Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 29, 12:36)
na taip, sutinku, kad rankiniu yra knisinejimosi, bet atradus tai, buvo vistiek smagu smile.gif

Prasom placiau ir su pavyzdziais mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 02:14)
ich man irgi pirmas kadras geresnis antrame rankos nukapotos ,actionas superinis  rolleyes.gif

dedu kritikai ir as kazka nes ,gausiu velniu kad kritikuosu bet nieko nerodau  blush2.gif

buvo labai sauleta diena ,tai bandziau zaisti su sviesa  ax.gif

noriu pailset

Aciu 4u.gif
Man tavo ''noriu pailset'' spalvota labiausiai patiko 4u.gif

QUOTE(Unike @ 2009 09 29, 08:17)
ND5. Nu neradau visiskai balto daikto  verysad.gif  tai teko panaudot beveik balta, toki kaip cia pasakius statulu spalvos balta  unsure.gif.

Ieskok balto daikto, nes nesimato nieko smile.gif

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 29, 08:51)
man pirmas kadras wub.gif

4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 09 29, 10:35)
jau sita kokia miela  wub.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Tuze @ 2009 09 29, 13:34)
Vedem suni pasivaiksciot. dedu keleta kadru. labai idomu butu isgirsti komentaru

Man pirmos dvi tokios namu albumui, truksta kokio nors akcento 4u.gif Grybukai nezinau, niekad nefotografavau, tai net nezinau kaip komentuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2009 09 29, 12:34)
1.geriausi draugai
user posted image
2.grybukai
user posted image

1. kaires daugoka, bet foto miela rolleyes.gif
2.patinka, graziai issirykiave 4u.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 13:09)

zinau, kad nepatartina fotkint is virsaus ir atkreipt demesi i fona, kad nebutu mirgu margu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 13:09)
Gal pasidalintumėt savo patirtimi, pamokymais?  drinks_cheers.gif

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Knygose apie fotografavima parasyta,kad negalima fotografuoti augalo is virsaus,nes taip mes juos matom kasdiena ir uz tai nesigaus idomi foto.Bet jeigu geles fotografuojamos butent sodininkystes tematika,kur norima parodyti koks augalas didelis,kokio dydzio ziedai pas ji,koks jis isskirtinis palyginus su kitais,tada netiks fotografavimai kitokiais rakursais,nes norisi ne tik matyti ji visa,bet ir palyginti tarkim ziedu dydi.Manau reikia nesauletos,bet ir visiskai be vejo dienos.Jei fotografuoji tik ziedus,tada taip,nusiskini parsinesi namo,fonas butinai vientisas geriausia baltas,arba juodas ir pyskini per visus galus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, db busiu su šiuo niku kažkiek laiko, kol mane atblokuos. Susipažinkim Ievosius 4u.gif

Mano ND

user posted image

Pirmi trys be užuolaidos, du paskutiniai su, paskutiniam, jaučiu per atri pastačiau "a lia reflektorių"

Papildyta:
Labai patiko loteroido ir ich skaidrumas nuotraukose...svajoju apie tokį...ir splavos...
Tuze, kas daryta su pirmos fotkes modelio akim nenaturali spalva labai.
Atsakyti
Tuze,su šuniuku tokia linksma foto lotuliukas.gif
O va grybukai tavo tai visai nieko gero.Grybu fotogtafavimas nera toks paprastas dalykas.Imetu nuoroda mirksiukas.gif Grybu fotografavimas
Atsakyti
Fotografijos konkursas
Atsakyti
IevaM, o kodel uzblokavo tave g.gif
as irgi siandien pamaciau nauja SM fotokonkursa thumbup.gif

senai ka rodziau, tai imetu pora blush2.gif
cia su Raw bandziau fotkint, l.didelio skirtumo nepastebejau g.gif
dziuveseliai
user posted image
vabaliukas-zalioji lazdele labai nenorejo pozuot doh.gif
user posted image
user posted image
pirma vabaliuko fotkinta pavenyje, tai ir betonas melsvesnis(grindinys)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 29 rugsėjo 2009 - 15:09
Valetta,anta man labai graziai baisi unsure.gif Nes vabalu visokiu bijau. doh.gif
Atsakyti
Valetta, labai grazu,ypac 1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 09 29, 16:08)
senai ka rodziau, tai imetu pora blush2.gif
cia su Raw bandziau fotkint, l.didelio skirtumo nepastebejau  g.gif

Pirma labai grazi, o kitos dvi idomios, tokiu vabalu tokiu net nemacius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva_M_ @ 2009 09 29, 15:06)

Nė vienos kabinančios ten nėra, panos, pavarykit thumbup.gif

Valetta, pirma romantiška, bet kaip per miglą (o gal čia toks užmanymas?), antrosios ryškumas super bigsmile.gif

Tuze, kas vyro akims? biggrin.gif kai fotkinamas portretas, man norisi mažos ryškumo zonos , antraip žiūrisi kaip su muiline daryta ax.gif
Atsakyti