Idedu truputi zolyneliu
Sveikos,
Vis mąstau nuo vakar vakaro... ar labai sunku su fiksu fokusuoti rankiniu būdu? Su ne fiksu man sunku jaučiu, ir su tuo tas pats Čia turbūt antajo daugiausiai tuo klausimu galėtų pasisakyti
smagūs žolynėliai, man ypač antras patiko
Ten gal truputį šalna matosi?
Vis mąstau nuo vakar vakaro... ar labai sunku su fiksu fokusuoti rankiniu būdu? Su ne fiksu man sunku jaučiu, ir su tuo tas pats Čia turbūt antajo daugiausiai tuo klausimu galėtų pasisakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 12, 14:49)
Idedu truputi zolyneliu
smagūs žolynėliai, man ypač antras patiko
Ten gal truputį šalna matosi?
Samilte, spalvos grazios, bet kompozicija man bite centre nelabai
Ievuki, antra man labai faina, blikiukai Salnele lengva matos
Zit, man kazko tie kedai is galvos neiseina, nzn, rodos ir nieko ipatingo toj fotkej, ale i smegenis jinai man isireze, vis lendu i flirka pazet i tuos kedus
Ievuki, antra man labai faina, blikiukai Salnele lengva matos
Zit, man kazko tie kedai is galvos neiseina, nzn, rodos ir nieko ipatingo toj fotkej, ale i smegenis jinai man isireze, vis lendu i flirka pazet i tuos kedus
Ievukis, labai graži trecia žolynėlių foto... tokia rudeniška.
Labai aciu Buvo pasale po nakties tai dar matosi nuotraukose
Dar kelias idesiu.Cia gal truputi betvarkes daugoka zodziu bardakelis
Dar kelias idesiu.Cia gal truputi betvarkes daugoka zodziu bardakelis
QUOTE(Melodi @ 2009 10 12, 16:18)
aciu
Ievukis, antra ir trecia patiko, tik noretusi stambesniu planu pacius stiebus matyti tame paciame kontekste, kad neatrodytu toks truputi tustokas kadras (jei supratai minti)
Is antru ikeltu, pirmoje truputi jovalas, o antros nesupratau
Bet gali ignoruoti mano nuomone, man apskritai zoles retai kada patinka bet spalvos grazios
Will as rankiniu budu fokusuoju su juostiniu fotografuodama iprocio reikalas viskas o uz Antajo atsakysiu, kad ji isigijo fotika kita ir pas ja jau veikia AF
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 12, 16:37)
Will as rankiniu budu fokusuoju su juostiniu fotografuodama iprocio reikalas viskas o uz Antajo atsakysiu, kad ji isigijo fotika kita ir pas ja jau veikia AF
žinau, kad pas ją jau viskas veikia todėl ji ir palyginti galėtų
Dėl įpratimo sutinku, bet ten dar įžiūrėti ką nors reikia Man kažkaip sunkiai gaunas, nors bandžiau jau senokai ir nelabai daug
QUOTE(Will @ 2009 10 12, 16:46)
Dėl įpratimo sutinku, bet ten dar įžiūrėti ką nors reikia Man kažkaip sunkiai gaunas, nors bandžiau jau senokai ir nelabai daug
Kur iziureti? o tai kai tu fokusuoji su AF tai neziuri? galima pasikeisti ta, kaip vadinasi... vienzo lengviau fokusuoti butu rankiniu budu, isistato prie veidrodelio toks reikalas... buvau linka imetus seniau cia tuomet aiskiai matosi ar vaizdas ryskus ar ne
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 12, 16:52)
Kur iziureti? o tai kai tu fokusuoji su AF tai neziuri? galima pasikeisti ta, kaip vadinasi... vienzo lengviau fokusuoti butu rankiniu budu, isistato prie veidrodelio toks reikalas... buvau linka imetus seniau cia tuomet aiskiai matosi ar vaizdas ryskus ar ne
apie tą "reikalą" kažkaip praleidau
O dėl įžiūrėjimo turėjau omeny, kad rankiniu fokusuojant kiek besukiočiau tą žiedą, niekad nesigauna tikrai ryšku Todėl ir sakau, kad neįžiūriu gal
Sveikos
Čia vis kalbat apie rankiniu būdu fokusuojamus objektyvus, tai savaitgalį turėjau baisiai nuobodų, tai bandžiau taikytis. Skubant neišeitų nieko, o palengva sukiojant fokusas maždaug randa vietą.
Gal kitą savaitę gausiu penkiasdešimtuką, bet be AF. Tai mąstau, ar imti, ar palūkėti to "tikrojo"
Čia vis kalbat apie rankiniu būdu fokusuojamus objektyvus, tai savaitgalį turėjau baisiai nuobodų, tai bandžiau taikytis. Skubant neišeitų nieko, o palengva sukiojant fokusas maždaug randa vietą.
Gal kitą savaitę gausiu penkiasdešimtuką, bet be AF. Tai mąstau, ar imti, ar palūkėti to "tikrojo"
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 12, 13:49)
antra ir trecia fantastiskos aplamai sviesa nereali sugauta tecia tik virsum turbut apkarpyciau
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 11, 19:16)
Sitos dvi nerelios,sita zalsva spalva priduoda man rugsties