Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Inesa, Citra 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 09 29, 15:25)
Pirma labai grazi, o kitos dvi idomios, tokiu vabalu net nemacius bigsmile.gif

gal LT ir nera tokiu g.gif aciu 4u.gif

QUOTE(solo @ 2009 09 29, 15:26)
1.Nė vienos kabinančios ten nėra, panos, pavarykit  thumbup.gif

2.Valetta, pirma romantiška, bet kaip per miglą (o gal čia toks užmanymas?), antrosios ryškumas super bigsmile.gif

1. as irgi ta pati pastebejau blush2.gif gaila, kad saviskis pietu nebemiega, o nakti fotkint g.gif nelabai kas gausis unsure.gif
2.aha uzmanymas toks mirksiukas.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas,

ich ryškumas bigsmile.gif
rasytce, kaip ten mokais išgauti skaidrumą? bigsmile.gif

Konkursas blink.gif Jei per dieną 100 fotkių, tai kas bus vėliau blink.gif
Atsakyti
ech... uzsizaidziau su Picnic lotuliukas.gif dar su drauge kaip tik zaidem, darem is jo "geniu-manekeniu" ir paskui nuoroda ne ta idejau lotuliukas.gif

aciu uz nuoroda apie grybus. neblogi patarimai. tik i TOKI profesionalumo lygi as dar tikrai tikrai nepretenduoju smile.gif vis tik is tikro suni vedziojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva_M_ @ 2009 09 29, 15:57)
jaučiu per atri pastačiau "a lia reflektorių"

Aha, kazkas negerai g.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 09 29, 16:08)
cia su Raw bandziau fotkint, l.didelio skirtumo nepastebejau  g.gif

Labai grazi pirma bigsmile.gif

Kokybiskos nuotraukos, man atrodo, kad raw formatas kokybes dadejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif prie privalomų namų darbų prisiruošiu tik kitą savaitę, nes dirbu be išeiginių šia savitėlę doh.gif

Bet pakeliui į darbą užmatytas boružes ir grižus rastą katuką švelniai miegantį neatsispyriau šiandien "nutraukti".

Jūsų teismui, labai laukiu komentarų, noriu žinoti, kaip patobulėti 4u.gif

Švelnutės

user posted image

Šalta mūsų kojytėm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 29 rugsėjo 2009 - 18:37
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 29, 19:36)

Bet pakeliui į darbą užmatytas boružes ir grižus rastą katuką švelniai miegantį neatsispyriau šiandien  "nutraukti".
Jūsų teismui, labai laukiu komentarų, noriu žinoti, kaip patobulėti  4u.gif

boruzeles man labai thumbup.gif

o va katuko pedutes g.gif ...grazu siaip..viskas gal ir ok...ale jos tokios kaip vienos man..noretusi kad ir katinas matytusi ..nu kaip nors buciau fotkinus kad katukas fone isplaukes matytusi..o tos pedutes sufokusuotos blush2.gif
Atsakyti
Pjuvena po krūmu, abi gražios, bet pirmoji bigsmile.gif wub.gif Nu man katukai yra silpnybė, tai pamačiau apėmė TAS jausmas biggrin.gif Antrosios pavadinimas taiklus 4u.gif
Atsakyti
Tiny, man ta ir nepatinka labai, reiks ryt perdaryti.
Ojuvena po krumu, pirmosios kojytės kabančios ore, kito kampo reiktų.O boružėlės patiko, tik ryškumo zona galėtų eiti per pirmas tris boružėles.
O šiandien užėjau į efoto ir žiū kad jau nebe naujokė. ax.gif
Valeta, pablokavo, nes negera buvau ir vsio. Tik po beveik svaites nebuvmo truputi šokas paėme, kai niekur parašyt negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ieva_M_ @ 2009 09 29, 19:54)

Valeta, pablokavo, nes negera buvau ir vsio. Tik po beveik svaites nebuvmo truputi šokas paėme, kai niekur parašyt negalėjau.

o ka pridarei? lotuliukas.gif keikeis? biggrin.gif
Atsakyti
Čia pirmasis blynas... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Labai grazios boruzeles wub.gif Taip idomiai su ta pilka rausva atrodo thumbup.gif

Siandien tik debeselis nuslinko, tai puoliau fotografuoti, bet is to skubejimo nelabai kas gavosi. Bet dedu kas gavosi, gal ka nors patarsit kitam kartui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny manau uzteks lempos, tik nezinau kokia ji ta statybine, koks galingumas,plius sviesa issklaidyti reik kokio skecio ar difuzerio ar pati pasigamint gali.. nes nekreipsi juk tiesiai i veida... o fona juoda be fono padaryt ner sudetinga, svarbu kad toli butu uz modelio sienos kur atsispindetu sviesa ir kuo astresne sviesa plieskia siauresniu spinduliu tuo maziau ji sklaidos aplink ir reciau apsisviecia smile.gif dar sonu jei fotkintum tai gautum juoda.. sunku papasakot, reik parodyt smile.gif eksperimentuok ir suprasi 4u.gif

Pia manau kampas kur kas idomesnis, bet kilimas kazkaip pjauna ta kadra ir noretusi zinok kiek is toliau... vos pastumti vaikuti smile.gif man kiek per arti 4u.gif zvilgsniui vietos labai truksta...

Valeta vabalinejies? biggrin.gif man pirma 4u.gif

Na, is belekiek juosteliu is dvieju keli atrinkti kadrai... 'skenavau' tai per langa doh.gif ir dar pleveleje lotuliukas.gif tai vienzo kokybes nelabai matosi, plius fokusas nusoko kai kur su fotiku perfotkinant, tai vienzo... nepykit labai.. bet laukiu kritikos smile.gif man asmeniskai juntama nuotaika, kazkaip manau visai nieko pavyko ta jausma perteikt.. kazi kaip is salies jum atrodys smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pjuvena, o kodel boruzeles orandzines, ne raudonos? ax.gif
Atsakyti