Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pasikartosiu,bet bet man irgi super ax.gif ir dirbtine akis ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 10:09)
pasikartosiu,bet bet man irgi super  ax.gif ir dirbtine akis ziurisi biggrin.gif

Kodel dirbtine?? Ten tik ciut ciut paryskinta rainele rolleyes.gif

vat spalvoto varianto nemoku nuglamurinti naturaliai, tai kaip sakant visi minusai isryskeja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 spalio 2009 - 10:20
mane irgi ta akis veza biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Citra, fainas portretukas
Atsakyti
Kuku smile.gif

Citra, labai grazu bigsmile.gif

Zitlali, kaip Simonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 08 spalio 2009 - 13:41
Melodi, patiko mergaites portretukas, gal vos veidukas per sviesus g.gif bet jau akytes wub.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:17)
vat spalvoto varianto nemoku nuglamurinti naturaliai, tai kaip sakant visi minusai isryskeja  rolleyes.gif

nu kur jau tie minusai blink.gif man spalvotoji netgi labiau patinka wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 08 spalio 2009 - 14:45
Citra, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 10 08, 09:15)

Sveika, ND cia kelti 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:25)
Po ilgos pertraukos dedu vel kazka  smile.gif  Pati matau nemazai trukumu, ale pirmas blynas  rolleyes.gif

Man spalvota labai, labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 08, 14:41)
Zitlali, kaip Simonas?

oj nepyk, kad neatrasiau, viska prabegom darau... siandiena nukrito tempa ir isbere ji visa, tai tridiene karstine buvo, plius dantys, tai nevalgo nieko ir negeria, vos misinio ikisu sad.gif o siaip jo atlek , neuzsikresi niekuo smile.gif nebent oziais biggrin.gif bet gal ryt tada? sian jau isleksiu tuoj
Atsakyti
Ne visai i tema as cia, bet kur rekomenduotumete foto taisykla Kaune arba Vln? Mazius numete fotika, 50tukas skilo, strigo ir neina nuimti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:25)
Po ilgos pertraukos dedu vel kazka  smile.gif  Pati matau nemazai trukumu, ale pirmas blynas  rolleyes.gif

man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 10 08, 18:29)
Ne visai i tema as cia, bet kur rekomenduotumete foto taisykla Kaune arba Vln? Mazius numete fotika, 50tukas skilo, strigo ir neina nuimti sad.gif

Vilniuje Pylimo g. priešais Centro polikliniką yra super meistriukas 4u.gif Labai daug gerų atsiliepimų teko girdėti, jei reiks konkrečiau- rašyk, paaiškinsiu kaip rasti 4u.gif
Atsakyti