Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 18:51)

Fea, actionas reguliuoja spalvas, vietoj to, kad stumdytum levelius. Aš paaiškint nemoku..  blush2.gif lotuliukas.gif

nu tipo viena spava galima reguliuot ane? nebutinai is karto visa spalvine gama... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 28, 17:50)
Ptarkite nuo ko pradėti, kad galima būtų prie jūsų prisijungti  4u.gif  Ačiū

Nuo Namų darbų , surašytų pirmoje žinutėje 4u.gif

QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 18:18)
o kas yra tie action'ai? blush2.gif  blush2.gif nu suprantu,kad funkcija PS kazkokia biggrin.gif ale ka jie daro? spalvas koreguoja? kazkaip atskiras fotkes vietas gal leidzia pakoreguot? blush2.gif

Būna visokių- kurie spalvas reguliuoja, ryškumą, deda rėmelius, daro koliažus , ryškina akis, lygina odą ir t.t. Gali ir pati susikurti, tada tik atsidarai nuotrauką, paleidi action'ą ir kompas dirba, o tu geri kavą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 19:02)
Nuo Namų darbų , surašytų pirmoje žinutėje  4u.gif
Būna visokių- kurie spalvas reguliuoja, ryškumą, deda rėmelius, daro koliažus , ryškina akis, lygina odą ir t.t. Gali ir pati susikurti, tada tik atsidarai nuotrauką, paleidi action'ą ir kompas dirba, o tu geri kavą  lotuliukas.gif

u jeee kaip faina biggrin.gif noriu PS doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 18:51)
Mano nuotraukos prapuola po ich nuotraukyčių  biggrin.gif

ich, labai mielas vaikutis  wub.gif Bet vis dėlto labiau pirma  4u.gif

Neprapuola, as tokia pati naujoke, kaip ir jus, tuo labiau, kad zmoniu fotografuoti visai nemoku smile.gif Aciu uz nuomones 4u.gif 4u.gif
Tavo gerai pakomentavo Citra 4u.gif As su ja sutinku 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 28, 17:00)
man pirma irgi nieko, bet turbut butu geriau, jei nubuciau galvos nurezusi smile.gif
Zitlali, o ka reiskia deformuotas vaizdas? I ka man atkreipt demesi, kad tokiu vaizdu nebedaryciau? blush2.gif

objektyvas manau kreipia smile.gif netinka is taip arti fotografuot jis.. 'lanksto' smile.gif nematai?

Ich spalvos liux smile.gif man patinka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 18:02)
Būna visokių- kurie spalvas reguliuoja, ryškumą, deda rėmelius, daro koliažus , ryškina akis, lygina odą ir t.t. Gali ir pati susikurti, tada tik atsidarai nuotrauką, paleidi action'ą ir kompas dirba, o tu geri kavą  lotuliukas.gif

noriu ir as tokio actiono, kur kompas viska daro o as kava geriu lotuliukas.gif

ich, man pirmoji labiau del spalvu, blankesnes negu antroj.. tikriausia toks periodas man... ax.gif

Wite, tafo foto nemoku komentuot.. siaip man patinka nes judesi sunku pagaut.. 4u.gif man neiseina unsure.gif

iewuzze, man pirmoji labiausia istrigo.. 4u.gif
Atsakyti
Wite, fainos masinkos, spalvos ryskios, nzn ka dar pakomentuot, nesu autosporto megeja, tai ir fotkese auto nelabai nusimanau. Man kazkaip gal erdves trukumas jaucias, atrodo ta masina lekt su vejeliu turetu, o cia kazkaip isprausta smile.gif

Ich, man pirma labai liuks, tie blikiukai, sviesa ir vaikas wub.gif

As dedu keleta, neturiu ka fotkint, tai saviske prie lango pastaciau blush2.gif

Laukiu mamos...

user posted image

O, cia dar ir valgoma:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 17:39)
Dedu porą mašinyčių 

as zinok nelabai zinau ka pakomentuot.. gal noretusi kiek spalvu ryskesniu (liga db) ir erdves vos vos daugiau.. kad matytusi judesys kurlink juda arba is kur atvaziuoja smile.gif jei supranti... o siaip sauniai pagavai 4u.gif

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 28, 17:50)
Sveikos merginos  :

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.. na liko 5 namu darbas, reikes imesti tas nuotraukas su WB ax.gif. Bet klausykit, turiu klausimeli toki, dar bandysiu daugiau info paieskot, turiu ir Scot Kelby knygas 2 ir dar kelias, tik neatsimenu dabar ar ten buvo ta tema pagvildenta. Kaip fotkint sniega ir leda, kad grazios splavos butu ir nespindetu per daug? Gal naudot WB ar polarizing filtra g.gif ?
sedziu darbe ir negaliu susikaupt, nes vis apie ta filtra galvoju doh.gif...
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 28, 17:55)
Dedu pora ir as kritikai smile.gif

fainos spalvikes, bet manau ilgiau pasipraktikavus ir pati pristumdytum tokiu spalvu wink.gif

as jau baigiu isgaut tokias, man dave uzduoti diedas doh.gif - truks plys isgaut vat tokias sodras, ryskias, bet tuo paciu ir nereziancias akiu, lengvas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 28, 23:50)
as jau baigiu isgaut tokias, man dave uzduoti diedas doh.gif - truks plys isgaut vat tokias sodras, ryskias, bet tuo paciu ir nereziancias akiu, lengvas  cool.gif

rankiniu budu? tai nesudetinga, tik laiko atima smile.gif paprasciau vienu paspaudimu jas gaut ir paskiau sumazint procenta, nei krapstytis ir zaist zingsnis po zingsnio smile.gif bet zinot kaip jos isgaunamos tikrai +, nes visada gali pakoreguoti kas nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 23:05
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 28, 23:50)
fainos spalvikes, bet manau ilgiau pasipraktikavus ir pati pristumdytum tokiu spalvu wink.gif

as jau baigiu isgaut tokias, man dave uzduoti diedas doh.gif - truks plys isgaut vat tokias sodras, ryskias, bet tuo paciu ir nereziancias akiu, lengvas  cool.gif

As siandien pirma karta bandziau ka nors padaryt biggrin.gif O su PS dar nelabai draugauju, truksta laiko pasedet ir pasimokyt smile.gif
Atsakyti