Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Will,dekui 4u.gif bet tikriausiai man reikes issamesniu instrukciju, paskaipinsiu kada tave smile.gif

citra, nepagyriau tavo auto. Man jis labai labai liuks. Ir tikrai nesuvokiama, kaip taip is rankos nufotkinta smile.gif

zitlali irgi patiko nuotraukos. visai kitokios, negu anksciau matytos, bet visos turi kazka 'tokio'. noreciau as pasifotkinti! tureciau si menesi pora dienu Vilniuje buti, neorganizuojat kokio meetuko? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 21:46)
Dekui Ievuki smile.gif gal yra norinciu pasifotkint? sestadieni arba sekmadieni lauke, bet kokiu oru tongue.gif

Aina sau!! Nu kodel taip erzini ka??! verysad.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 08, 22:25)
citra - man labai patiko nuotrauka  4u.gif  ir ta akis.. na taip ir traukia žvilgsnį  smile.gif  atspindys promena laikrodį - beveik pusę devynių rodo  biggrin.gif  nu bet čia ne į temą  ax.gif  tongue.gif

Aciukas dar karteli , nu idomiai tu cia su tuo laikrodziu izvelgei biggrin.gif Ten mano rankos matosi biggrin.gif
Papildyta:
Cia mano darbelis pries miega smile.gif Reklaminis tipazas biggrin.gif Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas lotuliukas.gif Bet man asmeniskai visai nemielas smile.gif Spalvos visai naturalios. Bet visgi palikau kai kurias detales naturalias, kas primena gyva padara smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 spalio 2009 - 23:40
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 00:24)
Cia mano darbelis pries miega  smile.gif  Reklaminis tipazas  biggrin.gif Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas  lotuliukas.gif  Bet man asmeniskai visai nemielas  smile.gif  Spalvos visai naturalios.

Man zinok visai gerai cia nucackintas, tikrai ne perdaug mirksiukas.gif Papasakok, kaip auto darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 08, 23:40)
Man zinok visai gerai cia nucackintas, tikrai ne perdaug  mirksiukas.gif Papasakok, kaip auto darei?  ax.gif

Eik tu, ideciau originalia foto, taip neatrodytu biggrin.gif

Na paprastai, pasiemiau fotika i rankas (nes neturiu stovo) ir pries langa kiek rankos pajege issitiest ,priesais laikiau aparata. Is pirmu bandymu daugmaz nustacia, kurioj vietoj laikyt fotka, ir pyskinau pyskinau pyskinau biggrin.gif Su uzuolaida priesais langa, sonu, be uzuolaidos. Sita paskutine daryta be uzuolaidos beveik sonu, tai veidas labiau apsviestas, pries tai kur dejau- su uzuolaida priesais langa (akyje galima net langa iziureti ir mano ranku silueta biggrin.gif ), bet siaip ne visos foto tokios ryskios isejo, bet kaip nekeista - dauguma, kai veidas tiesiai i objektyva ziuri.
Cia as tokia prisimerkus del to,kad saule pro langa labai spigino, o mano akys jautrios tokiems dalykams.

O visa si sesija labai ekspromtine, net neplanuota visai. Susiruosiau i miesta, pasidariau makiaza, pasitvarkaiu plaukus, ir mazoji uzmigo, tai kol ji miegojo, koki 10min taip laika prastumiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 spalio 2009 - 23:50
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 23:47)
Eik tu, ideciau originalia foto, taip neatrodytu  biggrin.gif

Citra labai pavydetini tavo auto! tiesiog.... na turi kazka tokio - ko as butent ir ieskau foto.. 4u.gif bigsmile.gif vis gristu flirke paziuret.. ax.gif

Zitlali, as jau seniau sakaiu kad tau duok beleka, ir tu su belekuo ne beleka padarysi tongue.gif nezinau ar supratai bet cia as gyriau lotuliukas.gif

labas rytas!

o mano busena irgi durna noriu fotkint fotkint fotkint.. paskui pafotkinu ir istrinu - nu nepatinka, nezinau neturi to cinkelio.. truksta vis kazko! schmoll.gif nervas ima!
dar tas rukas.. nu dbr sakykit kaip man jo atsikratyt g.gif unsure.gif

klausimas - kaip su fokusuojat? kokias nustatytmais? ta prasme i viena taska vidury, ar kaitaliojat ar ar ar.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 00:47)
O visa si sesija labai ekspromtine, net neplanuota visai. Susiruosiau i miesta, pasidariau makiaza, pasitvarkaiu plaukus, ir mazoji uzmigo, tai kol ji miegojo, koki 10min taip laika prastumiau  biggrin.gif

Geras bigsmile.gif Kazkaip sudetingiau viska isivaizdavau biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 09, 08:02)
klausimas - kaip su fokusuojat? kokias nustatytmais? ta prasme i viena taska vidury, ar kaitaliojat ar ar ar..  blush2.gif

As berods i viena taska g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 23:24)

Cia mano darbelis pries miega  smile.gif  Reklaminis tipazas  biggrin.gif Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas  lotuliukas.gif  Bet man asmeniskai visai nemielas  smile.gif  Spalvos visai naturalios. Bet visgi palikau kai kurias detales naturalias, kas primena gyva padara  smile.gif

graziai nulaizytas mirksiukas.gif thumbup.gif bet cia ne tas pats kadras, ane? nu kur pirmai dejai?
Atsakyti
Citra visai ne per daug nulaizytas, tu ka... man naturalesne foto nei ana smile.gif tik mazn kiek ryskumo truksta smile.gif bet siaip grazu, tik galetu ir plaukai eiti tiesiom vertikaliom linjom i apacia smile.gif dabar kiek netvarkingai atrodo, bet kadangi tai auto tai nesikabinesiu smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 09, 08:02)
nervas ima!
klausimas - kaip su fokusuojat? kokias nustatytmais? ta prasme i viena taska vidury, ar kaitaliojat ar ar ar..  blush2.gif

cha, tau ziuriu irgi stadijom biggrin.gif dabar cinkelio ieskai, man irgi buvo syza del to paties biggrin.gif fotkinu lyg ok, bet ner razyyyyynku biggrin.gif
su skaitmeniniu tai keiciu fokuso taskus smile.gif su juostiniu kai ant Manual tai susireguliuoju paprastai kur reik ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 spalio 2009 - 08:10
Citra, as is pradziu pagalvojau, kad cia ta pati kadra glamurinai, tai galvoju blink.gif koks cia actionas lupas padazo taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu idomiai, bet man naturalesnis variantas graziau ziuris smile.gif

Zit, is tavo bele ko, man vistik 2-a labiausiai ir 1-a del spalvu, tik arba noretusi ryskumo zonos didesnes, arba kad isvis neryski butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 09 spalio 2009 - 08:30
Citra, o kokiu budu glamurinai? su kuo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 09, 08:09)
Citra visai ne per daug nulaizytas, tu ka... man naturalesne foto nei ana smile.gif tik mazn kiek ryskumo truksta smile.gif bet siaip grazu, tik galetu ir plaukai eiti tiesiom vertikaliom linjom i apacia smile.gif dabar kiek netvarkingai atrodo, bet kadangi tai auto tai nesikabinesiu smile.gif
cha, tau ziuriu irgi stadijom biggrin.gif dabar cinkelio ieskai, man irgi buvo syza del to paties biggrin.gif fotkinu lyg ok, bet ner razyyyyynku biggrin.gif
su skaitmeniniu tai keiciu fokuso taskus smile.gif su juostiniu kai ant Manual tai susireguliuoju paprastai kur reik ir viskas smile.gif

Naturalesne? siaip galbut, bet ana bandziau irgi glamurint, nzn kodel, bet labai jau daug baltu vietu ant veido o tas glamuras jas dar labiau isryskina (cia del apsvietimo, per daug apsviestas veidas). Bandziau tas sviesisas vietas ir konuoti,bet nelabai pavyko. Tai delto ten tik minimaliai paglamurinau, nes kitu atveju negraziai atrodo.
O del plauku nelabai supratau. Turi omenu ta sruoga ant akies? na as cia specialiai parinkau,kad butu istriza, turiu ir su tiesia sruoga rolleyes.gif

antajo- aciu , malonu ax.gif Bet tu irgi savo cinka turi, mane kabina tavo stilius, bet cia kaip sakant sau niekad neitiksi biggrin.gif

bonda- taip cia kitas kadras nei anie. Ir lupos jau padazytos smile.gif Anie tai pirmieji, siaip net lupu nepasidazius pabandziau, ziuriu neblogai isejo, po to ir blizgio dar uzsitepiau biggrin.gif
Glamurinau su Cofee Shop Glamour Glow- tikrai,kaip Zit rase, labai elementarus ir paprastas. Cia opacity 37berods buvo. O pirmose foto 16 atrodo.
Bet sita as vadinu nulaizyta del to,kad plaukeliai nuo veido klonuoti, seseliai svelninti ir klonuoti, truputi vargelio turejau su tuo reikalu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 spalio 2009 - 08:58
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 08:50)

Glamurinau su Cofee Shop Glamour Glow- tikrai,kaip Zit rase, labai elementarus ir paprastas. Cia opacity 37berods buvo. O pirmose foto 16 atrodo.
Bet sita as vadinu nulaizyta del to,kad plaukeliai nuo veido klonuoti, seseliai svelninti ir klonuoti, truputi vargelio turejau su tuo reikalu  rolleyes.gif

aisku, dekui mirksiukas.gif o jis nesviesina odos? nepamenu, kuris -vienas labai ryskiai man sviesino g.gif g.gif ka daryt, kad nesviesintu g.gif lotuliukas.gif ne stad avisa veida reik tepliot g.gif
Atsakyti