QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 10:09)
pasikartosiu,bet bet man irgi super ir dirbtine akis ziurisi
Kodel dirbtine?? Ten tik ciut ciut paryskinta rainele
vat spalvoto varianto nemoku nuglamurinti naturaliai, tai kaip sakant visi minusai isryskeja
mane irgi ta akis veza
Citra, fainas portretukas
Kuku
Citra, labai grazu
Zitlali, kaip Simonas?
Citra, labai grazu
Zitlali, kaip Simonas?
Melodi, patiko mergaites portretukas, gal vos veidukas per sviesus bet jau akytes
nu kur jau tie minusai man spalvotoji netgi labiau patinka
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:17)
vat spalvoto varianto nemoku nuglamurinti naturaliai, tai kaip sakant visi minusai isryskeja
nu kur jau tie minusai man spalvotoji netgi labiau patinka
Citra, labai patiko
QUOTE(multti @ 2009 10 08, 09:15)
Sveikos,
Sveika, ND cia kelti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:25)
Po ilgos pertraukos dedu vel kazka Pati matau nemazai trukumu, ale pirmas blynas
Man spalvota labai, labai patiko
QUOTE(Tiny @ 2009 10 08, 14:41)
oj nepyk, kad neatrasiau, viska prabegom darau... siandiena nukrito tempa ir isbere ji visa, tai tridiene karstine buvo, plius dantys, tai nevalgo nieko ir negeria, vos misinio ikisu o siaip jo atlek , neuzsikresi niekuo nebent oziais bet gal ryt tada? sian jau isleksiu tuoj
Ne visai i tema as cia, bet kur rekomenduotumete foto taisykla Kaune arba Vln? Mazius numete fotika, 50tukas skilo, strigo ir neina nuimti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 10:25)
man labai patiko
QUOTE(BElge @ 2009 10 08, 18:29)
Ne visai i tema as cia, bet kur rekomenduotumete foto taisykla Kaune arba Vln? Mazius numete fotika, 50tukas skilo, strigo ir neina nuimti
Vilniuje Pylimo g. priešais Centro polikliniką yra super meistriukas Labai daug gerų atsiliepimų teko girdėti, jei reiks konkrečiau- rašyk, paaiškinsiu kaip rasti