Will,dekui bet tikriausiai man reikes issamesniu instrukciju, paskaipinsiu kada tave
citra, nepagyriau tavo auto. Man jis labai labai liuks. Ir tikrai nesuvokiama, kaip taip is rankos nufotkinta
zitlali irgi patiko nuotraukos. visai kitokios, negu anksciau matytos, bet visos turi kazka 'tokio'. noreciau as pasifotkinti! tureciau si menesi pora dienu Vilniuje buti, neorganizuojat kokio meetuko?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 21:46)
Dekui Ievuki gal yra norinciu pasifotkint? sestadieni arba sekmadieni lauke, bet kokiu oru
Aina sau!! Nu kodel taip erzini ka??!
QUOTE(ASTYT @ 2009 10 08, 22:25)
citra - man labai patiko nuotrauka ir ta akis.. na taip ir traukia žvilgsnį atspindys promena laikrodį - beveik pusę devynių rodo nu bet čia ne į temą
Aciukas dar karteli , nu idomiai tu cia su tuo laikrodziu izvelgei Ten mano rankos matosi
Papildyta:
Cia mano darbelis pries miega Reklaminis tipazas Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas Bet man asmeniskai visai nemielas Spalvos visai naturalios. Bet visgi palikau kai kurias detales naturalias, kas primena gyva padara
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 00:24)
Cia mano darbelis pries miega Reklaminis tipazas Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas Bet man asmeniskai visai nemielas Spalvos visai naturalios.
Man zinok visai gerai cia nucackintas, tikrai ne perdaug Papasakok, kaip auto darei?
QUOTE(Tiny @ 2009 10 08, 23:40)
Man zinok visai gerai cia nucackintas, tikrai ne perdaug Papasakok, kaip auto darei?
Eik tu, ideciau originalia foto, taip neatrodytu
Na paprastai, pasiemiau fotika i rankas (nes neturiu stovo) ir pries langa kiek rankos pajege issitiest ,priesais laikiau aparata. Is pirmu bandymu daugmaz nustacia, kurioj vietoj laikyt fotka, ir pyskinau pyskinau pyskinau Su uzuolaida priesais langa, sonu, be uzuolaidos. Sita paskutine daryta be uzuolaidos beveik sonu, tai veidas labiau apsviestas, pries tai kur dejau- su uzuolaida priesais langa (akyje galima net langa iziureti ir mano ranku silueta ), bet siaip ne visos foto tokios ryskios isejo, bet kaip nekeista - dauguma, kai veidas tiesiai i objektyva ziuri.
Cia as tokia prisimerkus del to,kad saule pro langa labai spigino, o mano akys jautrios tokiems dalykams.
O visa si sesija labai ekspromtine, net neplanuota visai. Susiruosiau i miesta, pasidariau makiaza, pasitvarkaiu plaukus, ir mazoji uzmigo, tai kol ji miegojo, koki 10min taip laika prastumiau
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 23:47)
Citra labai pavydetini tavo auto! tiesiog.... na turi kazka tokio - ko as butent ir ieskau foto.. vis gristu flirke paziuret..
Zitlali, as jau seniau sakaiu kad tau duok beleka, ir tu su belekuo ne beleka padarysi nezinau ar supratai bet cia as gyriau
labas rytas!
o mano busena irgi durna noriu fotkint fotkint fotkint.. paskui pafotkinu ir istrinu - nu nepatinka, nezinau neturi to cinkelio.. truksta vis kazko! nervas ima!
dar tas rukas.. nu dbr sakykit kaip man jo atsikratyt
klausimas - kaip su fokusuojat? kokias nustatytmais? ta prasme i viena taska vidury, ar kaitaliojat ar ar ar..
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 00:47)
O visa si sesija labai ekspromtine, net neplanuota visai. Susiruosiau i miesta, pasidariau makiaza, pasitvarkaiu plaukus, ir mazoji uzmigo, tai kol ji miegojo, koki 10min taip laika prastumiau
Geras Kazkaip sudetingiau viska isivaizdavau
QUOTE(antajo @ 2009 10 09, 08:02)
klausimas - kaip su fokusuojat? kokias nustatytmais? ta prasme i viena taska vidury, ar kaitaliojat ar ar ar..
As berods i viena taska
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 23:24)
Cia mano darbelis pries miega Reklaminis tipazas Nucackintas, nuciustytas ir nulaizytas Bet man asmeniskai visai nemielas Spalvos visai naturalios. Bet visgi palikau kai kurias detales naturalias, kas primena gyva padara
graziai nulaizytas bet cia ne tas pats kadras, ane? nu kur pirmai dejai?
Citra visai ne per daug nulaizytas, tu ka... man naturalesne foto nei ana tik mazn kiek ryskumo truksta bet siaip grazu, tik galetu ir plaukai eiti tiesiom vertikaliom linjom i apacia dabar kiek netvarkingai atrodo, bet kadangi tai auto tai nesikabinesiu
cha, tau ziuriu irgi stadijom dabar cinkelio ieskai, man irgi buvo syza del to paties fotkinu lyg ok, bet ner razyyyyynku
su skaitmeniniu tai keiciu fokuso taskus su juostiniu kai ant Manual tai susireguliuoju paprastai kur reik ir viskas
QUOTE(antajo @ 2009 10 09, 08:02)
nervas ima!
cha, tau ziuriu irgi stadijom dabar cinkelio ieskai, man irgi buvo syza del to paties fotkinu lyg ok, bet ner razyyyyynku
su skaitmeniniu tai keiciu fokuso taskus su juostiniu kai ant Manual tai susireguliuoju paprastai kur reik ir viskas
Citra, as is pradziu pagalvojau, kad cia ta pati kadra glamurinai, tai galvoju koks cia actionas lupas padazo taip Nu idomiai, bet man naturalesnis variantas graziau ziuris
Zit, is tavo bele ko, man vistik 2-a labiausiai ir 1-a del spalvu, tik arba noretusi ryskumo zonos didesnes, arba kad isvis neryski butu
Zit, is tavo bele ko, man vistik 2-a labiausiai ir 1-a del spalvu, tik arba noretusi ryskumo zonos didesnes, arba kad isvis neryski butu
Citra, o kokiu budu glamurinai? su kuo?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 09, 08:09)
Citra visai ne per daug nulaizytas, tu ka... man naturalesne foto nei ana tik mazn kiek ryskumo truksta bet siaip grazu, tik galetu ir plaukai eiti tiesiom vertikaliom linjom i apacia dabar kiek netvarkingai atrodo, bet kadangi tai auto tai nesikabinesiu
Naturalesne? siaip galbut, bet ana bandziau irgi glamurint, nzn kodel, bet labai jau daug baltu vietu ant veido o tas glamuras jas dar labiau isryskina (cia del apsvietimo, per daug apsviestas veidas). Bandziau tas sviesisas vietas ir konuoti,bet nelabai pavyko. Tai delto ten tik minimaliai paglamurinau, nes kitu atveju negraziai atrodo.
O del plauku nelabai supratau. Turi omenu ta sruoga ant akies? na as cia specialiai parinkau,kad butu istriza, turiu ir su tiesia sruoga
antajo- aciu , malonu Bet tu irgi savo cinka turi, mane kabina tavo stilius, bet cia kaip sakant sau niekad neitiksi
bonda- taip cia kitas kadras nei anie. Ir lupos jau padazytos Anie tai pirmieji, siaip net lupu nepasidazius pabandziau, ziuriu neblogai isejo, po to ir blizgio dar uzsitepiau
Glamurinau su Cofee Shop Glamour Glow- tikrai,kaip Zit rase, labai elementarus ir paprastas. Cia opacity 37berods buvo. O pirmose foto 16 atrodo.
Bet sita as vadinu nulaizyta del to,kad plaukeliai nuo veido klonuoti, seseliai svelninti ir klonuoti, truputi vargelio turejau su tuo reikalu
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 09, 08:50)
Glamurinau su Cofee Shop Glamour Glow- tikrai,kaip Zit rase, labai elementarus ir paprastas. Cia opacity 37berods buvo. O pirmose foto 16 atrodo.
Bet sita as vadinu nulaizyta del to,kad plaukeliai nuo veido klonuoti, seseliai svelninti ir klonuoti, truputi vargelio turejau su tuo reikalu
aisku, dekui o jis nesviesina odos? nepamenu, kuris -vienas labai ryskiai man sviesino ka daryt, kad nesviesintu ne stad avisa veida reik tepliot