laba, aciu Will uz naujus namus prabalsavau apklausoje
Ziltlali zirgai labai gaila ju paskutiniai du portretai wow sveikinu su nuotraukomis Respublikoj nors ir nemaciau,bet tikiu kad geros
antajo auto su MB nuotaika ir emocija pagauta nerealiai tik man asmeniskai perdaug suspausta
Fea kaimo vaikai pavadinimo truksta ir j/b man per astrus ,bet siaip suzaveta
sveika sugryzus Ju.Ju
Loretoidas tikrai iskirtina
Melodi laukiu mamos... ir zvilgsnis ir momentas pagautas nedirbtinis ,bet as imciau placiau
ich man irgi pirmas kadras geresnis antrame rankos nukapotos ,actionas superinis
wite saunu kad bandai fotografuoti lenktynes ,bet man nesimato veiksmo ,na nebent dar paskutineje kazkiek ,o siaip man nelabai
Iewuzze pritariu Zitlali ji tokiu kadru profesanaliausia
laba visom naujokem ,rata dideja smagu ,dar kas is atostogu gryzta
soriux ko nepaminejau
Papildyta:
dedu kritikai ir as kazka nes ,gausiu velniu kad kritikuosu bet nieko nerodau
buvo labai sauleta diena ,tai bandziau zaisti su sviesa
o gelyte....
didele nuotrauka man labiau patinka
noriu pailset
didele
patrauke mane ant tokiu minkstu spalvu su sviesos zaismu ,mano manimu nera vykusios ,tikslaiu rezultato truputi kitokio noretusi ,su spalvom nieko nedaryta ir aplabai su nuotrauka taip pat tik vos sarpo uzmeciau bet jo nesimato kai i neta idejau
Labas rytas
Labai grazios spalvos
Man toks vaizdas, lyg per arti nuo modeliuko stovejai fotografuodama...
Spalvytes nieko visai... j/b geras Pirmas kadras idomesnis, kiti nelabai sudomino Ir dangus labai jau isdeges
Zitlali, ar su viena ryskia statybine lempa patalpoj galiu kanors gero nuveikt? Gavau viena pasiulyma, mergina fotografuoti. Veiksmas vyktu jos namuose, kur truksta sviesos. Ir va yra ta lempa Beje, gal patarsit, kaip juoda fona isgaut?
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 17:55)
Dedu pora ir as kritikai
Labai grazios spalvos
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 22:44)
As dedu keleta, neturiu ka fotkint, tai saviske prie lango pastaciau
Man toks vaizdas, lyg per arti nuo modeliuko stovejai fotografuodama...
QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 02:14)
Spalvytes nieko visai... j/b geras Pirmas kadras idomesnis, kiti nelabai sudomino Ir dangus labai jau isdeges
Zitlali, ar su viena ryskia statybine lempa patalpoj galiu kanors gero nuveikt? Gavau viena pasiulyma, mergina fotografuoti. Veiksmas vyktu jos namuose, kur truksta sviesos. Ir va yra ta lempa Beje, gal patarsit, kaip juoda fona isgaut?
ND5. Nu neradau visiskai balto daikto tai teko panaudot beveik balta, toki kaip cia pasakius statulu spalvos balta .
Naturalioj sviesoj:
Auto:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Daylight:
Hosted on Fotki
Dirbtiniam apsivietime. Teko keist aplinka , nes ten kur dienos sviesoj, labai tamsu.
Auto:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Tungsten:
Hosted on Fotki
Nu bet nieko sau kaip skirias...
Naturalioj sviesoj:
Auto:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Daylight:
Hosted on Fotki
Dirbtiniam apsivietime. Teko keist aplinka , nes ten kur dienos sviesoj, labai tamsu.
Auto:
Hosted on Fotki
Custom:
Hosted on Fotki
Tungsten:
Hosted on Fotki
Nu bet nieko sau kaip skirias...
QUOTE(Unike @ 2009 09 29, 08:17)
Tikrai skiriasi, bet nelabai aišku, kuris geriausiai atitinka originalą, nes nežinoma originalo tikroji spalva Gal turi kokį baltą puodelį, lėkštutę ar dar ką nors, kad tikrai būtų balta.
Labas rytas
man pirmas kadras
aha, matau, taip ir galvojau, kad ta turi omeny, tik norejau pasitikslint
man pirma
pirma kompoziciskai faina tik kaip jau minejo, dangus truputi perdaug isdeges
Idedu viena linka color pop tutorial http://www.flickr.co...N08/2633216334/
nezinau, gal kai kurios ir esate mate, bet man visai praverte, suzinojau fintu, kuriu nezinojau
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 17:55)
man pirmas kadras
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 21:55)
objektyvas manau kreipia netinka is taip arti fotografuot jis.. 'lanksto' nematai?
aha, matau, taip ir galvojau, kad ta turi omeny, tik norejau pasitikslint
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 22:44)
As dedu keleta, neturiu ka fotkint, tai saviske prie lango pastaciau
Laukiu mamos...
Laukiu mamos...
man pirma
QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 02:14)
pirma kompoziciskai faina tik kaip jau minejo, dangus truputi perdaug isdeges
Idedu viena linka color pop tutorial http://www.flickr.co...N08/2633216334/
nezinau, gal kai kurios ir esate mate, bet man visai praverte, suzinojau fintu, kuriu nezinojau
as praleidziu nors diena neprisijungusi tada vejuosi vejuosi....
fotkinu su Nikon D80 ir Nikkor 50mm ir kitiniu 18-135, bet gal temos gale dar priminsiu...
fotkinu su Nikon D80 ir Nikkor 50mm ir kitiniu 18-135, bet gal temos gale dar priminsiu...
Sveikos Atsilikau beveik per visa tema, nes tik snd sutvarkyta kompa parsiveziau, tikiuosi su ND dar neveluoju, bandysiu snd padaryt
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 16:39)
gerai pasidarbavai kokybe tik man labai erdves truksta ir sviesint noretusi
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 16:55)
jau sita kokia miela
Unike, ieskok baltesnio daikto, nes neina suprast kuri s baltumas tikriausias
ash ganetinai zalia PS kaip naudoti actionus? kaip juos atsidaryti
Sveikos, jau kartais plepejimo greiciai... uch...
pirmiausia norejau organizacini klausima. bandziau dar kapstytis po senas temas... kad netycia nepraleist kokiu nors pareigu kai atsiskaitai visus 5ND, "privalomais" tampa bendri nauji namu darbai? ar juos reikia kelti ir i fotki?
Vedem suni pasivaiksciot. dedu keleta kadru. labai idomu butu isgirsti komentaru.
geriausi draugai
as cia pagalvojau...
grybukai
pirmiausia norejau organizacini klausima. bandziau dar kapstytis po senas temas... kad netycia nepraleist kokiu nors pareigu kai atsiskaitai visus 5ND, "privalomais" tampa bendri nauji namu darbai? ar juos reikia kelti ir i fotki?
Vedem suni pasivaiksciot. dedu keleta kadru. labai idomu butu isgirsti komentaru.
geriausi draugai
as cia pagalvojau...
grybukai
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 00:04)
rankiniu budu? tai nesudetinga, tik laiko atima .........................
na taip, sutinku, kad rankiniu yra knisinejimosi, bet atradus tai, buvo vistiek smagu
Gal pasidalintumėt savo patirtimi, pamokymais?
Kaip gražiai nufotografuot augalus?
Kaip gražiai nufotografuot augalus?