Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
laba, aciu Will uz naujus namus drinks_cheers.gif prabalsavau apklausoje rolleyes.gif

Ziltlali zirgai wub.gif labai gaila ju unsure.gif paskutiniai du portretai wow bigsmile.gif sveikinu su nuotraukomis Respublikoj mirksiukas.gif nors ir nemaciau,bet tikiu kad geros

antajo auto su MB nuotaika ir emocija pagauta nerealiai bigsmile.gif tik man asmeniskai perdaug suspausta ax.gif

Fea kaimo vaikai thumbup.gif pavadinimo truksta ir j/b man per astrus ,bet siaip suzaveta bigsmile.gif

sveika sugryzus Ju.Ju rolleyes.gif

Loretoidas tikrai iskirtina bigsmile.gif

Melodi laukiu mamos... ir zvilgsnis ir momentas pagautas nedirbtinis ,bet as imciau placiau rolleyes.gif

ich man irgi pirmas kadras geresnis antrame rankos nukapotos ,actionas superinis rolleyes.gif

wite saunu kad bandai fotografuoti lenktynes ,bet man nesimato veiksmo ,na nebent dar paskutineje kazkiek ,o siaip man nelabai ax.gif

Iewuzze pritariu Zitlali ji tokiu kadru profesanaliausia rolleyes.gif

laba visom naujokem 4u.gif ,rata dideja smagu ,dar kas is atostogu gryzta rolleyes.gif

soriux ko nepaminejau 4u.gif
Papildyta:
dedu kritikai ir as kazka nes ,gausiu velniu kad kritikuosu bet nieko nerodau blush2.gif

buvo labai sauleta diena ,tai bandziau zaisti su sviesa ax.gif

o gelyte....
user posted image

didele nuotrauka man labiau patinka

noriu pailset

user posted image

didele

user posted image

patrauke mane ant tokiu minkstu spalvu su sviesos zaismu ,mano manimu nera vykusios ,tikslaiu rezultato truputi kitokio noretusi ,su spalvom nieko nedaryta ir aplabai su nuotrauka taip pat tik vos sarpo uzmeciau bet jo nesimato kai i neta idejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 29 rugsėjo 2009 - 01:02
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 17:55)
Dedu pora ir as kritikai smile.gif

Labai grazios spalvos wub.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 22:44)
As dedu keleta, neturiu ka fotkint, tai saviske prie lango pastaciau blush2.gif

Man toks vaizdas, lyg per arti nuo modeliuko stovejai fotografuodama...
QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 02:14)
dedu kritikai ir as kazka nes ,gausiu velniu kad kritikuosu bet nieko nerodau  blush2.gif

Spalvytes nieko visai... j/b geras mirksiukas.gif Pirmas kadras idomesnis, kiti nelabai sudomino blush2.gif Ir dangus labai jau isdeges ax.gif

Zitlali, ar su viena ryskia statybine lempa patalpoj galiu kanors gero nuveikt? smile.gif Gavau viena pasiulyma, mergina fotografuoti. Veiksmas vyktu jos namuose, kur truksta sviesos. Ir va yra ta lempa smile.gif Beje, gal patarsit, kaip juoda fona isgaut? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 29 rugsėjo 2009 - 07:07
ND5. Nu neradau visiskai balto daikto verysad.gif tai teko panaudot beveik balta, toki kaip cia pasakius statulu spalvos balta unsure.gif.

Naturalioj sviesoj:

Auto:
user posted imageHosted on Fotki

Custom:

Daylight:

Dirbtiniam apsivietime. Teko keist aplinka unsure.gif, nes ten kur dienos sviesoj, labai tamsu.

Auto:

Custom:

Tungsten:

blush2.gif Nu bet nieko sau kaip skirias... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 09 29, 08:17)

blush2.gif  Nu bet nieko sau kaip skirias...  g.gif

Tikrai skiriasi, bet nelabai aišku, kuris geriausiai atitinka originalą, nes nežinoma originalo tikroji spalva 4u.gif Gal turi kokį baltą puodelį, lėkštutę ar dar ką nors, kad tikrai būtų balta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 17:55)
Bandziau su tuo pop action'u pazaisti biggrin.gif

man pirmas kadras wub.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 21:55)
objektyvas manau kreipia smile.gif netinka is taip arti fotografuot jis.. 'lanksto' smile.gif nematai?

aha, matau, taip ir galvojau, kad ta turi omeny, tik norejau pasitikslint blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 22:44)
As dedu keleta, neturiu ka fotkint, tai saviske prie lango pastaciau blush2.gif

Laukiu mamos...

man pirma wub.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 02:14)
dedu kritikai ir as kazka nes ,gausiu velniu kad kritikuosu bet nieko nerodau  blush2.gif

buvo labai sauleta diena ,tai bandziau zaisti su sviesa  ax.gif

pirma kompoziciskai faina 4u.gif tik kaip jau minejo, dangus truputi perdaug isdeges

Idedu viena linka color pop tutorial http://www.flickr.co...N08/2633216334/

nezinau, gal kai kurios ir esate mate, bet man visai praverte, suzinojau fintu, kuriu nezinojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 29 rugsėjo 2009 - 07:55
as praleidziu nors diena neprisijungusi tada vejuosi vejuosi....

fotkinu su Nikon D80 ir Nikkor 50mm ir kitiniu 18-135, bet gal temos gale dar priminsiu...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atsilikau beveik per visa tema, nes tik snd sutvarkyta kompa parsiveziau, tikiuosi su ND dar neveluoju, bandysiu snd padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 16:39)

gerai pasidarbavai 4u.gif kokybe thumbup.gif tik man labai erdves truksta unsure.gif ir sviesint noretusi rolleyes.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 28, 16:55)
user posted image

jau sita kokia miela wub.gif thumbup.gif

Unike, ieskok baltesnio daikto, nes neina suprast kuri s baltumas tikriausias unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 29 rugsėjo 2009 - 09:36
ash ganetinai zalia PS kaip naudoti actionus? kaip juos atsidaryti g.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kartais plepejimo greiciai... uch... smile.gif
pirmiausia norejau organizacini klausima. bandziau dar kapstytis po senas temas... kad netycia nepraleist kokiu nors pareigu smile.gif kai atsiskaitai visus 5ND, "privalomais" tampa bendri nauji namu darbai? ar juos reikia kelti ir i fotki?
Vedem suni pasivaiksciot. dedu keleta kadru. labai idomu butu isgirsti komentaru.

geriausi draugai
user posted image

as cia pagalvojau...
user posted image

grybukai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 00:04)
rankiniu budu? tai nesudetinga, tik laiko atima .........................

na taip, sutinku, kad rankiniu yra knisinejimosi, bet atradus tai, buvo vistiek smagu smile.gif
Atsakyti
Gal pasidalintumėt savo patirtimi, pamokymais? drinks_cheers.gif

Kaip gražiai nufotografuot augalus?
Atsakyti