Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Samilte, o jau batelio groozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Pirma ND uzsakitau, o antra reikia perdaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kreipiuos ir į jus smile.gif

Aš su klausimėliu. Turiu zenitą ir objektyvas ten helios-44M. Ar galima tą objektyvą kažkokiu būdu pritaikyti canonui ir ar verta, ar palikt zenitui ir nesikankint Ir jei galima ir verta, gal žinot, kas Kaune tokius darbus atlieka?
p.s. ir tikriausiai jei pritaikys canonui tai jau nebeužsuksi ant zenito? Ar visai nusikalbu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 10 10, 10:36)
Sveikos  4u.gif

Kreipiuos ir į jus smile.gif

Aš su klausimėliu. Turiu zenitą ir objektyvas ten helios-44M. Ar galima tą objektyvą kažkokiu būdu pritaikyti canonui ir ar verta, ar palikt zenitui ir nesikankint  Ir jei galima ir verta, gal žinot, kas Kaune tokius darbus atlieka?
p.s. ir tikriausiai jei pritaikys canonui tai jau nebeužsuksi ant zenito? Ar visai nusikalbu?  blush2.gif

Baccardi galima , as tuo klausimu domejausi kaip tik siom dienom, tereikia converterio mirksiukas.gif tik va as jo ir nerandu, pas mane taippat canon, ebay pilna visokiu macro , o butent sito ir nerandu, arba blogai ieskau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 10 spalio 2009 - 10:43
galima baccardi reik perejimo ziedo M42, pasiziurek kur sena fototechnika prekiauja arba per skelbimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 spalio 2009 - 10:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 10, 10:47)
galima baccardi reik perejimo ziedo M42, pasiziurek kur sena fototechnika prekiauja arba per skelbimus smile.gif

Zit ivedziau i google M42 tai meta , kad tai lyg objektyvas kazkoks Nikonui ?
Atsakyti
na keliu savo 5 ND.. cia prie naturalios sviesos:

auto
user posted image

cloudy
user posted image

PRE
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 10, 11:52)
Zit ivedziau i google M42 tai meta , kad tai lyg objektyvas kazkoks Nikonui ?

http://www.fotofabri...-Canon-EOS.html
Atsakyti
Labutis biggrin.gif

Savaitgalis, tikriausiai visos fotografavimu uzsiemusios smile.gif

As pagaliau parsisiunciau PS, kol kas vargstu su juo, nelabai amn ten kol kas viskas paprasta atrodo.

Norejau paprasyti jusu, kad idetumet nuorodas action'u, noriu pasibandyti labai kaip ten kas 4u.gif
Atsakyti
baccardi, perėjimo žiedų iš m42 į canon eos pilnas ebay, o dar ir pas mečkauską būna. kaina ne kosminė, aš pati turiu ir džiaugiuos.
Atsakyti
aciu sayonara ir Zitlali mirksiukas.gif

Paieskos kazko, tik nzn pati ko biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 10 spalio 2009 - 16:17
Labas vakarelis smile.gif

Boruzka, kiba rudens ieskai? biggrin.gif Visoms ziuriu tokia teigiama prasme briedova nuotaika uzejus biggrin.gif Spalvos visur grazios, siaip man antra labai idomi, toks patvorio gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 10, 21:31)
Labas vakarelis smile.gif

Boruzka, kiba rudens ieskai? biggrin.gif  Visoms ziuriu tokia teigiama prasme briedova nuotaika uzejus biggrin.gif  Spalvos visur grazios, siaip man antra labai idomi, toks patvorio gyvenimas biggrin.gif

nzn ko ieskau biggrin.gif istikruju nzn ... dar viena tokia kitokia foto biggrin.gif

user posted image
Atsakyti