Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Idedu truputi zolyneliu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Vis mąstau nuo vakar vakaro... ar labai sunku su fiksu fokusuoti rankiniu būdu? g.gif Su ne fiksu man sunku lotuliukas.gif jaučiu, ir su tuo tas pats g.gif Čia turbūt antajo daugiausiai tuo klausimu galėtų pasisakyti ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 10 12, 14:49)

smagūs žolynėliai, man ypač antras patiko thumbup.gif
Ten gal truputį šalna matosi? g.gif
Atsakyti
Samilte, spalvos grazios, bet kompozicija man schmoll.gif bite centre nelabai smile.gif

Ievuki, antra man labai faina, blikiukai wub.gif Salnele lengva matos smile.gif

Zit, man kazko tie kedai is galvos neiseina, nzn, rodos ir nieko ipatingo toj fotkej, ale i smegenis jinai man isireze, vis lendu i flirka pazet i tuos kedus biggrin.gif
Atsakyti
Ievukis, labai graži trecia žolynėlių foto... tokia rudeniška.
Atsakyti
Labai aciu rolleyes.gif Buvo pasale po nakties tai dar matosi nuotraukose ax.gif
Dar kelias idesiu.Cia gal truputi betvarkes daugoka g.gif zodziu bardakelis rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 12, 16:18)
Zit, man kazko tie kedai is galvos neiseina, nzn, rodos ir nieko ipatingo toj fotkej, ale i smegenis jinai man isireze, vis lendu i flirka pazet i tuos kedus biggrin.gif

biggrin.gif aciu

Ievukis, antra ir trecia patiko, tik noretusi stambesniu planu pacius stiebus matyti tame paciame kontekste, kad neatrodytu toks truputi tustokas kadras smile.gif (jei supratai minti)
Is antru ikeltu, pirmoje truputi jovalas, o antros nesupratau 4u.gif
Bet gali ignoruoti mano nuomone, man apskritai zoles retai kada patinka ax.gif bet spalvos grazios 4u.gif

Will as rankiniu budu fokusuoju su juostiniu fotografuodama smile.gif iprocio reikalas viskas smile.gif o uz Antajo atsakysiu, kad ji isigijo fotika kita ir pas ja jau veikia AF smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 spalio 2009 - 15:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 12, 16:37)
Will as rankiniu budu fokusuoju su juostiniu fotografuodama smile.gif iprocio reikalas viskas smile.gif o uz Antajo atsakysiu, kad ji isigijo fotika kita ir pas ja jau veikia AF smile.gif

žinau, kad pas ją jau viskas veikia ax.gif todėl ji ir palyginti galėtų tongue.gif
Dėl įpratimo sutinku, bet ten dar įžiūrėti ką nors reikia lotuliukas.gif Man kažkaip sunkiai gaunas, nors bandžiau jau senokai ir nelabai daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 12, 16:46)
Dėl įpratimo sutinku, bet ten dar įžiūrėti ką nors reikia  lotuliukas.gif  Man kažkaip sunkiai gaunas, nors bandžiau jau senokai ir nelabai daug  blush2.gif

Kur iziureti? o tai kai tu fokusuoji su AF tai neziuri? smile.gif galima pasikeisti ta, kaip vadinasi... vienzo lengviau fokusuoti butu rankiniu budu, isistato prie veidrodelio toks reikalas... buvau linka imetus seniau cia smile.gif tuomet aiskiai matosi ar vaizdas ryskus ar ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 12, 16:52)
Kur iziureti? o tai kai tu fokusuoji su AF tai neziuri? smile.gif galima pasikeisti ta,  kaip vadinasi... vienzo lengviau fokusuoti butu rankiniu budu, isistato prie veidrodelio toks reikalas... buvau linka imetus seniau cia smile.gif  tuomet aiskiai matosi ar vaizdas ryskus ar ne smile.gif

apie tą "reikalą" kažkaip praleidau unsure.gif
O dėl įžiūrėjimo turėjau omeny, kad rankiniu fokusuojant kiek besukiočiau tą žiedą, niekad nesigauna tikrai ryšku unsure.gif Todėl ir sakau, kad neįžiūriu gal lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Čia vis kalbat apie rankiniu būdu fokusuojamus objektyvus, tai savaitgalį turėjau baisiai nuobodų, tai bandžiau taikytis. Skubant neišeitų nieko, o palengva sukiojant fokusas maždaug randa vietą.
Gal kitą savaitę gausiu penkiasdešimtuką, bet be AF. Tai mąstau, ar imti, ar palūkėti to "tikrojo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 12, 13:49)

antra ir trecia fantastiskos thumbup.gif wub.gif wub.gif aplamai sviesa nereali sugauta bigsmile.gif wub.gif wub.gif tecia tik virsum turbut apkarpyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 11, 19:16)

na, metu pora foto smile.gif
user posted image

user posted image

Sitos dvi nerelios,sita zalsva spalva priduoda man rugsties smile.gif
Atsakyti