia   - jau pasirinkimas didesnio būt negali  biggrin.gif

Aciu labai ax.gif tik jos labai mazos ir ju nepadidinsi g.gif
Atsakyti