Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Will @ 2009 10 08, 21:15)
Vilniuje Pylimo g. priešais Centro polikliniką yra super meistriukas  4u.gif  Labai daug gerų atsiliepimų teko girdėti, jei reiks konkrečiau- rašyk, paaiškinsiu kaip rasti  4u.gif

Ten 'kioskelyje' Kodako centre? kur prekiauja sena technika taip pat ?

na, cia is kazkada vakar ar uzvakar? nebepamenu... smile.gif siaip beleko prifotkinau.. nezinau... kazkokia visai atsiputus as paskutiniu metu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ne viska tik isryskino sian smile.gif vienzo foto apie nieka.. jauciu kaip ir mano busena db doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 20:44
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 21:31)
Ten 'kioskelyje' Kodako centre? kur prekiauja sena technika taip pat ?
---
na, cia is kazkada vakar ar uzvakar? nebepamenu... smile.gif siaip beleko prifotkinau.. nezinau... kazkokia visai atsiputus as paskutiniu metu...

taip 4u.gif dėl prekybos tai nežinau, LABAI senai ten nebuvau unsure.gif
---
man labai patiko antra bigsmile.gif Patiktų dar labiau , jei būtų tilpusi medžio viršūnė blush2.gif ir nebūtų tų lapų "iš niekur" dešinėje. Bet,kaip suprantu, čia iš mašinos fotkinta, tai nelabai kitų kampų yra lotuliukas.gif

Šiandien važinėjausi per lietų ir svajojau ne plaukti gatve, o stovėti su fotiku ant šaligatvio rolleyes.gif Saugiu atstumu nuo fontanų iš gatvės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 20:31)

ne viska tik isryskino sian smile.gif vienzo foto apie nieka.. jauciu kaip ir mano busena db  doh.gif

pirmos spalvos wub.gif

o trecia, ketvirta -kas ten fotkinta -per langa? mirksiukas.gif blykiukai wub.gif
Atsakyti
Va ka dariau biggrin.gif
user posted image

o pliaupe kaip is kibiro.. vos neivairavau smile.gif Bonda, per auto langa kiek spejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 21:19
Labai malonu,kad mano pirmieji pasizaidimai su auto sulauke tiek geru vertinimu bigsmile.gif Cia man didele paskata bandyti ir eiti tolyn. Visgi prisiziurejau efoto kitu idetus "nulaizytus" pataisymus ir pati bandziau "nulaizyti" spalvota foto, bet busiu turbut nepopuliari ir nestereotipinio mastymo, bet man jau nebepatinka tas nucackintas variantas. Praranda ta naturalumo zavesi, ta cinkeli, kuris man patinka pilnai nenuglamurintoj foto rolleyes.gif

Zit, patiko zinok tavo belekas. Pirmos 2 tokia ramybe dvelkia, nuteikia ramiai. O paskutines irgi noreta kazkas pasakyti.
Beje, sveikatytes Simoniukui- baliona jam siunciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 spalio 2009 - 21:33
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 22:20)
bet man jau nebepatinka tas nucackintas variantas.
Beje, sveikatytes Simoniukui- baliona jam siunciu  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif zinok man irgi db stadija, kai visus spuogus norisi parodyti lotuliukas.gif cia juokais aisku... bet pritariu smile.gif
Aciu 4u.gif

Na, smagu, kad bent kazkas patinka, aciu smile.gif nebegaliu fotkint 'is reikalo', nzn kas cia pasidare... norisi susikrauti kuprine fotiku, uzsideti kaliosus,fufaike ir varyt kur i miskus ukauti cigarete isikandus biggrin.gif mjo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 21:25
Zit, gera busena tave apemus lotuliukas.gif Pritariu Citros nuomonei apie tavo foto.Visos jos kitokios geraja prasme 4u.gif
Atsakyti
Dekui Ievuki smile.gif gal yra norinciu pasifotkint? sestadieni arba sekmadieni lauke, bet kokiu oru tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 21:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 22:46)
Dekui Ievuki smile.gif gal yra norinciu pasifotkint? sestadieni arba sekmadieni lauke, bet kokiu oru tongue.gif

O kad as buciau Vilniuj rolleyes.gif
Atsakyti
citra - man labai patiko nuotrauka 4u.gif ir ta akis.. na taip ir traukia žvilgsnį smile.gif atspindys promena laikrodį - beveik pusę devynių rodo biggrin.gif nu bet čia ne į temą ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 16:36)
oj nepyk, kad neatrasiau, viska prabegom darau... siandiena nukrito tempa ir isbere ji visa, tai tridiene karstine buvo, plius dantys, tai nevalgo nieko ir negeria, vos misinio ikisu sad.gif o siaip jo atlek , neuzsikresi niekuo smile.gif nebent oziais biggrin.gif bet gal ryt tada? sian jau isleksiu tuoj

Nu, svarbu, kad geriau jau, sveikit 4u.gif Tai susisieksim rytoj del pasimatymo wink.gif Kadangi buciau be Roko, tai oziai nebaisus biggrin.gif

Ir teisingai, reikia tau ir pailseti smile.gif Juolab, kad ir atsiputus geru kadru prigaudai bigsmile.gif
Atsakyti

Pirmoj noretusi viso kadro nefokuse, butu kaip tapyta rolleyes.gif
Antra labai, labai bigsmile.gif Blikai grazus ir paskutine idomi, tie pedsakai taip paslaptingai atrodo 4u.gif
Atsakyti